reklama

Listopad 2009

Witajcie Babeczki.
Hmmm mi dziś wyszła jedna kreska.Wróciliśmy z kościoła były dwie
shocked.gif
Normalnie jaja.Nadzieja dana i odbierana.Wiem że taki test jest nieważny ale różnie bywa.@ nie ma i oby nie przyszła.
U nas dziś upał.

Dziunka i jak się czujesz z takim ciśnieniem?

reklama
Witajcie Babeczki.
Hmmm mi dziś wyszła jedna kreska.Wróciliśmy z kościoła były dwie
shocked.gif
Normalnie jaja.Nadzieja dana i odbierana.Wiem że taki test jest nieważny ale różnie bywa.@ nie ma i oby nie przyszła.
U nas dziś upał.

Dziunka i jak się czujesz z takim ciśnieniem?

Gosiu TRZYMAM KCIUKI!!!!!! Moim zdaniem jestes ale stężenie w moczu za małe dlatego tak dziwnie testy wychodzą. Zrób za kilka dni:tak:

Ogólnie czuję się dobrze, tylko kawkę koniecznie muszę wypic, rano jak się obudzę i potem w ciągu dnia jeszcze dwie. Tylko w ciąży mam ciśnienie książkowe i to bez kawki. Niestety wysokie ciśnienie można leczyc, a niskie nie bardzo...

Chlopy poszli usypiac dzieciaki, mama odkurza, a ja mam chwilę na net:-)

Gosiu TRZYMAM KCIUKI!!!!!! Moim zdaniem jestes ale stężenie w moczu za małe dlatego tak dziwnie testy wychodzą. Zrób za kilka dni:tak:

Ogólnie czuję się dobrze, tylko kawkę koniecznie muszę wypic, rano jak się obudzę i potem w ciągu dnia jeszcze dwie. Tylko w ciąży mam ciśnienie książkowe i to bez kawki. Niestety wysokie ciśnienie można leczyc, a niskie nie bardzo...

Chlopy poszli usypiac dzieciaki, mama odkurza, a ja mam chwilę na net:-)

Męczące to jest ...ja wczoraj po kawie miałam takie i głowa mnie rozbolała.Dopiero jak napiłam się coli bo była mała poprawa.Ostatnio cola ratuje mi życie i na ból brzucha i głowy.

edit.Test zrobię, zrobię może nawet jutro bo trudno mi się powstrzymać.Mam tylko nadzieję że @nie przyjdzie.Niech spada..:tak:

Ostatnia edycja:
Gosia trzymam kciuki mocno:tak: coś te testy wariują ;) tez mi sie wydaje, ze jesteś w ciązy;-)

kurde a ja dzisiaj znowu nieprzytomna wstalam do Mlodego, dalam mu sniadanko i na szczescie maz wrocil z pracy a ja poszlam z powrotem do lozka:zawstydzona/y: i spalam do 10, normalnie nieprzytomna chodze od kilku dni:wściekła/y: a meza mi zal bo ledwo tez na oczy widzial jak wrocił:-( ale juz spi wiec spoko:-)
Kuba tez spi bo dzisiaj byla pobudka przed 7:szok: a poszedl w miare pozno spać:tak:

umowilam sie popoludniu z kolezanka na spacer z dziecmi, pogoda super:tak
ide robic obiad, Mlody wstanie pewnie kolo 14, zje obiad i spadamy ;)

Dziewczynki i ja kciuczę za Wasze fasolki!!! Kilolek ja bardzo podziwiam, ale życzę owocnych starań!

Marta moze być Sopot :) Jestem chętna na spotkanie a Sopot chętnie zobaczymy. Mąż uległ ;D
Napiszcie dziewczynki kiedy sie spotykacie to i my się dołączymy. Tylko ze Dziunka Ty chyba pracujesz w tygodniu, więc moze weekend?

U nas właśnie zaczęło padać chociaż ciepło do tej pory było.

Plan dnia dzis pięknie się ułozył i Olis na spacerku o 12 zasnął, wrocilismy do domku zeby sobie spokojnie pospał a po drzemce idziemy na obiadek.

Do płazy z każdego msc Krynicy jest kawał drogi ;/ ech...nogi mi w tyłek wchodzą hehehe każda droga prowadzi przez wielki laaaaas, idziemy pod gorę daleko, w doł. Krynica słynie z dzików, ktore biegają wolno po lesie i nie boją sie ludzi. Wczoraj widzielismy na wyciągniecie ręki dwie wielkie dzikowe świnie hehehehe i z 10 maluszków. Oli był zachwycony.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry