• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

poszlam robic mojemu dziecku sniadano, wracam a on siedzi na fotelu z wlaczonym laptopem hmmmmmm

wiec postanowilam skorzystac z zaistnialej sytuacji i do was napisac przed praca :)

dziunka, martolinka moze uda nam sie zgrac z wyjazdem razem??? kto jeszcze chetny?????

maz wybyl rano na krew ale zaraz wroci odstawic mi samochod

reklama
czesc mamuśki

zacznę od pogody bo nawet mi odpowiada:-Daby nie padało tylko...Igi cos majstruje i już zdążył paluchy przyciąć w szafie...piszę i słyszę że zaczyna padać grrr

myśle co zrobić na obiad pomysłu brak totalnie...myślałam nad kluskami śląskimi z jakimś sosem ale jakim ??? pomysły jakieś macie?

Dziunka a czego nie chcesz testu zrobić??choćby dla naszej ciekawości haha na forum zrób zrób:-p
Anawawa namiary na dentyste wyśle ci pw :-)
Kilolek ja też kiedyś paletą malowałam i znam ten ból...potem nauczyłam się że smarowałam czoło i szyję kremem przed malowaniem.jak coś zostało to mleczkiem do demakijażu..a jak nie dało rady to musiałm przeczekać parę dni i szorować dosłownie skórę :-/ może zrób się następnym razem na blondyynę haha :-) taki żarcik oczywiście ;-)wrzuć foteczkę :-)

Dzień dobry:tak:
Antonio jednak padł umęczony wczoraj i spał niemal do rana bez przerwy:tak:
Na dworze jest chłodno wiec nie wiem gdzie to lato?:tak:

Dziunka wino fffuj? Twó ulubiony Tokaj?:tak:

Etna , dziunka w Gniewie za tczewem 25 i 26 jest turiej rycerski wiec to tez moze byc jakas alternatywa:tak:
anawawka to super ze z tata lepiej!!!!!!

Ulubiony był - parę lat temu:-p

A może jeden dzień tu, a drugi tu?

dziunka, martolinka moze uda nam sie zgrac z wyjazdem razem??? kto jeszcze chetny?????

Na chama to upchnęlibyśmy te nasze 3 rodziny w jedno auto:tak:tfu, w dwa auta a nie jedno:-D

Cześć dziewczynki..
Ja dziś nieprzytomna, wróciliśmy przez 23 od rodziców a,e Alicja się rozbudziła i zaczęła szaleć, jeczeć, płakać, bawić się - wysztsko na zmianę, tylko nie spać. W końcu usnęła po północy, ale budziłą się , jęczała, krzyczała "nie , nie - mucha" - panicznie boi sie much.
A rano miałam jej pobrać mocz na posiwe, oczywiscie się nie udało... Już zapowiedziałam M żejueto nie wyjdzie z domu dopóki mi w tym nie pomoże bo w 1 osobę to jest niewykonalne już teraz, bo jak trzymam Alę na kolanach to nie widze czy sika, jak stoi to też nie widzę albo nie mogę złapać.
A muszę zrobić ten posiwem bo za tydzień cystogfrafia.

No a poza tym ejst zasmarkana i kaszle, więc nie poszła dziś do żłobka. Eh..

Zdrowia dla Alicji - biedna co Ona sie nakaszle i nasmarka to jej :-(

A zreszta mój tez ma katarek na zęby tylko to jest taki katar ze nie chce wyleciec nawet fridą :dry: - dzisiaj w nocy przebijały sie dwie trójki lewe góra i dół. Marcel tylko raz zajęczał - posmarowałam Dentinoxem i spał jak suseł do rana twardziel mój. Ech a ja nie wiem co mam robić :-D posprzatane mam, ewentualnie podłogi machnąć dla 100% czystości, obiad jest.......dziecko i kocur śpią hehehehehe niemożliwe ze ja nie mam co robić!! mintaj mi sie do sałatki moczy a ja ide zaraz coś zjeść bo tylko na kawie jestem :D Poza tym miałam wizje wyglądu naszego pokoju [na którego nie mialam zadnego pomysłu jak dotychczas] i juz jestem cała podjarana :-D:-D gdyby mojemu sie tak chciało jak sie nie chce to byłby 80% sukces. A chodzi o to ze trzeba robić półki karton.-gips w rogu. Mały ten pokój, meble nie wejda wiec tak troszke ożywie te ściany. Poza tym olśniło mnie na oliwkowe zasłony i dodatki i w ogóle widze juz ten pokój oczami wyobraźni hahahahaha a ide bo głupio piernicze. Ale jakoś humor mi sie trzyma.... moze dlatego ze mój mi z oczu zszedł :-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny:-)

u nas pogoda dzisiaj cudowa, jak na Anglie to upał:-D czekam wlasnie na anadri, ma wpasc za godzinke z Krystiankiem:tak: Mlody poszedl wlasnie spac, zeby tylko nie przespal calego spotkania:-D

martolinka ja bardzo chetnie ale niestety mam daleko:-( zazdroszcze Wam tych spotkan:tak:
agrafka biedna Alutka:-( a co Ty sie udenerwujesz to wspolczuje:-( oby jej jak najszybciej przeszlo:-)

Mama brawo za pozytywne nastawienie!!!! ::)
Agrafka zdrówka dla Alusi!!! tez sie biedna nastresujesz tymi chorobami :/

Polaa wiesz aj wychodze z zalozenia , ze dla chcacego nic trudnego (jeżeli tylko kasa jest ) :) ale w Twoim wypadku to masz daaaleko do nas :P

Ostatnia edycja:
martolinka co racja to racja ;) no ale wiesz, pierwsze to musialabym leciec samolotem, pozniej dojechac a to by troche potrwalo, chyba, ze polece do gdanska samolotem, przyjade do Ciebie do Sopotu? :P haha, wchodzisz w to?:)

a tak powaznie jakbym mieszkala w Polsce to na pewno bym jakos dotarla ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry