gosiulek73
mama K&K&A
Aniu nie będę miała dostępu do internetu:-(
Matolinka widzę że wierzysz we mnie
Wierz.Na razie nic tzn.@ nie ma.
Matolinka widzę że wierzysz we mnie
Wierz.Na razie nic tzn.@ nie ma.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wierz.Na razie nic tzn.@ nie ma.Ania, cieszę się, ze wszystko ok
no ja liczę jeszcze na końcówkę kwietniaza 5 dni sie okaże, bardzo się staraliśmy
to może środa albo czwartek ale najwczesniej o 12. A jak wolisz z rana to w następnym tygodniu dopiero. Przyznam się że chciałabym jeszcze przed końcem wakacji Kubę na ten Wasz plac zabaw zabrać![]()
Cleo Igorek już nie śpi w dzień?

Kurcze...mój nie chce spać jak gdzieś jesteśmy,np. u rodziny.Przez kilka dni może nei spać w dzień ale potem w domu nadrabia.od tygodnia nie chce spac bo nie ma usypiatora czyli cycusia.Wczoraj mu dałam po 14 i usnął.Nie chce się sam połozyc aż się sama nadziwić nie mogę.Teraz poszedł z tata na spacer.a wczesniej był od 10:30 do 13:30 ze mną. plus jest taki że chodzi wczesniej spać za to.TERMINATOR mi rośnie![]()
hej
na wizycie wszystko ok , serduszko bije , wyniki wszystkie bardzo dobre, śmiać mi się chciało bo powiedziałam mu że byłam w PL u gina i że mi powiedział że mam brać magnez bo mam miekką szyjkę i on stwierdził (po przewertowaniu jakiejś książki) że tutaj się nic z tym nie robi ale oczywiście mogę ten magnez łykać
)
Gosiulek to daj koniecznie znać z tego wyjazdu jaki ci ten test wyjdzie
dziunka tutaj prywanti lekarze są strasznie drodzy i po prostu szkoda mi kasy na usg , wole dzieciakom za to coś pokupować ,a niunie przecież i tak zobacze na żywo już za niespełna 3 miesiące))
a jak się wogóle czujesz przed wyjazdem A?? chyba ci już trochę smutno??
a z tym usg masz rację, jak mi A opowiada jakie u Was ceny to