reklama

Listopad 2009

już się pożegnalam a jednak jeszcze wróciłam, ach ten nałóg:-D
probowałam dobudzic meza ale lepiej niech spi do rana bo zupelnie nieprzytomny:tak:
5 nocek z rzedu po kilkanascie godzin a spanie w dzien raptem 4-6 godzin daje poznac po sobie.

lagajka wspolczuje przezyc:-( ale dobrze, ze tak dzielnie to wszystko znioslaś:tak: i super, ze masz takie kontakty z tesciową;-) i zycze abys znalazla jakiegos dzieciaczka na wakacje:-) powodzenia.

Kurcze, spac mi sie nie chce a oczy mnie meega bolą:-(

reklama
Kilolek luuuz, rozumiem ciekawość po takim czasie :) Dostaliśmy mieszkanie z miasta i całe szczęście, bo płacę za nie bardzo niewiele. Jedyny mankament jest taki, że jest maleńkie. No ale cóż, na nas dwie wystarczy. Ciasne ale (prawie) własne :)

no pamietam właśnie, te 18m2. Dobrze, ze Wam się trafiło

Teraz chyba ja się pożegnam. Musze jesczez nieco chatkę ogarnąć, bo jutro jak będzie ładna pogoda to smigniemy na jakąś wycieczkę. Trzeba dzieciom weekend maksymalnie zając, bo kolejny nas nei a. Tzn idziemy na to przeklęte wesele na które nie mam ani butów ani ochoty :/ pierwszy raz zostwiam dzieci na noc :( idą "na wakacje" do dziadków. Nie sądzę by ktokolwiek tam pospał :((

Lagajka jak bedziesz mogła, miała czas i bedziesz chciała wrzuć parę fotek Twojej ślicznotki :) do dzis pamiętam jej obłędne oczka i bujną fryzurkę :)

Mąż zrobił sushi i mnie poczęstował hehehe Najadłam się jak bąk. Zmykam spać :)

DOBRANOC DZIEWCZYNKI!

Uleńka a jakże :) wrzucam, wrzucam. I ja grzesznie na noc pojadłam, ale od jutra będę się odchudzać (co też z usmiechem powtarzam sobie co wieczór)
Kilolek buty to buty,gorzej z ochotą. Mi zdarzyło się raz wyjść na wesele bez Miśki. Ok, na pół wesela bo ona taka mamowo - cycowa, że na noc nie da rady jeszcze zostawić, chociaż babcia gotowa na nocowanie.
Dobranoc :*

Dziunka, trzymam kciuki dla Twojej Tesciowej i duzoooo zdrowia dla niej :-)

Lagajka witam po przerwie i zycze duzo sily dla dzielnej samodzielnej Mamy :-)

Ja od kilku dni ledwo zyje, czytam tylko wieczorami to co piszecie ale nie mam sily odpisac .... maz mial wolne i wzielismy sie za remont kuchni..... jeszcze duuuuzo do zrobienia, ale najgorsze za nami.... mam juz funkcjonujacy piec i zlew ;-) heh mebelki tez mam wszystkie, ale nie do konca poskrecane - znaczy nie wszedzie mam drzwiczki, no ale wazne ze powoli, ale sobie urzadzamy ta kuchnie po swojemu :-)

Cos jeszcze mialam ktorejs odpisac, ale skleroza.....
wybaczcie ;-) i kolorowych! :-)

Cześć Pola :)
Etna długa historia, aż szkoda pisać niedługo przed północą. Mój (ex)mąż zrobił dużo głupstw, poszedł do więzienia i dostaliśmy szybki rozwód z jego winy na 1 rozprawie. Ten rok zaczęłam już jako samodzielna mama, bo odszedł od nas między świętami, a sylwestrem.

Oj, współczuję przeżyc:-(

Nie poszła do żłobka, bo w Warszawie kolejki są meeega do żlobków, poza tym jakoś wolę mieć ją przy sobie. Do wakacji opiekowałam się synkami koleżanki - studentki i miałam Misię ze sobą. Super układ, bo ona fajnie rozwijała się przy innych dzieciach, a mamę miała na wyciągnięcie ręki. Teraz szukam jakiegoś dzieciaczka na wakacje, ale raczej jednego :) bo być z trójką na raz to niezły meksyk. Poza tym jak trafi mi się jakieś np sprzątanie okazyjnie, to zostawiam małą u teściowej, bo zostałyśmy w fajnych kontaktach. Chyba nawet fajniejszych niż wcześniej. Dziś właśnie byłyśmy z Mariczką na imieninach babci.

Oj prawda, prawda! Ja przez miesiąc pilnowałam 3 dzieci w wieku 4,5,6 i 5-miesięcznej Asi. To była MASAKRA:szok:

Julia na 9-tą jedzie na wycieczkę z muzeum...

Jacie a co tu się dzieje? Prawdziwy wysyp ...:-D
Lagajka współczuję.Kurcze ale dajesz rade Dziewczyno i tej siły właśnie Ci życzę...i dużo miłości dla córeczki.:-)

Miłego dnia i duzo słońca Dziewczyny.Kurka u nas znów pochmurno a wieczorem była burza i takie straaaaaszne chmury że sie bałam.

A u nas praży od samego rana. Ale ponoć od jutra deszcze ;/;/
Ja czasu nie marnuje - kuchnia wysprzatana, zupa sie gotuje, wymazane przez młodego okna umyte. Teraz zabieram sie za podłogi a potem śniadanko :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry