reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka - zdrowia dla teściowej, musi być dobrze...
To Aśka bardzo przeżywa jak widać wyjazd taty... , trzymajcie się
Gosiulek - u nas przestało padać, ale wisi,,, nie będę nic mówić, ale do końca lipca podobnież ma padać :szok::wściekła/y:

U nas noc spokojna, tylko podczas deszczu kot zaparkował u nas na balkonie i skubaniec chciał wleźć do nas,a tu zonk, bo siatka.:-D Ślicznioch z niego... foty zrobiliśmy nawet go lampa nie stresowała :-D

Witam
u mnie robota szła pełną para ja nagle dzieć się rozpłakał, przytulił i zasnał po 10 szoooooo
No i spi i teraz siedze na kompie, dziwne zjawisko, wszystko zwalam na pogodę.

Dziunka oj ale ta twoja tejsciowa bedzie miala tych zabiegow :(((. dużo zdrówka życze.
Asik pewnie teskkni za tata a jak Julia to znosi tym razem? Na długo wyjechał?

Czeesci laseczki!!
Dziunka zdrowia i wytrwałości dla Ciebie i rodziny <ściskam>
U nas pogoda plażowa!! wreszcie!!!!!!!!!!!!
Odwiedziła nas marcelowa prababcia. Tak tak kobita w swietnej formie, z miejscowości obok przyjechała do nas rowerem :D 2 godziny siedzieliśmy na dworze. Marcel sie bawił, gadał i popisywał :) a teraz spi od 5 minut. Jedno pranie mi wyschło, musze poskładać a drugie zaraz zrobie i tez szybko wyschnie, posprzatam łazienke, młody wstanie zje zupke i smigamy na dwór. W ogóle jaka mam radoche na to słonce ehehehehhe :D

U nas leje... :-(

Etna ciekawe do której Paweł Ci pospi?

Dziunka oby z tesciowa było ok , bo to co napisałas brzmi przerazajaco.
Mama widze ,z e nastrój lepszy!!!! :) i dobrze:tak:

Ciągle śpi, ja to sie zastanawiam czy może wpłynie to na wczesniejsze pojscie spać, ale pewnie się łudzę :P

Antos śpi?

u nas nie pada, ale jest pochmurno :((((

Mój też spi, tzn. moi:-D zupka sie gotuje, robie rosół dla Kuby:tak:

pogoda ok, slonka dzisiaj nie ma ale jest przyjemnie:-)
Oj, widze ze w Polsce pogoda angielska a u nas polska:-)

dziunka zdrowia dla tesciowej;-)
biedna Asia, teskni za tatą:-(

Jak Kuba wstanie to idziemy do parku (na nogach ok 30 min.) ale za to ile atrakcji:tak:
maz na szczescie ostatnia nocka i przerwa do poniedzialku, ma w planie kończyć w ogrodku, zobaczymy czy sie mu nie odechce:-D

reklama
U nas też słoneczko - w końcu!:-) Ja w końcu lepiej się poczułam, miód i cytrynki podziałały..Byłam z małą na zakupach znowu;-), nakupiłam jej koszulek z krótkim rękawkiem na 98, bo jakoś jej się powykańczały -rośnie w oczach te moje dziecko..i kupiłam mężusiowi prezent na urodziny -koszulę
wink2.gif
Ostatnio gdzieś wybadał, że na takich chudzielców jak on są specjalne koszule "slim fit", są one dopasowane bardziej..więc mu fundnęłam taką:-)

Dziunka, pewnie Asieńka tęskni za tatusiem..ale noc musiałaś mieć ciekawą..a jak się w ogóle czujesz po zabiegu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry