martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie
Byłam już raniuto z Etna na basenie. Po Pawle ani poznać , ze cos było wczoraj tak "emocjunojuzcego"

Dziś robie na obiad szybki makaron.
Przed chwila dzwobił tesc. Wyjezdaz jutro na kaszuby i zaprasza nas tam na weekend
chciał zebym jechała juz jutro , ale stwierdziąłm , ze wole juz całą rodzinka w piatek
mało tego jedziemy tam za free
czemu nie skorzystac 
Czekam na @. ma być 14-15...oby nie było
Etna mówi , ze czułąbym , ze jestem w ciazy. Ja nie miałam takich odczuc z Antkiem wiec staram sie sie doszukiwac jakichs sygnałów bo sobie wkrece cos. Poza tym zeby za pierwszym razem sie udało to chyba nie takie proste

Byłam już raniuto z Etna na basenie. Po Pawle ani poznać , ze cos było wczoraj tak "emocjunojuzcego"

Dziunka kiedys jakąś muchę złapał , ale co to za myśliwy , któy głównie poluje na żarcie z lodówki , a reaguje na dźwięk sypanej suchej karmyMARTA czy Twój kot jest też takim doskonałym myśliwym?

Dziś robie na obiad szybki makaron.
Przed chwila dzwobił tesc. Wyjezdaz jutro na kaszuby i zaprasza nas tam na weekend
chciał zebym jechała juz jutro , ale stwierdziąłm , ze wole juz całą rodzinka w piatek
mało tego jedziemy tam za free
czemu nie skorzystac 
Czekam na @. ma być 14-15...oby nie było
Etna mówi , ze czułąbym , ze jestem w ciazy. Ja nie miałam takich odczuc z Antkiem wiec staram sie sie doszukiwac jakichs sygnałów bo sobie wkrece cos. Poza tym zeby za pierwszym razem sie udało to chyba nie takie proste
zaliczylismy juz wypad na plac zabaw, a maz od rana robi w ogrodku, az mi Go zal