no juz Synek śpi 
siłą zaciągnęlam do sypialni, na poczatku się wahał i juz chciał wychodzic ale zagadalam go i zachęcilam do oglądania co widac przez okienko przy podłodze
popatrzylismy 5 minutek, polozylam na kolderkę podusię i wtulony we mnie zasnął migusiem
a gdybym pozwolila jeszcze by ganiał. Tak wiec 21.30 moj Synek spi....a my zaraz bedziemy chyba opijac bo tak "wczesnie" juz dawno nie poszedł spac ;p
dojadam obiadową pizze i zmykam pod kołderkę do meza ktory cholera ogląda siatkówkę ;/ ale zaraz zabieram pilota i cos sobie obejrzę
siłą zaciągnęlam do sypialni, na poczatku się wahał i juz chciał wychodzic ale zagadalam go i zachęcilam do oglądania co widac przez okienko przy podłodze
dojadam obiadową pizze i zmykam pod kołderkę do meza ktory cholera ogląda siatkówkę ;/ ale zaraz zabieram pilota i cos sobie obejrzę
Miłek jak Miłek, ale Asia do grzebania w dvd, telewizorze, radiu czy czymkolwiek innym jest ostatnia... A wystarczy ze przejdzie obok to już jest "NIE WOLNO". Oj drażni mnie to drażni...
A Marcie nie wierzyłam;-) Za to Asi w górę nadal - 14,3kg
ale nawet jakby zapomnial to przebaczam Mu, to przeciez tylko 8 msc a nie, ze 1 czy 2 rocznica 
tez wystarcza, ze sie popatrzy na je dvd czy kompa
masakra... jęczała, stękała ech, niech ten tata wraca;-)
Teściowa ma raka (ale jakiego to dokładnie nie wiem), dziś ma operację usunięcia jajników, wytną też guzy na jelicie - będzie miała wstawiane sztuczne jelito w to miejsce, i dziś usuną jej też woreczek żółciowy. CZARNO to widzę:-(