reklama

Listopad 2009

reklama
Martolinka oj fajnie się gadało, no jak sobie wypijemy to swaitopoglądy uruchomią się jak nic :)))
Kilolek zdrówka! Kurcze, Ty to się masz z tymi przedszkolami... Mam nadzieje, że jakoś uda Ci się rozwiązać sytuacje.

Matko kochana nie bylo mnie parę godzin a bb tętni życiem :)

Bylam z małym parę godzin na dworzu, bez sniadania itd, po przyjsciu Oli zjadł II sniadanie a ja z nim. Co on wyprawia przy jedzeniu, ręce opadają, cały do przebania, standardowo podłoga do mycia, najpierw je a potem trochę się bawi. Najlepsze jest to, ze kiedy zaczęlam sprzatac Oli zaczął do szklanki, w ktorej bylo troszkę herbaty wkladac, serek, serek ze szcyzpiorkiem, buleczkę z maselkiem i to bełtac a na koniec wszystko wypił hehehehhe bleeeehhhhhhh
Najedzony, umyty i przebrany dopominał sie kocyka i smoczka oraz książeczki z bajkami i tak wtulony we mnie zasnał :)
Oli pije ze szklanki z uchem cięzkiej jak stary, nawet picie duszkiem opanował do perfekcji :) oraz na raty :)

Ja obaidu nie mam.......pomyslu tez nie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mam mnostwo polproduktow a mi sie chce spać. Idę sie polegnąc a jak wstanę cos wymyslę, jak nie zdążę ugotuję drobny makaron i dam ze sloiczkiem papkowatym. A moze zupkę jeszcze wstawię, moze Olis odgniewał sie na nią.

Marta wiesz.......z Toba to ja się bałabym spotkać ;P aczkolwiek kocham wyzwania ;P

Ula a czemu byś sie bała? tak ciekawosci pytam :P
Wysłałam M z małym do sklepu , bo mało na głowe dziś nie dostałam :) Dziunka do mnie dzwoniła i słyszała co sie działo...

Ostatnia edycja:
Agrafka a moze po prostu paproć?

Paprocie wbrew pozorom są trudne w utrzymaniu:tak:

Hey kobitki! Co do odwiedzin, to Ty Dziunka czekaj... jak mi się też uda w lipcu wybrać to jak zrobimy wszystkie nalot to i balkon nie pomoże :PPP Ja zrobie wszystko aby Was w lipcu odwiedzić, koniecznie...

TO MOŻE BB ZLOT??? KTO CHĘTNY???

Dziunka ten Twój okres u mnie się pałęta od trzech dni.Nie chcę go a on siedzi.Weź sobie..:tak:

Oj daj daj błagam!!!

Martolinka oj fajnie się gadało, no jak sobie wypijemy to swaitopoglądy uruchomią się jak nic :)))

O MATKO, CHCĘ TEGO POSŁUCHAĆ:-D:-D:-D

Marta wiesz.......z Toba to ja się bałabym spotkać ;P aczkolwiek kocham wyzwania ;P

Też bym się bała:-p ale wiesz, na pierwszym spotkaniu Marta nie pokazuje swojego prawdziwego oblicza:-D

Marta ależ on pięknie śpiewał!:tak: Niczym bracia Legunowie [video=youtube;KKfm5QRu4dg]http://www.youtube.com/watch?v=KKfm5QRu4dg[/video]

ZAPOMNIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ!!!!
Asia od trzech dni jest karmiona piersią RAZ NA DOBĘ:tak::tak::tak: o 4 rano. I oprócz jednego 15-sto minutowego ataku złości (bez łez) pierwszego dnia to jeśli już to chwilę pomruczy bez płaczu i histerii i tyle;-) Najczęściej z winy Julki, która - gdy Asia jej przeszkadza - mówi "Idź do mamy, mama da Ci cycy":-D

hej :)

ale macie fajnie z tymi spotkaniami:tak: ja tez chce, zapraszam do mnie:-):-)

Moje dziecko dalo dzisiaj popalic, teraz spi:szok:
Postanowil, ze nie bedzie dzisiaj spał popołudniu, dwa razy Go kładlam ale odpuscilam po drugim razie jak weszlam do pokoju a tam zdziera sobie tapete w najlepsze i mowi: "mić" (miś - kubus puchatek) i w rekach kawalek tapety z Puchatkiem:-D
Ubralam Go i na spacer, wzielam wozek bo przeszlo mi przez mysl, ze moze zasnie (chociaz w wozku rzadko to sie zdarza). Ale po godzinie wrocilam (zaczal padac deszcze), pytam Go czy idzie spac a On oczywiscie nie nie i kreci zawziecie głową.
Nie minelo 5 minut a Kuba rozklada sobie scierke w kuchni na podlodze, druga wyciagnął z szafki, przykrywa nia twarz i zaczyna gadać ze soba jak to przed snem zawsze:) wzielam urwisa, zaniosłam do łozeczka i zasnal w 2 sek. doslownie:tak:
Kurde za chwile musze sie isc pokrecic po górze, zeby sie obudził bo pewnie spałby w najlepsze do 20, 21 :(

dziunka gratulacje jesli chodzi o karmienie ;-):tak:

hahah no Kubus boski! od tapety po ścierki - przebój

wiecie co zaspałam do przedszkola :D bylam umówiona z dyrekcja na 15 (podpisac umowe na kolejny rok) a otworzyłam oczy o 15,10 :D do tego Michala nie moglam zwlec i tak byłam zamiast o 15 to o 16 :D kolejka była niestety do gabinetu, ale nic nie mówila, moze nei zauwazyla kto na która skoro caly czas ludzie byli. Zabralismy manele i wyprowadzlismy sie juz na wakacje. Kuba wszystkim powiedziała, zę "dziś ma wakacje i jedzie smaolotem nad góry" hehe bujda oczywiście. Przeszlismy przez maisto ale nie bezproduktywnie, bo kupilam sobie spodnie (jeszcez nie wiem czy odwaze sie w nich wyjsc) i kazdmeu po parze butów, a co :D

Kilolek to wakacje ma już Kuba a Ty kiedy zakończenie roku jutro???

widzę że o zlocikach mowa...fajnie by było taki porządny forumowy zrobić:-)
tylko gdzie hm może w Warszawie:-Dno cooooo:-D

Ilonka a my kiedy mini zlocik co;-)wiem wiem najpierw się powysypiaj kochana :tak:

Cleo a wiesz ,z e pociagi od nas do Wawy jada juz 7 godzin!!!! :tak:wyobrazasz sobie? to ja 8 godzin jechałam do wrocławia do Azy:szok:

Dziunka ja prawdziwe oblicze pokazuje tylko w sypialni:-D:cool:
poza tym mamy nadzieje , ze Ty odstawisz młoda od piersi do czasu przyjazdy Azy to podyskutujemy razem:-Dchyba , ze zajde w ciaze:cool:

reklama
matko czemu az 7???? Ja kiedys pamietam jeździłam na 1 dzień nad morze. Jechałyśmy z koleżanką raniutko, na plażę, długi targ i wieczorem wracałyśmy do domu. Wyjeźdżałyśmy o 5 a wracalysmy przed polnoca. Ale wtedy człowiek byl młody i nie objuczony dziatwą :/

Cleo od jutra jestem wolnym czlowiekiem :D w weekend to pociagi prawie nie chodza na naszej wspaniałej, wiecznie remontowanej trasie, wiec proponuje poniedzialek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry