• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Dzunka współczuję teściowej

MamoTomka gratuluję pracyy. Napisz co będziesz robila i co wtedy z synkiem?

a propo kamyczków, ja codziennie po wizycie w piaksownicy mam piasek w staniku :/ a wczoraj od Cleo to pół piaskownicy przywiozłam.

Z wykształcenia jestem teologiem. Będę pisać artykuły do lokalnej gazety i odpowiadać na pytania czytelników. Niby nic na początek ale ciesze sie bo to koniec ciągłego uzależnienia od męża:) Trochę pomoże nam babcia ale trzeba będzie pewnie poszukać jakiejś guwernantki :sorry:
miłe takie zainteresowanie z Waszej strony dziewczyny dzieki:)

Witajcie wieczorem...
Martolinka - ależ masz pewnego chłopa, że się wstrzeli;-):-D, może on jakiś Twój kalendarzyk potajemnie prowadzi i wie:-D
Agrafka - "niezły" dzień dzisiaj miałaś.... a 13 ;-) Ja chyba bym się wściekła.
Pathanka - pamiętamy... niestety interes jak się rozkręca to nie jest różowo, ale potem z górki będzie;-)
Dziunka - zdrowia dla teściowej, będzie dobrze MUSI być;-)
Maxwell - bombowe kumpele, zazdroszczę;-)
MamoTomka - super, gratki!

Moje już śpią, ale mam długie wieczory jak nigdy, tylko oby znów nie było pobudki o 2 nad ranem, bo oczy na szypułkach jutro będę musiała sobie zrobić by nie zasnąć.:-D

MamoTomka super, ze dostalas prace:tak: gartulacje!
dziunka ach, biedna tesciowa:-( mam nadzieje, ze operacja sie powiedzie i wszystko bedzie ok:tak:

wlasnie Mlody poszedl spac a ja jestem wykonczona, koncowke dnia mi zapewnil, nie ma co:/
co za urwis, brak słow, daje czasami popalic, niby pomaga sprzatac i podaje wszystko o co Go poprosze ale balagan tez potrafic zrobic:-D nic ide sprzatac te wszystki zabawki, pozmywac i jak mocno zasnie to odkurzyc

Ojej Dziunka aż mnie zmroziło.Kurde co się dzieje na tym świecie.Miejmy nadzieję że wszystko dobrze się ułoży.Najgorsze ze są przerzuty.Dużo zdrówka dla Teściowej i dla Was.

Mamo Tomka gratulacje :-)

Dziękuję Dziewczyny:-)

reklama
Mam prace HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
dzięki za dobre słowa dziewczyny. Przydały się:)
ogólnie dzień masakra padnięta jestem ale jeszcze trzeba mężowi obiad zrobić bo ciężko pracuje i będzie zły jak przyjdzie i nie będzie nic do jedzenia;)
miłego wieczoru życze wszystkim:)
Gratuluje!!!! :-):-):-):-)
Ania a gdzie bedziesz w Pl ? moze jakies spotkanko?
chętnie ale raczej nie będe w waszym rejonie , zaliczymy raczej południe i zachód ;-) ,po cichu liczę że uda nam się Aze odwiedzić bo chciałabym do Wrocławia jechać ,pewny jedynie jest Kraków ale tutaj chyba nikogo nie ma z tego miasta :-(
ufff....
dopiero dotarłam do domu, po po drodze ze żłobka rozwalił mi się wózek, tak, ze nie dało się go rozłożyć ani złożyć (śrubka się odkręciła). Związałam go Ali bluzą i chustką i ciągnę za sobą. Do tego komputer na plecach, kilogram fasolki i pudełko malin w siatce (miały jechać pod wózkiem) i Ala która ci 5 kroków chce na ręce. Po drodze plac zabaw więc dostała wścieklizny - przykupiłam ją obietnicą kupienia wafelka koło domu. Kupuję wafelka, patrzę a ona wpyla kajzerkę :). Dobra, zapłaciłam za kajzerkę, wychodzimy - patrzę a Ala bez bułki :/. Odłożyła zpowrotem na półkę - na szczęście udało mi się zlokalizować tę nadgryzioną :)))))))))))
A teraz misiak śpi.....
rozwalonego wózka współczuje ,co do bułki to mój czasem też tak robi jak coś złapie z półki ,ostatnio kupowałam połówkę ogórka
laugh.gif

Teściowa ma guz rakowy jajnika i przerzut do wątroby:-( w ciągu 3 tygodni ma być operacja...
współczucia dla teściowej ale trzymam mocno kciuki żeby operacja się udała i żeby szybko doszła do siebie

a tak a pro po pamiętacie dudziakową ??

kilolek jutro kupię to ci napiszę na priv jak to się podaje i z czego to jest , a koszt to ok 20zł więc chyba niedużo za słoik ok 300g

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry