Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dawaj do mnie Igora i smigaj nad morze![]()

Kurcze Marcel od paru dni śpi niespokojnie. Ciągle sie rzuca, budzi z byle powodu lub z płaczem. Ciągle zaglądam w ząbki ale tam nic nie widzechociaz pewnie gdzies sie tam cos kluje bo na drzemke jak nigdy laski tajfun!! płakał godzine... nie ze złości tylko taki lament raczej. No w zyciu tak nie mialam zeby go usypiac godzine i wiecie co podziałało?? SMOCZEK Moje niesmoczkowe dziecko uspokoiło sie smoczkiem którego gryzło tak zawzięcie ze w szoku byłam. No ale grunt ze sie uspokoil i zasnął. Myslalam ze moze skok rozwojowy no ale dzisiejsza akcja ze smoczkiem hmm moze jedno i drugie
![]()
.
My wczoraj znów na wiosce, wróciliśmy, próbowaliśmy dobić towarzystwo jazdą na rowerze i jeździku... niestety towarzystwo przetlenione zasnęło po 22 i po 23.30.
Gonia zaliczyła glebę na beton, rozcięła sobie palec w zgięciu , krew się lała, wokół niej dziadkowie tańczyli, ona ryczała, jakby jej ten palec odpadł, Hanka dostała wielkich oczu i ruszyć się z miejsca nie mogła, z oddali pytała się nas ciotka co się stało, Jarecki ganiał po deszczu w poszukiwaniu wodyutlenionej i plastra - apteczka w samochodzie - polka galopka z przytupem to mały pikuś przy tym.
Na to wygląda, że dziecko / czyt. Gonia / widząc zainteresowanie swoją osobą tak na maxa postanowiła to wykorzystać...;-);-)
Ehh dziś cd. teściów, tym razem zwalają się do nas, nocują na stancji.![]()

Etna mówi , ze czułąbym , ze jestem w ciazy. Ja nie miałam takich odczuc z Antkiem wiec staram sie sie doszukiwac jakichs sygnałów bo sobie wkrece cos. Poza tym zeby za pierwszym razem sie udało to chyba nie takie proste
hej Słoneczka
złapałam małego doła raz że Igi katar kosztował mnie w aptece 65 zł,dwa że nie jade nad morze ale nie z braku kasy tylko z niedogadania się trochę...
ja mam plan - jedziesz z tą laską - ona wyrzuca cie z Igim u dziunkii odbiera wracając
![]()
eee marnie, leże, bo już siły nie mam. Naszpikowalam sie z rana lekami i poszłam z mldym do fryzjera ale wykończyło mnie to strasznieniby ok ale osłabiona jestem
chciałam kupic sobie nowe ale okazało się po zrobieniu zakupów że niewiele kasy zostało...