reklama

Listopad 2009

reklama
hej
na wizycie wszystko ok , serduszko bije , wyniki wszystkie bardzo dobre :) , śmiać mi się chciało bo powiedziałam mu że byłam w PL u gina i że mi powiedział że mam brać magnez bo mam miekką szyjkę i on stwierdził (po przewertowaniu jakiejś książki) że tutaj się nic z tym nie robi ale oczywiście mogę ten magnez łykać :))
Gosiulek to daj koniecznie znać z tego wyjazdu jaki ci ten test wyjdzie :)
dziunka tutaj prywanti lekarze są strasznie drodzy i po prostu szkoda mi kasy na usg , wole dzieciakom za to coś pokupować ,a niunie przecież i tak zobacze na żywo już za niespełna 3 miesiące :)))
a jak się wogóle czujesz przed wyjazdem A?? chyba ci już trochę smutno??

Ania nic tylko się cieszyć, ze wszystko w porządku:tak: super!! Juz za niespelna 3 msc?? Boze jak ten czas leci :) pamietam jak napisałaś, ze jestes w ciązy :) hehe....

dziewczyny zycze aby w weekend pogoda dopisała i abyscie sie spotkały ;)

A ja wlasnie zamowilam testy:zawstydzona/y::tak:
żebym tylko juz wiecej ich nie musiala kupować ;)

Ania to tylko 3 msce? przede mną jeszcze duuuzo takich miesięcy:tak:
rozbawił mnie ten lekarz:-D ale grunt , ze z niunią wszystko dobrze;-)

polaa kilolek to celujecie na maj?
Gosiulek chyba jeszcze bedzie na kwiecień (jakos jestem pewna , ze jest w ciazy)

Ania.Martolinka.Maxwell nasze zafasolkowane mamuśki -trzymam kciukaski za Wasze maluszki w brzusiach:-)

Kilolek a jednak się zdecydowaliscie.Dzielna babeczka z Ciebie.NO TO DO DZIEŁA !!!!!! co do Naszego spotkania to jutro nie da rady ale od środy mogę kiedykolwiek...daj znac tylko :-)

my po 3 godzinnym spacerowaniu i po zabawach na placu zabaw.Ładna pogoda można na boso latać.Wyjatki też się zdażają w długich spodnaich skarpetach i butach-biedne dzieci ;-(

dzis mija tydzien jak bez cyca ( w dzień) wczoraj zribiłam mini wyjatek dalam po spacerku i usnal na godzinkę :-)

D robi obiad -podlizy po kłotniach ;-)

sUPER, SZYBKO MIJA TEN CZAS. juz sie nie moge doczekac cudownych rozpakowanych wieści :D
U nas tez ciepło, parno i duszno. Faceci na dworze. Młody fika w basenie, tata go pilnuje a ja przyszłam zrobic i wstawic do piekarnika kuraki a potem smigam z aparatem do Marcela :D

sama jestem w szoku jak to szybko leci :))) , ani się nie obejrze jak niunia będzie już z nami :)))

super :-)
zazdroszcze ;-)

sUPER, SZYBKO MIJA TEN CZAS. juz sie nie moge doczekac cudownych rozpakowanych wieści :D
U nas tez ciepło, parno i duszno. Faceci na dworze. Młody fika w basenie, tata go pilnuje a ja przyszłam zrobic i wstawic do piekarnika kuraki a potem smigam z aparatem do Marcela :D

fajna taka pogoda, ze basenik mozna zaliczyc.... u nas ok 15-18 stopni i chyba lunie za chwile.... prawie jesien :-(

reklama
Ania, cieszę się, ze wszystko ok

o dobrze;-)

polaa kilolek to celujecie na maj?
no ja liczę jeszcze na końcówkę kwietnia :D za 5 dni sie okaże, bardzo się staraliśmy ;)

co do Naszego spotkania to jutro nie da rady ale od środy mogę kiedykolwiek...daj znac tylko :-)
to może środa albo czwartek ale najwczesniej o 12. A jak wolisz z rana to w następnym tygodniu dopiero. Przyznam się że chciałabym jeszcze przed końcem wakacji Kubę na ten Wasz plac zabaw zabrać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry