reklama

Listopad 2009

reklama
moje dziecko zabawia się roznymi rzeczami minutkę, juz mu daję takie rzeczy ze pol domu mam jak chlew....ryz preparowany dalam do przesypywania itd...zajęcie na minutę ;/
Mama zapraszam do siebie bo chłopaki się chyba tak samo dzis nudzili ;/ szkoda ze nie mam jakiejs mamy bliżej :( moja sąsiadka juz tydzien do mnie się wybiera z rownolatkiem, zapraszam ją codziennie i juz ma isc ale zawsze cos musi zrobic a potem drzemka, obiadki itd. W ciąży bidula jest wiec nie dziwię się, mi tez by się z domku nie chcialo wychodzic :( ale przynaj,mniej chłopaki kiedy się spotkają się wybawią :)

Pathanka, ja korzystam do ściągania muzyki z Aresa..
Mama, hehe, dobry jest Marcel z tymi tekstami:-D!!A co na to ta babka powiedziała?:-)
Cleo, a wiadomo, od czego Ig ma tą próchnicę? biedny..

Wszyscy w śmiech [bo kilka mam i tatusiów tez było koło tego kosza z pajacykami]. Babka luz, młoda zreszta hehe, staneła uśmiechneła sie i powiedziała "Od razu widać ze chłopak i to jeszcze taki wygadany" :D

Kikolek - trzymaj się kochana.
Cleo - wyslałam Ci pw.
Mama - niezłe teksty zapodaje Twój Marcel, ciekawe skąd zna takie teksty;-)

Znikam na ten placyk... ciekawe kto będzie bardziej wymęczony, my czy dzieciaki:-D

[
Cleo, a wiadomo, od czego Ig ma tą próchnicę? biedny..

przyczyn może być wiele albo samo z siebie jakoś...D poszedł wrócił ,okazało się że dentystki nie było bo reperowali jej fotel.mogła zadzwonić...dobrze że nie musiałam w ulewę iść sama...

a ja przez to siedzenie w domu żre...nawet ziemniaków nie ugotowałam tylko kotlet z chlebem jak chłopisko...zwalam wszystko na zbliżającą sie @....a bebzun rośnie...

mi ciasto na pizze rośnie, Olinka wysłałam z babcią na dwór, a wlasnie zaczęło kropic, poszli na spacerek wozkowy, mąz zaraz dojedzie, pieczarki sie smaża, potem cebula Olis wstał dzis o 14 wiec mam nadzieje ze pojdzie wczesniej spac ;p wczesniej czytaj przed 22 ;D
Nasmazylam naleśników ze w domu smrod na calego ;/
Ana daj mi tez namiary na ten placyk za pieniążki :) proszę :)

Bylismy z młodym na placu zabaw zeby tata sobie w ciszy pospał :)

Mama ale sie usmiałam :D teksty super!!!
Cleo wypadałoby zeby ta dentystka zadzwoniła!! czasem ludzie nie myslę

Mój M to też gotujący :) robi pasztety , kaczki , pieczenie itp :) specjalista od dań wyjsciowych :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry