reklama

Listopad 2009

ja zasiadłam na monet zobaczyć co tam przez reszte nocy nastukałyście :/ zaraz się zbieramy do Muzeum Motoryzacji (pasjonujace hehe ja jade jako baza żywieniowa chyba tylko ;) )

reklama
dzien dobry! ja juz po kawie, maz spi po nocce a ja z Tomim zbieramy sie na Jarmark Benedyktynski u nas w miescie, maja byc jakies kiermasze rekodziela, zabawy dla dzieci itp :-)
milego dnia! :-)

Cze,
żyjemy ale jedziemy na wieś do teściów, więc znikam.... pa życzę miłej soboty
Dziunka - myślę o Twojej teściowej , zaraz uruchomię grupę wsparcia duchowego;-) także MUSI być dobrze.

Witajcie:tak:
Bylismy rano po zakupki a po drzemce małego wybieramy sie na hipodrom obejrzec wyscigi konne. Wstyd sie przyznac , ale tyle lat mineły i tam jeszcze nie bylismy.
Lagajka super , ze sie odezwałaś:tak:teraz moze byc tylko lepiej

Anawawaka duzo mocy na cały weekend z Twoimi dziewczynami:tak:

Hej, Asia śpi od pół godziny, chodziła, marudziła, płakała o wszystko. A jak ją zaprowadziłam do góry to wskoczyła do łóżka, przykryła się kołdrą i po paru minutach odleciała...

Już 12-ta...

Babki a co Wy porabiacie jak Waszych mężów nie ma? Przecież to się idzie zanudzi na śmierc! Żebym chociaż auto miała :dry: a tak to rano wstajesz, śniadanie, chwilę się pokręcisz, drzemka Asi, obiad, chwilę się pokręcisz i już czas na kolację, kąpiel i sen. Ech

Dziunka
A dlaczego akurat wczoraj pomyslalas o nas? ;)
Cóz, w skrócie;
Bylismy we Francji na wakacjach - 2 dni w paryzu, reszta w okolicach boreaux - spoko, ale nigdy wiecej! MEGA MEGA DROGO!
Ł jutro z wyprawy wraca a w pn wszyscy (łacznie z moja mama ktora u nas jest zeby opiekowac sie sonia) lecimy na 2 tyg do pl
Ja od 3 dni w gipsie - peknieta kosc srodstopia (palca srodkowego) lewej nogi - od.... chodzenia/pracy - nie upadalm, nic mi na noge nie spadlo a najblizsze 4tyg spedze w gipsie :/
Cały czas ciagnie sie sprawa kupna domu - tamta oferta nie wypalila i teraz czekam na decyzje co do innej opcji...

Nawet juz nie probuje nadrabiac zaleglosci na bb..
Aaaaa - Sonia dzis czeka na kolege kilka m-cy tylko mlodszego... ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry