gosiulek73
mama K&K&A
Kilolek chyba bym zawału dostała. Boję się burzy w domu a co dopiero jechać rowerem
Kurcze żebyście się nie pochorowali.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Młody zasnął ładnie . Koło 15 pojedziemy do Kamiennego na plaze. Nie ma takiego skwaru , słonce troche za chmurami.
co do ciasta to wyszło Ci wyzsze niz mi w takim razieKilolek chyba bym zawału dostała. Boję się burzy w domu a co dopiero jechać rowerem
na siłę były wyciągane.Dziunka a do władka jak chcesz sie dostac ? autobusem ?![]()
Jedziesz tez?

(oczywiscie nie za czesto) ale jakbym z dzieckiem jechala na rowerze to chyba bym zawalu dostala
dzielna z Ciebie Kobieta, nie ma co;-) a dzieciaki bede zdrowe (mam nadzieje), tak jak piszesz w koncu lato
a mine masz normalna:-)
hihihi no kiedys musialam to wyprasowac a u nas w domu ruch jak na dworcu w ciagu dnia że padlo na nocne godzinyWitajcie
Zrobilismy sobie dzis wycieczke rowerowa i boli mnie pupaMłody zasnął ładnie . Koło 15 pojedziemy do Kamiennego na plaze. Nie ma takiego skwaru , słonce troche za chmurami.
Pozdrowienia dla wyjatkowej;-)
Dziunka a do władka jak chcesz sie dostac ? autobusem ?
Etna widze , zez zawsze znajdziesz sobie zajecia. Prasowac o 24?co do ciasta to wyszło Ci wyzsze niz mi w takim razie
.....
No to Dziunka poplynęła
Zobacz załącznik 370887Zobacz załącznik 370886
Ale mam minę
W każdym razie przepłynęłyśmy pół trasy tylko bo Joanna wydostała się przez "rękaw" z kapokuconfused
a Julia postanowiła nie pedałowac
![]()
daj buziaczka w Pawełka nóżki od cioci:-) Musiał by nieźle zszokowany tą akcją.
śledzi każdy ruch owada i skrzeczy jak szalony. Dziś dzięki niemu zabiłam takiego stwora że szok - pierwszy raz takie cudo widziałam
fuuuuj! A teraz gania muchę po pokoju

cuce go, wołam a On nic!! ustka sie sine robiły a ja ostatkiem rozumu zrobiłam mu usta usta...... uffff dziecko cudem wróciło. Ma sie dobrze i jest zdrowe. Niby kilka sekund to trwało ale rozdygotało mnie na dłuuuuuuuuuuuuuuugie godziny. Takie niestety nieuniknione sytuacje czasami dopiero uzmysławiają nam jakie mamy szczescie posiadając dzieci zresztą tak mądre, zdrowe, piękne i w ogóle naj naj naj dla każdej mamy......