• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
moje dziecko zabawia się roznymi rzeczami minutkę, juz mu daję takie rzeczy ze pol domu mam jak chlew....ryz preparowany dalam do przesypywania itd...zajęcie na minutę ;/
Mama zapraszam do siebie bo chłopaki się chyba tak samo dzis nudzili ;/ szkoda ze nie mam jakiejs mamy bliżej :( moja sąsiadka juz tydzien do mnie się wybiera z rownolatkiem, zapraszam ją codziennie i juz ma isc ale zawsze cos musi zrobic a potem drzemka, obiadki itd. W ciąży bidula jest wiec nie dziwię się, mi tez by się z domku nie chcialo wychodzic :( ale przynaj,mniej chłopaki kiedy się spotkają się wybawią :)

Pathanka, ja korzystam do ściągania muzyki z Aresa..
Mama, hehe, dobry jest Marcel z tymi tekstami:-D!!A co na to ta babka powiedziała?:-)
Cleo, a wiadomo, od czego Ig ma tą próchnicę? biedny..

Wszyscy w śmiech [bo kilka mam i tatusiów tez było koło tego kosza z pajacykami]. Babka luz, młoda zreszta hehe, staneła uśmiechneła sie i powiedziała "Od razu widać ze chłopak i to jeszcze taki wygadany" :D

Kikolek - trzymaj się kochana.
Cleo - wyslałam Ci pw.
Mama - niezłe teksty zapodaje Twój Marcel, ciekawe skąd zna takie teksty;-)

Znikam na ten placyk... ciekawe kto będzie bardziej wymęczony, my czy dzieciaki:-D

[
Cleo, a wiadomo, od czego Ig ma tą próchnicę? biedny..

przyczyn może być wiele albo samo z siebie jakoś...D poszedł wrócił ,okazało się że dentystki nie było bo reperowali jej fotel.mogła zadzwonić...dobrze że nie musiałam w ulewę iść sama...

a ja przez to siedzenie w domu żre...nawet ziemniaków nie ugotowałam tylko kotlet z chlebem jak chłopisko...zwalam wszystko na zbliżającą sie @....a bebzun rośnie...

mi ciasto na pizze rośnie, Olinka wysłałam z babcią na dwór, a wlasnie zaczęło kropic, poszli na spacerek wozkowy, mąz zaraz dojedzie, pieczarki sie smaża, potem cebula Olis wstał dzis o 14 wiec mam nadzieje ze pojdzie wczesniej spac ;p wczesniej czytaj przed 22 ;D
Nasmazylam naleśników ze w domu smrod na calego ;/
Ana daj mi tez namiary na ten placyk za pieniążki :) proszę :)

Bylismy z młodym na placu zabaw zeby tata sobie w ciszy pospał :)

Mama ale sie usmiałam :D teksty super!!!
Cleo wypadałoby zeby ta dentystka zadzwoniła!! czasem ludzie nie myslę

Mój M to też gotujący :) robi pasztety , kaczki , pieczenie itp :) specjalista od dań wyjsciowych :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry