Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie zabrnęliśmy tak daleko z badaniami, w sumie nie wiem czemu. Krew, mocz, kał, posiewy wszelkie, coli, salmonella, rota i jakies jesczez inne co ich nie umiem wymówic ok, usg calego brzuszka tez ok tylko odbyt rozciagniety przez nadmiar mas kalowychKilolku a u Was wszystkie badania ok i nic nie wyszło? A kolonoskopia?
Wiadomosc od Gosiulki:
Niestety nie jestem w ciazy. Pozdrawiam gosiulek
brawa dla GoniGonia nie do zdarcia, regeneracja mnie zadziwina, śmiga, gada, lata jak przed, ale rozpuściła sie niesamowicie. Pozdrawiamy
patrzę i 20 min do Ciebie się jedzie,szyyybciiorem będziemy:-)Pahanka nie orientowalam sie w tym temacie. Bede uderzac dopiero od przyszłego wrzesnia . Gdziekolwiek ,bo chce byc na biezaco z materiałem . Najgorzej wypasc z rytmu.MARTOLINKA powiedz mi orientowałaś się może jakie dokumenty trzeba złożyć jak ubiegasz się o prace w szkole jao nauczyciel stażysta? Mam rozporządzenie, że do 14 wrzesnia można składać dokumenty ale nie wiem jakie.
DZIUNKA oj faktycznie twardzielka z Ciebie. Trzymaj się dzielnie a 1,5 m-ca zleci raz dwa.
U nas też już rozmowy trwają o kolejnym bobasku ze starankami czekamy jeszcze, może znajde pracę i wtedy żeby mieć jakieś środki. Ale mężuś już mnie nagaduje a ja się śmieje, że zrobie mu niespodzianke zapomne o tabletkach. A on żebym wyrzucała je do kosza
Wszystki ciężaróweczką i starającym pomyślności.
ANA SUPER!!!
Gosiu a ta beta daje 100% pewność? A może jeszzce za szybko żeby coś stwierdzić, tym bardziej ze okresu jeszcze nie ma?