reklama

Listopad 2009

reklama
ja tylko na chwilkę bo Oli nie chce spać mimo ze wstał o 14 a ziewa juz od 18, co zamykamy sie w sypialni jest lament i wycie i otwieranie drzwi, czytają teraz bajki z mężulem.

Cleo, Ana ten placyk jest gdzies koło Was? na ursusie?

Dziunka witamy!!! Tęsknilam :)

Ula - ten placyk na Ursusie, dokładnie przed moim balkonem jakieś 300-400m;-) ( skłamałam , bo najpierw ciąg sklepów, a potem on ;-) )Mam nadzieję, że Oli wkrótce uśnie...

dziunka witamy!!!!
dobrze ze sie zdecydowalas na pomoc rodzinki, teraz po zabiegu musisz sie oszczedzac, a czemu cie tak umeczyli???

pawla wymeczylam przed spaniem, bylismy ponad godzine na podworkku, latal z tata i mama (tacie pomagal przy samochodzie). Poszlam z nim do domu o 19, o 19.30 do kapania i do spania, zasnal przed 21 grrrrrrrr

Ula ja nie byłam na tym placu nigdy.Ale badzo mi się spodobał :-) muszę się wybrać tylko niech D zacznie zarabiać.Znowu padaaaa Bożeeee:-(

ok zmykam mały już szarpie

anawawka hahaha, oj teraz to nie wie kiedy bedzie dzidziol:no: ja mojemu pokaze haha, ciekawe kto dluzej wytrzyma?!:zawstydzona/y::-D oj nie dam sie :P
chociaz dzisiaj jak kapalam Mlodego to sie przebudzil, przyszedl do lazienki, przytulil mnie i powiedzial, ze od jutra bedzie inaczej, a ja spytalam co inaczej? A On Wszystko i widzialam lzy w jego oczach:szok: az tak sie przejal? Ja czekam tylko do piatku czy tamten odda kase, lepiej zeby sie wywiazal z tego co obiecal bo w innym wypadku biore sprawe w swoje rece:-) hhm wlasnie spojrzalam na suwaczek, nawet nie pamietal, ze dzisiaj mija 8 miesiecy od naszego slubu :D
dziunka to dlugo, sily zycze w takim razie:tak:

A bo wiesz, babcia to średnio raz na dwie minuty pyta się co chcę zjeśc, a Julia to królowa dziadków więc co chwilę następują spięcia spowodowane jej zachowaniem, moim zdaniem nieodpowiednim, a też ich postępowanie w takich sytuacjach odpowiednie nie jest... no ale zauważyłam że takie kontrolowanie przeze mnie ich relacji jednak wychodzi na dobre. Julia uczy się szacunku:tak:

reklama
Polaa - a może to przytulenie to wynik pamięci o rocznicy? Może pojął co do niego powiedziałaś?
Cleo - teraz promocja jest na tym placyku i płaciliśmy po 16 zł.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry