reklama

Listopad 2009

no juz Synek śpi :)
siłą zaciągnęlam do sypialni, na poczatku się wahał i juz chciał wychodzic ale zagadalam go i zachęcilam do oglądania co widac przez okienko przy podłodze :) popatrzylismy 5 minutek, polozylam na kolderkę podusię i wtulony we mnie zasnął migusiem :) a gdybym pozwolila jeszcze by ganiał. Tak wiec 21.30 moj Synek spi....a my zaraz bedziemy chyba opijac bo tak "wczesnie" juz dawno nie poszedł spac ;p

dojadam obiadową pizze i zmykam pod kołderkę do meza ktory cholera ogląda siatkówkę ;/ ale zaraz zabieram pilota i cos sobie obejrzę :)

reklama
o rany ale wy dzisiaj naprodukowałyście :) dopiero udało mi się przeczytać ale nie pamiętam co komu miałam odpisać więc się nie gniewajcie
poszłam dzisiaj z młodym na plac zabaw i spotkałam koleżanke z 4 letnim synem i nie mogłam uwierzyć jak się chłopaki razem świetnie bawili :)
dziunka dziadkowie mają to do siebie że na zbyt wiele naszym dzieciom pozwalają , Kuba jak ostatnio zaczął pisać teściowej po stole i zwróciłam mu uwagę że nie wolno to ona na to że ma świetny środek i bez problemu to usunie , a ja jej tłumacze że tu chodzi o to żeby go nauczyć że tak nie wolno
pola może pamiętał i dlatego przyszedł ;) , a jak nie to się nie przejmuj mój do tej pory myli datę naszego ślubu ;)

Ech...a to są pradziadkowie to jeszcze podwójnie, ale wkurza mnie ze Julce wolno wszystko, a Asia z Miłkiem są traktowani jak małe intruzy które zaraz coś spsocą:baffled: Miłek jak Miłek, ale Asia do grzebania w dvd, telewizorze, radiu czy czymkolwiek innym jest ostatnia... A wystarczy ze przejdzie obok to już jest "NIE WOLNO". Oj drażni mnie to drażni...

A wiecie, faktycznie schudłam 3 kg:tak: A Marcie nie wierzyłam;-) Za to Asi w górę nadal - 14,3kg:baffled:

Dziunka - może Asi zrób morfologię? mam nadzieję, że nic nie wyjdzie, ale .... w razie co będzie wiadomo co robić. Gratuluję zgubienia 3 kg.;-)
Poza tym trzymam kciukasy za teściową, mam nadzieję, że wszystko szybko zrobią i wróci do domu cała i zdrowa.

dziewczyny a moze macie racje?!:-D ale nawet jakby zapomnial to przebaczam Mu, to przeciez tylko 8 msc a nie, ze 1 czy 2 rocznica :-D zeby tylko sobie w listopadzie nie zapomnial, na szczescie o urodzinach i imieninach zawsze pamieta:tak:
no, wlasnie pojechal do roboty, mozna siedziec przed laptopme do bolu bo ostatnio uslyszalam, ze chyba sie uzaleznilam:sorry2:

dziunka skad ja to znam NIE WOLNO, tak samo mnie drazni (chodzi o tesciowa) a haslo : " Kubulku psotniczku nie wolno" dziala na mnie jak plachta na byka:wściekła/y: tez wystarcza, ze sie popatrzy na je dvd czy kompa:tak:
gratuluje 3 kg:-)

Cóż dziś za twórczy dzień. Nadrabiam Was od 20 minet... jeśli chodzi o pogode to Was pociesze, że wysłałam do Was nasze dzisiejsze słoneczko. Konrad nawet sobie kark opalił na spacerku :))) Musze jednak pamietać o smarowaniu bliznu faktorem 50 żebu się nie odbarwiła.
Kilolek oj Ty się masz, trzymaj się dzielnie. Niestety z rodziną najlepiej na zdjęciach choć powiem Wam, że ja narzekac nie moge. Zarówno moja teściowa jak i moi rodzice to prawdziwi przyjaciele, nie tylko do nas ale również dla wszystkich naszych znajomych. Choć wiadomo, po dłuższym przebywaniu pewnie byłyby jakieś sporki ale to normalne :)))

Dziunka witamy i cierpliwości :)))

Mama Marcel pierwsza klasa, się uśmiałam. Zazdroszcze, że już tak ładnie mówi bo mój to nic, coś tam po swojemu. Zamiast mówienia na szczęście potrafi bardzo długo sobą się zająć. Bierze sobie zabawki i potrafi nad jedną spędzić nawet 15 minut.

Anawawka jakbyś potrzebowała noclegu w e Wrocku to zapraszam. Sypialnia bedzie cała dla Was :)))

Witajcie Dzieczyny.
U nas znów pochmurno,padająco.Naprawdę mam dosyć.Pranie nie schnie.Zaraz zacznie śmierdzieć.Już myślałam żeby włączyć ogrzewanie bo taka jestem zdesperowana:wściekła/y:Tylko nie jest zimno za to wilgotność jest duża. Niech już bedzie jutro.Może zobaczymy w końcu słońce.
Sąsiedzi wyjeżdzają na całe wakacje.Będzie trochę ciszy.:-)

reklama
Miała cukier też badany?? Bo jeśli tak to nie cukrzyca..... a to duży plus.;-)

Nie mam pojęcia,szepnę lekarce, ale uwierz, ona z wcale nie z tych najcięższych:tak: Syn kolegi A dwa miesiące młodszy jest ogromny w porównaniu do Asi, a wzrostowo tak samo. A wlasciwie cukrzyca i tycie? Pewnie są różne rodzaje, ale ja znam przeważnie chudych cukrzyków...

Mój A pierwszy dzień w pracy:-)

Ja ogromnie niewyspana. Zgadnijcie co Asia robiła pół nocy??? Łaziła przez sen:cool: masakra... jęczała, stękała ech, niech ten tata wraca;-)

Zapomniałam o najważniejszym:zawstydzona/y: Teściowa ma raka (ale jakiego to dokładnie nie wiem), dziś ma operację usunięcia jajników, wytną też guzy na jelicie - będzie miała wstawiane sztuczne jelito w to miejsce, i dziś usuną jej też woreczek żółciowy. CZARNO to widzę:-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry