reklama

Listopad 2009

Aleście natworzyły...
ja wczoraj trafiłam do tesco i dzięki temu tatuś dostał od dzieci książkę...;-)
Martolinka - badania robiłam dlatego, że zleciła mi lekarka, sama byłam ciekawa jak tam po diecie moja morfologia, bo tak straszą, że dietka taka szkodliwa, przypuszczałam, że będzie wszystko ok. ale lepiej sprawdzić.
Etna - do mnie też Gosia mówi czasami "tata" , a na tatę "mama" , poza tym one we dwie mi się też kręcą i na Gośkę mówię "hanka" i odwrotnie;-) także nie masz co rozpaczać.
Dziunka - no i jak??? robienia ciast zazdroszczę, ja się zbieram i nie mogę nic zrobić.
Ula - Hance przechodzi ugryzienie dopiero teraz, jeszcze jej okłady z sody robiłam;-)

Ok, znikam do mojej rodzinki, bo jakaś taka rozdyźdana jest;-)

reklama
ranyyy ja ciążą czy nieciążą Dziunki tez zyję ;p ale czuję ze chyba nie (wiedzma ze mnie ;p ) bo chyba wyczytalam ze Dziunka okres miala a potem to tylko moglaby przez zapylenie hehehe slyszalam ze bedac w ciązy mozna miec okres ale nikogo takiego nie znalam :) Dziunka no testuj sie bo wszystkie tutaj czekamy :) edit...a aptekę macie dzis otwartą?

Moj Olis wstał o 5.30 z płaczem i nie spał dalej. Teraz po II sniadaniu salatka z makrelą padł przy czytaniu bajeczki :) My z męzem tez padamy i dziemy spać :)

Od rana krzątalam sie po domu, ciągle cos. jakbym nie mogla wstac i zacząc dnia od sniadania, ciagle cos muszę robic (sprzatac, prac, wywieszac itd - rutyna mnie zżera )

Olisia cos ugryzło albo się czyms ukuł i ma dłon spuchniętą ;/ Zdarzyło sie to dwa dni temu i tylko miał jakąs kropkę, na drugi dzien troszkę spuchło a dzis jeszcze bardziej. Na początku myslalam ze to moze roza go ukuła, bo przeciez gdyby jakas osa to spuchłoby od razu, ech...bylam wczoraj u lekarza i dał zyrtex, smaruję fenistilem i mam nadzieje ze się sytuacja unormuje :)

mykam spac :)

Dziunka a co Ty tyle napiekłas ciast? podrzuc mi kawaleczek jabłecznika dla Oliska :)

pomysłu na obiad brak dla małego....ech wczorajsza zupa byla niezjedzona :(

Z martą wydedukowałyśmy że labo zaszłam w ciążę przed wyjazdem A, albo zaraz po jego przyjeździe - tyle że dni płodne się skończyły.
Moja była sąsiadka - do 6 miesiąca ciąży miała regularny okres:tak:

A co do ciast - to rodzinka przychodzi, dziś "wyprawiamy" urodziny A.

Ok, znikam do mojej rodzinki, bo jakaś taka rozdyźdana jest;-)

JAKA?:-D

o o o anawawka dzięki okłady z sody zapomnialam!!!!!!!!!!!!! albo altacetu czy cus podonego. Pamietasz proporcje? ile sody ile wody?
mialam sie polozyc a nadrabiam pudelka ;/ hehehe a mąż jakies mrowki na tvn ogląda - jak dziecko. Idę do malego luknąc jak spi i mykam pod kocyk :)
wszystkiego dobrego dla Adasia Dziunkowego :)
Dziunka a tak wogole to na ile przybył do Pl Twój chłop?

no ide juz ide :)

edit ana napisz mi proszę czym smarowaliscie to ugryzienie i co dostaliscie do łykania :) Dziękuję :)

Ostatnia edycja:
hahaha, anawawka to ja tez dzisiaj jestem rozdyźdana:-D:-D
niedospana jak nie wiem co:/ a mialam do miasta jechac popoludniu, moze mi sie jeszcze zachce ;)
dziunka plodne sie mogly skonczyc ale wiesz, roznie to jest;-)
no chyba, ze udalo sie jeszcze przed wyjazdem A:tak:
zobaczymy, czekamy na wynik testu:-)
Wszystkiego Naajlepszego dla Twojego A.:tak:

Ula - dostaliśmy jakiś antyalergiczny, ale w zasadzie dawaliśmy jej do picia wapno, trochę jej przykładałam sodą, fenistilem w ogóle jej nie posmarowałam, bo już zaczęło znikać.
Dokładnie wszystkiego dobrego wszystkim tatusiom..:-D

Właśnie przechodzi koło naszego bloku procesja. I łęzka zakręciła się w oku za czasami bezgranicznej i bezkrytycznej ufności w tego na górze. Była to wiara szczera i bez kołtuństwa, trochę jednak dziecinna i naiwna. Na swojej drodze spotkałam kilka osób , które wystawiły te wiare na próbę i widać nie była tak silna żeby wytrwać. To wszystko bardzo skomplikowane i pewnie nie na to forum ,a le tak mi sie nasuneło;-)

Antonio spi a ja biore sie za kapustke bo znowu mam ochote ;-) tesc zadowolony ,z e obiad bedzie z dostawą do domu :tak:

reklama
martolinka ale ten Twoj tesc ma super synowa:tak: obiadek z dostawa:-)
a ja wlasnie wyprasowalam pranie, jakos mnie naszlo:-)
za chwile biore sie za obiad dla moich panow ;)
i budze ich po 13, nie ma co ;) tzn tego starszego:-p Kuba niech spi ile chce ale ja sie juz nudze:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry