martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
piję sobie bezalkoholowego lecha( jak profanacja), Czekam czy przyjdzie @ do 14-15 i testuje
PATHANKA a moze mnie uprzedziłaś?
Antoni był zachwycony kolejka SKm wiec droga w te i z powrotem nie była probelamtyczna
z dziunka i etna jak zawsze bawiłysmy sie przednio
na placu zabaw umeczyłysmy sie okrutnie , potem dzieci poszły spac.Zasakujace jest ,ze zregenerowali sie w 40 minut i po spaniu
Wróciłam tak padnieta , ze osiagnełam szczyt lenistwa- młody dostał "mannę poranną" na kolacje. Gotowa kaszka wprost ze sklepu. Wykapałam go i ani jęknął
Agrafka ten płyn do uszu to VAXOL
Kilolek musisz spotkac sie z anawawka . Chciałąbym zobaczyc Wasze dzieci razem w akcji
Ula basen to nic strasznego
piję sobie bezalkoholowego lecha( jak profanacja), Czekam czy przyjdzie @ do 14-15 i testuje
PATHANKA a moze mnie uprzedziłaś?
Antoni był zachwycony kolejka SKm wiec droga w te i z powrotem nie była probelamtyczna
z dziunka i etna jak zawsze bawiłysmy sie przednio
na placu zabaw umeczyłysmy sie okrutnie , potem dzieci poszły spac.Zasakujace jest ,ze zregenerowali sie w 40 minut i po spaniu
Wróciłam tak padnieta , ze osiagnełam szczyt lenistwa- młody dostał "mannę poranną" na kolacje. Gotowa kaszka wprost ze sklepu. Wykapałam go i ani jęknął
Agrafka ten płyn do uszu to VAXOL

Kilolek musisz spotkac sie z anawawka . Chciałąbym zobaczyc Wasze dzieci razem w akcji

Ula basen to nic strasznego

Nie bój się, pokazuję swoje prawdziwe oblicze dopiero po kilku spotkaniach
na pierwszym nawet najmniejszego kurzu nie znajdziesz

aż mi wstyd
tak to się chyba nigdzie nie wymęczyły
a do tego jeśc nie dałam
kazałam mu dzwonic i to pędem do domu, czekam aż Julka zaśnie i idę z nim pogadac.