reklama

Listopad 2009

Ilonka WITAMY :)

Ja czekam az Oli zrobi kupę,cały czas podchodzę do niego a on "nienie nie" i wygania mnie ;p pytam sie czy robi jeszcez kupę a on "tak" i teraz to buzią chyba robi bo kupa to juz jest od dobrych paru minut i mowi feee. Ja nie wiem skąd on to fe wziął, zawsze jak robił kupkę mowil be a ja do niego spokojnie ze nie be to tylko kupka, zaraz ją sprzatniemy itd a on teraz ze "fe". Smiac mi sie chce jak juz się z nim cokolwiek porozumiec mogę, taki dorosły mi sie wydaje :)
Ja czekam bo chce go ubrac i na targ pojechac a potem na spacer a on mi sie nie daje ;p

Dziunka tak Cię tutaj wszystkie mamy, ktore Cię poznały zachwalają ze i ja mam ochotę poznać Cię na żywo :) no serio ;p

To zapraszam na obiad, kawę i casto truskawkowe tylko dzien podaj :-p aaa nocleg tez się znajdzie;-)

Asia jak zrobi kupę to macha koło nosa palcem i mówi "Fuuuuu" a potem krzyczy "Mama kupa taa" albo ciągniesie za pieluchę i mówi "kupa".

reklama
Ku*wa mać, przeszukałam forum w nadzieji że okres miałam później, a tu się okazuje że miałam równo 20.05, więc powinnam dostać koło 17-tego czerwca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic nie wskazuje - jeśli chodzi o mój organizm żeby coś się działo w sensie ciąża:baffled:

No kochane, zbierajcie wyprawkę bo Dziunki nie stać na kolejnego dzidziucha:crazy: tak to jest jak człowiek na gumkach jedzie:baffled::baffled::baffled:

Hej dziewczyny:-)
My już po ekspresowym spacerku, mała nakarmiona(zupka jarzynowa z mięskiem) i śpi;-)..

Dziunka, zamiataj po test, a się nie denerwuj - i nas nie trzymaj w niepewności, hihi:-):-)..ja się wkręcę w przyszłym roku do Ciebie na kawkę;-), bo w tym roku wymyśliliśmy po blisku, tzn. okolice Żywca..
Anawawka - podziwiam Cię kobieto!!!:tak:
Kilolek, mam nadzieję, że katar ustał i że to było chwilowe..
Ilona, gdzie zdjęcia ze ślubu???:-)
Uleńka, fajnie masz z Olim..moja wszystko po fakcie..posiedzi na nocniku i nic..a w pampku od razu wszystko..:sorry:
Lotka, dzielni jesteście- ja sobie nie wyobrażam z Marychą takiej podróży..

Po godzinie zrobilam kisielek z jagodek ktore przywiózł kochany tesc i zjadł bardzo duzo :) wiec Oli je ale trzeba trafic w smak, po prostu mama musi się bardziej postarac!!! Nie ma jakiegos tam obiadu, musi byc specjalny :) jak mama, jak mama :))

Ula wybacz ale nie byłabym sobą gdybym nie napisała:tak:Zauwazyłas , ze przypisujesz małemu wiele Twoich przyzwyczajen , nawyków i smaków? Nie pierwszy raz to zauwazyłam. Wydaje mi sie , ze niejadka ksztaltujesz na swój obraz i podobieństwo (wspominałąs wielokrotnie , ze byąłs niejadkiem).

ja chetnie bym sie spotkala, jedziemy nad polskie morze po 17 lipca(wtedy maz ma urlop dopiero), mysle ze pewnie uderzymy w rejony Karwii(jak tu Dziunka polecala) ;-) ! :-)

Lotka podaj tylko konkretny dzień i ja tez sie pojawie:tak:
Dziunka tak Cię tutaj wszystkie mamy, ktore Cię poznały zachwalają ze i ja mam ochotę poznać Cię na żywo :) no serio ;p
Dziunka stwarza tylko takie pozory. Ja ja juz znam od tej drugiej strony:-D

Cze,
jezuuu jak u mnie się dzieje, to się dzieje. Wczoraj wieczorem trafiliśmy do szpitala, bo starszej puchła noga i podejrzewaliśmy skręcenie, okazało się, że to najprawdopodowniej reakcja alergiczna na.... owada lub inszą rzecz. .

Zdrówka dla małej!!! widze , ze u Ciebie nie moze byc spokojnie:-D

Dziunka jak bede nad morzem z miłą chęcią poznam Was dziewczynki :)
:)

Ciekawe Czy się nie pozabijamy?:-D
No kochane, zbierajcie wyprawkę bo Dziunki nie stać na kolejnego dzidziucha:crazy: tak to jest jak człowiek na gumkach jedzie:baffled::baffled::baffled:

Dziunka a mało miałas nerwów z wyjazdem A? nie jestesmy zegarkami i nasz organizm czasem moze sie nieco rozregulowac

Antek spi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry