Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Ahoooooj załogo 

Kurde idzie mi @ i mam takie jazdy sekundowych złości ze szok hehehe. Od dzisiaj wysadzam regularnie młodego. Co pół godz + przed/po spaniu, jedzeniu, wyjściu. Póki co jeszcze nic nie zrobił
No ale musze przyzwyczajać bo kiedys zakuma i zacznie robic no nie? ;p Hmmmm co jeszcze........aha młody śpi coraz krócej niestety :-( poszedł spac 20,45 a wstał o 5 ;/ Myslalam ze jak pojdzie spac pozniej to i wstanie pozniej. No ale widac ze niezaleznie czy zasnie o 18 czy o 21 to jego pobudka jest o 5 czy 6 w najlepszym wypadku.......
Dzisiaj młody zdziwiony był i wytłumaczył mi ze nie moze sie pocałowac w czoło, to sie usmiałam
za to moze w moje wiec mi je wyślinił
Potem wołał ze jadą pociągi [dzisiejsze nowe słówko] a wczoraj poznał słówka dwa [sandałki i kotlet].
No i dzisiaj mamy równo rok i 8 m-cy
)) czas młodego pomierzyć i poważyć ;p
Kurde idzie mi @ i mam takie jazdy sekundowych złości ze szok hehehe. Od dzisiaj wysadzam regularnie młodego. Co pół godz + przed/po spaniu, jedzeniu, wyjściu. Póki co jeszcze nic nie zrobił
No ale musze przyzwyczajać bo kiedys zakuma i zacznie robic no nie? ;p Hmmmm co jeszcze........aha młody śpi coraz krócej niestety :-( poszedł spac 20,45 a wstał o 5 ;/ Myslalam ze jak pojdzie spac pozniej to i wstanie pozniej. No ale widac ze niezaleznie czy zasnie o 18 czy o 21 to jego pobudka jest o 5 czy 6 w najlepszym wypadku.......Dzisiaj młody zdziwiony był i wytłumaczył mi ze nie moze sie pocałowac w czoło, to sie usmiałam

za to moze w moje wiec mi je wyślinił No i dzisiaj mamy równo rok i 8 m-cy
Ostatnia edycja:
ale to tylko mój młodszy brat i po chwili już się z tego śmiałam;-)

Taki plan na dzisiejszy dzień
Asia od wczoraj jak usłyszy coś podejrzanego pyta "Kto to?".