reklama

Listopad 2009

reklama
Sprzedaję domek jakby co ;-)

domek2.jpg

Witam się i ja :)))
Od rana dzis latam, przesadziłam kwiatki, posprzątałam na balkonie, rozłożyłam balkonowy aqua park, poodkurzałam i teraz sobie odpczywam. Mój mąż niedawno wrócił z pracy, był na nocce od 22 do 12 dzisiejszego dnia. Zbiera na mój samochód hehe ;)))
Mały śpi od 2h a ja zaraz wstawie sobie kawusie :)))

Lagajka wszystkiego dobrego na nowej drodze samodzielnej matki. Cieszę się, że dajecie sobie rade i oby tak dalej :)))

Dziunka zdrówka dla teściowej. Mam nadzieje, że wszystko skończy się dobrze...

Witamy i my Jaśko sał dzis do 9 cuuudownie i teraz spi juz godzine ja nie wiem jak dam rade go utrzymać w domu jak będzie zimno. On otwiera oczy wychodzi z łóżeczka zakłada swój kapelusz przychodzi mnie budzić z miną, że jest już gotowy do wyjścia.

DZIUNKA zdrówka dla tęsciówki! A co do A to nie dziwię się, że płakał, tak daleko.

LAGJKA współczuje przezyć. Dzielna kobieta z Ciebie, super dajesz sobie radę i oby tak dalej.

hej
to i ja się przywitam
lagajka super że się pojawiłaś :) mam nadzieje że nie znikniesz znowu ;)
aza znalazłaś w końcu jakiś samochód??
Mery a wy kupiliście ten domek co pokazywałaś kiedyś??
my już po zakupach ,Kuba śpi :) a ja się zaraz za obiad biorę :)
kupiłam mojej chrześnicy głowę lalki do czesania ,no i masa dodatków jest do tego łącznie z wałkami :) , a jej siostrze świetną lale w walizce na kółkach :) ,że też za moich czasów nie było takich zabawek

Jestem, wróciłam. Było hmmm złomiaście
Kupa starego szrotu a ci we trzej latali od jednej kupy zlomu do zdrugiej i przescigali się w piszczeniu :rolleyes2:jakby pierwszy raz samochody widzieli. Michasia trzeba było spacyfikować w wózku, bo do wszystkiego chcial wsiadać. eh te męskie rozrywki.... co ja tu robie w ogóle

Hej, Asia śpi od pół godziny, chodziła, marudziła, płakała o wszystko. A jak ją zaprowadziłam do góry to wskoczyła do łóżka, przykryła się kołdrą i po paru minutach odleciała...

Już 12-ta...

Babki a co Wy porabiacie jak Waszych mężów nie ma? Przecież to się idzie zanudzi na śmierc! Żebym chociaż auto miała :dry: a tak to rano wstajesz, śniadanie, chwilę się pokręcisz, drzemka Asi, obiad, chwilę się pokręcisz i już czas na kolację, kąpiel i sen. Ech
ja staram się wymyślać jakieś cuda na kiju typu baseny, spacery, wyjazdy. Tyle, ze tez nie mam samochodu a te wyprawy piesze czy pkp sa dośc wyczepujące więc nie serwuję ich codziennie. Generalnie dostaję lekkiego kota. Liczę, ze się szybko przyzwyczaję.

Aniula zdecydowaliśmy na Fiata Stilo bo ekonomiczne i w dobrej cenie z full wypasem :))) Juz znalazłam 2 i nieaktualne wiec szukam daleji czekam az się pojawi co sprosta wszystkim wymogom :)))

hej babeczki :)
ny od 7 na nogach, rano ogarnęlam conieco i po 9 juz bylismy na dworzu. zostawilam pod opieką malucha i smignęlam po zakupy, lewdo na gore wniosłam. Potem z malym na dworzu, jeszcze raz z tatą po zakupy cementowe i znowu z Olisiem na dworzu. Mial co robic bo dziadek i moj siostrzeniec malują ogordzenie. Potem do sąsiadki zza plota. A potem to kapnęlam sie ze sniadania nie jadlam a jest juz po 12. Zostawilam z sasiadką malucha, bawili sie u nas przed domem a sama polecialam na sniadanie. Jednak szkoda mi bylo na siebie czasu i wstawilam cukinię z miękiem mielonym i zapiekanymi ziemniaczkami, rannnny jakie to pyszna danie. Wiec znowu nie jadlam, ale w pol godziny latając od okna do okna, pytając sie sasiadki czy moze jeszcze troszkę z malym pobawic sie - cukinie marsz do piekarnika. Potem do malego - znowu bez jedzenia, ech....Oli ok 13 nie chcial isc do domu a byl taki umorusany, umazany, pochalany, w jagodziance, w brzoskwini. Ok 14 wzięlam go na siłę bo babcia obiadek zrobila. Liczylam ze cos zje.
W lazience go wyszorowalam pod prysznicem, przebralam od stop do glow, a Olis wziął smoczka kocyk i tyle go widzialam. Zanim zdazylam powiedziec ze jest obaidek Oli juz mial maslane oczy i zasnąl w sekunde w sypialni..................aaaaaa
a z dworu go sciągnąć nie moglam ;/

jem obiad na sniadanie i Was czytam :)

Kilolek gdyies u Was to muyeum motorzyacji jest___ to mial bzc ynak yapztania......och kurcye klawiatura mi swiruje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry