reklama

Listopad 2009

hej :)
mały wstał o 18, o 19 pojechalismy an kulki gdzie Olis się bardzo pięknie bawił z dziecmi, az zal ze kulki tylko do 20 były. Przyjechalismy i maruda nie chcial sie wykąpac ze z rykiem go tam zaciągnęlam, a potem do sypialni i usnęlismy na podłodze. Cos się przestawil i mimo ze wstal o 18 juz po 20 byl spiący ale spac nie chcial. Ale przy okienku zasnął po 21.

Ja się wysunęlam z sypialni i z mezem kloce. tzn powiedzialam co wiedzialam i milczymy ;p
Mi się wydaje ze malo robi, On twierdzi ze robi duzo....buehehehehhe. Negocjator by się tutaj przydał.
Wkurza mnie ze jak cos robi wszytsko trzeba mu kazac, a On sam nawet smieci nie wyniesie ot od siebie, no rano zmywa, ale moglby wieczorem kiedy zlew jest pelen. Kiedy ja usypialam malego on przygotowuje skladniku na sushi, kroi, smazy itd i myslal ze ja to pozawijam, a ja mam w dupce. mi tez się nalezy lezenie i nic nie robienie.

Co do siatki............wkur....a mnie jakikolwiek sport bo H wsyztsko ogląda, i niby zajmuje sie malym ale przy wlączonym tv, przyleci do nas do pokoiku i leci na tv. Kazdy sport ogląda a ja mam tego dosc, wlasnie teraz siatka....nie posprzata, nie wykąpie sie, nie poscieli sobie sofy przed tv tylko lezy na podlodze i ogląda, a ja ja uspię malego dopiero zbiera zabawki, zebym sie nie darla.
teraz on robi bo skladniki by sie zmarnowaly a ja siedze przed laptopem, niech zobaczy jakie to wkurzające kiedy ktos cos robi a drugi siedzi i sie gapi w tv/komputer. ech.....ale koniec tych zalow, nie spinam sie i leję na to. Ale jezyk mi chyba do dupki poleci za tym sushi ;p

Dziunka wspolczuję choroby tesciowej. co za choroba :( duzo wiary i siły Wam zyczę!

reklama
A. pewnie chcialby byc przy niej, a rozmawial z nią przez telefon???

Ula no nie badz taka, mąz zmeczony po pracy, zrobil juz polowe roboty, teraz twoja kolej :P i smacznego wam zycze

Etna zmęczony? hahaha! siedzi na dupce i czeka na klientów, czasami nikt nie wejdzie! No chyba ze jest zmęczony oglądaniem filmów, albo siedzeniem na swoim forum, albo strzelaniem w grze!!! wrrrr
zeby kopał rowy darowałabym mu a tak to NIE! :)

Etna zmęczony? hahaha! siedzi na dupce i czeka na klientów, czasami nikt nie wejdzie! No chyba ze jest zmęczony oglądaniem filmów, albo siedzeniem na swoim forum, albo strzelaniem w grze!!! wrrrr
zeby kopał rowy darowałabym mu a tak to NIE! :)

ula ale takie nic nie robienie tez jest strasznie meczace, ja tak przez 2 miesiace pracowalam i mialam dosc. wracalam do domu wykonczona, zmeczona, spiaca i tylek mnie bolal od siedzenia a oczy od komputera. tak sie nie da na dluzsza mete, a jak sie jeszcze samemu siedzi to mozna swira dostac. Zmienilam prace na bardziej fizyczna :) po po 10 godzinach nic nie robienia mialam ochote wyc do ksiezyca

reklama
lagajka witamy!!!
ja wlasnie myslalam i miran? kurczę nie pamiętam ale ona gdzies daleko za mezem pojechala :) kraje arabskie czy cos takiego, ciekawe co u niej?

Etna :) o tej porze juz dawno Cię nie widzialam na BB :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry