Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kurna dziunka babo jedna jeszcze nie zrobiłaś tego testu????? ledwo do końca z niecierpliwości doczytałam a tu nic nie ma!! No ile ten Twój chlop do apteki idzie?
Wiec ja zrelacjonuje dziunki A poszedł jak gdyby nigdy nic z dziecmi na procesje i ma około 13 juz byc wdomu z testem , który miał kupic wracajac czaje sie na dziunke na gg i ja molestuje ale na razie cisza
Kurna ja też wróciłam z procesji.położyłam małego,mój mąż gotuje obiad a ja usiadłam i szukam czy Dziunka w ciąży czy nie.I co? Guzik z pętelką.Nic nie napisała.
ale tu u mnie na 10tym wieje... sztorm jak sie patrzy . Jedna skarpetka byłą zle przypieta klamerka i juz leży na dole
Gosiulek pomimo , ze to internetowe znajomosci poniekad zżywamy sie ze sobą niektóre znamy sie blizej
hehe no co najmniej jakby o mój brzuch chodzilo tak przezywam a ona z nas kpi, czarownica jedna
Zastanawiam się właśnie gdzie moich panów po poludniu wyciagnąć... cos musze ciekawego wymyslec, bo A jutro i w niedziele pracuje to trzeba dziś wykrzysttać. No i coś na sobotę. Jęczą mi o tym muzeum wojska polskiego ale na to to nie mamochoty jak nie wymysle nic lepszego to nie bede mala wyjscia
Martolinka i tych bliższych znajomości Wam zazdroszczę (w dobrym tego słowa znaczeniu):-)Fajnie Wam że możecie się spotkać, pogadać. DZieci w jednakowym wieku.Super.
Kilolek dziś otwarte to muzeum?
My po południu na spacer po prostu sie wybieramy a przy okazji na cmentarz.