reklama

Listopad 2009

Dziewczyny ja trochę z innej beczki :)
Znacie się trochę na kwiatach doniczkowych ? Poszukuję roślinki do przedpokoju, jakiegoś bluszczu albo czegoś innego co trochę opada, bo będzie stało wysoko na półce.

W przedpokoju nie żadnego okna, ale wpada światło z kuchni i sypialni wiec całkowicie ciemno nie jest.

Generalnie nie mam za bardzo ręki do kwiatów, ale mam kilka obczajonych gatunków które przeżyją wszystko : zamioculus i skrzydłokwiat.

Ala padła, pan monter kończy montować szafę i nawet wiercenie jej niż nie przeszkadza :)

reklama
Agrafko ja całkiem niekwiatowa ale od 2 lat mam amarylisa i ma się bardzo dobrze:tak: więc polecam, ale to parapetowa roślinka.
no ja właśnie potrzebuję półkową, cieniolubną, zwisającą - parapety już całe zastawione. Mam dużo kwiatów, ale niektóre nie przeżywają i muszę wymieniać :)
Musze znaleźć jakiś dobry sklep z roślinami w którym mi ktoś doradzi.

Lotka - to super, że dotarliście bez szkód do domu.
Dziunka - Ty się z tym dzieckiem nie wygłupiaj... ;-) ja tu dla swoich ledwo ciułam :-D, poczekaj do następnego roku :-D
Agrafka - tylko jaki bluszcz chcesz, jest kilka rodzai, poza tym może jakieś sztuczydło? Ja mam w jednym miejscu sztucznyt bluszcz i się sprawdza, prawdziwy nie przeżył.;-) Na Bakalarskiej jest rano giełda kwiatowa, można fajne rtzeczy wypatrzeć, poza tym obi, leroy i insze podobne markety mają swoich doradców.

Hey kobitki! Co do odwiedzin, to Ty Dziunka czekaj... jak mi się też uda w lipcu wybrać to jak zrobimy wszystkie nalot to i balkon nie pomoże :PPP Ja zrobie wszystko aby Was w lipcu odwiedzić, koniecznie...

ja właśnie małego wywiozłam do babci i jutro go odbieram. Byliżmy odebrać paszport dla małego. Jak robiliśmy zdjecia to poprosiłam o korekcje ran bo nie wiadomo jak to za miesiąc czy 2 bedzie wyglądać. Jestem zdziwiona, że na paszport tylko tydzień się czeka, szok normalnie... Właśnie zrobiłam kawe a tu mleka w lodówce brak i teraz czekam do 14 aby sklep nasz osiedlowy otworzyli...

To musimy Ci jakis godny aparatament znalezc :P u mnie 2 pokoiki , dziunka ma wieksza chate :P
Na drineczki pisze sie z checia i takie miłe pogaduchy jak ostatnio :P
udało sie autko sprzedac?

Licze na jakies dyskusje swiatopogladowe :) fajnie sie ostatnio gadało

reklama
hej dziewczynki
alez się kiepawo czuję. Głowa mnie boli. Chyba mam goraczkę. Trochę się dzisiaj zdenerwowałam. Njpierw się ścielam z dyrekcja w prac a potem byłam na rozmowiez michalkowymm przedszkolu i niestety może przyjść dopiero od listopada :/
Mowię mojemu A. że potrzebuje lewezwolnienie tylko nalepiej od psychiatry żeby mi nic udowodnić nie mogli i żebym w domu nie musiala siiedzieć a ten, ze od psychiatry to ja na dzień dobry prawdziwe dostane, prosiak jeden :D

Posżłam do kuchni wyłaczyć ziemniaki, woda sie prawie wygotowąla, a one nadal na desce :/

ide spac

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry