reklama

Listopad 2009

Kilolku remonty , remonty , remonty... Połączenie trójmiasta z Warszawa jest jednym z najbardziej opłakanych w Polsce. Zarówno pociągiem jak i samochodem to wielka wyprawa...
hurra Antek śpi :)

reklama
Lepiej się pośpiesz - będziemy miały termin na ten sam miesiąc:tak:
A test nieee, i tak nic zakazanego w ciąży nie robię a najpóźniej we wtorek dowiem się od lekarzy w szpitalu - dajcie mi te ostatnie dni pożyć w niewiedzy...

a wiecie co? ja tez się spóźniam...

aa i wiadomość dnia! wreszcie pozytyw. Dogadałam sie z jedną ciotką, że się Michałem zajmie we wrześniu i w październiku 3 razy w tygodniu (oczywiście za kase :/), a 2 razy teściowa (jak ona pójdzie na rano a ja na popołudnie) i będzie git! a od listopada będzie mógl iść juz do przedszkola (co mnie przeraża)

Mowię o przedszkolu, prywatnym. Jest grupa 2 latków, ale własnie musi mieć skończone 2 lata, wiec dopiero od listopada. Jest u nas złobek (prywatny też oczywiście) ale szalenie daleko ode mnie (ja sama piechotką ponad godzinę w jedną stronę)

reklama
wychwalałam, wychwalałam to teraz mam:wściekła/y:
Kuba nie spi:-(
tzn jest juz w lozeczku i kazal mi oczywiscie wyjsc, tzn. robil papa i ic ic slyszalam, ale wariuje w tym lozeczku:wściekła/y: bawi sie na calego:szok: a juz 20, jeszcze nie dawno o tej porze to spal jak zabity:tak:
Mam nadzieje, ze tylko dzisiaj ma jakis dziwny dzien, pewnie zasnie za godzine i potem bedzie spal do 10 albo i dluzej, masakra.

dziunka ale nas trzymasz w niepewnosci;-)
kilolku super, ze Ci sie udalo jakos załatwic z ta opieka nad Michasiem:-);-)
hhmm, tez Ci sie spoznia?;-) oj, chyba przybedzie dzieciaczkow nam:-)

ja tez chce:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry