gosiulek73
mama K&K&A
Dziunka ten Twój okres u mnie się pałęta od trzech dni.Nie chcę go a on siedzi.Weź sobie..

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Agrafka a moze po prostu paproć?

Hey kobitki! Co do odwiedzin, to Ty Dziunka czekaj... jak mi się też uda w lipcu wybrać to jak zrobimy wszystkie nalot to i balkon nie pomożePP Ja zrobie wszystko aby Was w lipcu odwiedzić, koniecznie...
Dziunka ten Twój okres u mnie się pałęta od trzech dni.Nie chcę go a on siedzi.Weź sobie..![]()
Martolinka oj fajnie się gadało, no jak sobie wypijemy to swaitopoglądy uruchomią się jak nic))

Marta wiesz.......z Toba to ja się bałabym spotkać ;P aczkolwiek kocham wyzwania ;P
ale wiesz, na pierwszym spotkaniu Marta nie pokazuje swojego prawdziwego oblicza
Niczym bracia Legunowie [video=youtube;KKfm5QRu4dg]http://www.youtube.com/watch?v=KKfm5QRu4dg[/video]

o 4 rano. I oprócz jednego 15-sto minutowego ataku złości (bez łez) pierwszego dnia to jeśli już to chwilę pomruczy bez płaczu i histerii i tyle;-) Najczęściej z winy Julki, która - gdy Asia jej przeszkadza - mówi "Idź do mamy, mama da Ci cycy"
ja tez chce, zapraszam do mnie:-):-)

no cooooo

wyobrazasz sobie? to ja 8 godzin jechałam do wrocławia do Azy

chyba , ze zajde w ciaze