reklama

Listopad 2009

reklama
A cze,
zgłaszam się jeszcze z Wrocka, jeszcze siedzimy w szpitalu, bo mieliśmy ostatnie badanie po 16 - WSZYSTKO JEST OK!!!! Serducho się zmniejszyło, nie ma przecieków, szew trzyma, jutro wypis i powrót do domu nas czeka... a potem wreszcie WAS doczytam i będę na bieżąco, dopadnie nas naprawa auta, bo coś stuka, ale to już pryszcz.
Jestem zadowolona , że to już poza nami...

A jak rana na klatce, duża? Ładnie się goi? Gosi nie interesuje? Cieszę się że już ok:-)

Zapomniałam napisać że miałam kleszcza, A jest pewien że wyjął całego, ale czarny maleńki punkcik został. Koleżanka mówi że to może być np. nóżka. I tak muszę szwy wyciągnąć z blizny, bo mi wystają i denerwują oraz zrobić szczepienie na grypę - ostatnie, więc przy okazji pokażę i to.
W moim najbliższym otoczeniu już 3 osoby brały antybiotyk, bo dostały rumień i gorączkę po ukąszeniu, trochę się boję.

Do tego jestem pogryziona przez komara którego nie mogę namierzyć od kilku dni, tylko słyszę bzyczenie:wściekła/y:

Ana super że już wychodzicie i że Gosia dokazuje bo to znaczy że zdrowieje :)
Martolinka mnie ten śpiący okres ciąży ominął i dobrze bo przy Kubie to bym nie pospała ;)
dziunka ja miałam kleszcza na samym początku liceum czyli bardzo dawno temu i na miejscu po nim mam ciemnego pieprzyka
pathanka to tabletki do kosza jak mąż radzi i do roboty :)))
coraz więcej staraczek się nam pojawia :)))) superowo :)

Dziunka to ty szcesciara jestes ze masz tylko 1 komara! my mamy stada po prostu, na dwór nie da się wyjsc po poludniu, bo na raz siada na tobie zawsze kilka, a w domu jest niewielelepiej. Wszyscy wygladamy jak przy jakiejs chorobie zakaznej

Ojej Cleo i Kilolek toście wybrały sobie termin na spotkanie. Mam nadzieje ze Cleo dojedzie bo od rana kolejarze maja 24 godz. strajk i od rana mówia w wiadomosciach ze jeszcze zaden pociag nie wyjechal ;/

Ojej Cleo i Kilolek toście wybrały sobie termin na spotkanie. Mam nadzieje ze Cleo dojedzie bo od rana kolejarze maja 24 godz. strajk i od rana mówia w wiadomosciach ze jeszcze zaden pociag nie wyjechal ;/

że coooooooooooooooooo????????:szok:

doczytałam że "Koleje Mazowieckie" nie strajkują i wszystkie pociągi jeżdzą bez zakłoceń.Mam nadzieję...Ilonka bo do Ciebie to KM tak??:-D

Za to "Przewozy Regionalne " mają strajk

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczynki witam się wakacyjnie :)

Wczoraj wyszlismy z domku po 9 (jak co dzien) na plazę ale zamiast wrocic do domku ok 12 na drzemkę poszlismy na spacerek, Olis zasnął i wrocilismy na plażę. Oli spał wśród fal jak marzenie. Po poludniu zaczęło sie chmurzyc izapowiadało sie na deszcz wiec spiącego Olinka przetransportowalismy do domku, wykąpalismy po piasku i poszlismy na obiadek. Wrocilismy dopiero po 18. Ja z mężem bylismy tak padnięci, Oli sie rozkręcił w domku, ze nie mielismy siły sie nim opiekować, po prostu padalismy. Albo cisnienie albo zmęczenie. Efekt juz o 20 leżelismy w lozkach i wszyscy zasnęlismy, podejrzewam ze rodzice pierwsi :)

Oli wczoraj miał mieć dzien moczenia nozek w morzu, wiec najpierw konewką i wiaderkiem na plaży się bawił, potem pozwoliłam wejsc do wody, Oli to istny pirat niczego sie nie boi, a woda go zachwyciła. Nic kompletnie sie nie bał. Efekt taki ze po 5 minutach bawienia sie z falami, Oli momentalnie mi poleciał do wody i się potknął. Kąpiel zaliczona hehehhehehhe oprocz głowki cały sie zanurzył a ja łapałam go w locie. Dzis nie wiem czy mu opryszczka nie wyskoczyla. ech...z dwojga złego lepiej opryszczka niż miałby zachorować :) Mam nadzieje ze morze będzie dla nas oszczędne i nas nie przeziębi :)

Dziunka, Marta my jestesmy do niedzieli. Moze......ale to morze zostalibysmy dluzej, zobaczymy jak z finansami ale juz nie w Krynicy. Dlatego muszę sie zastanowic kiedy najlepiej bedzie sie z Wami spotkac, czy w sobotę bo w niedziele wyjazd czy w niedzielę. Chcemy wyjechac na wieczor zeby Oli spał w aucie a tutaj dobę mamy do 11, z tym ze pokoj bedzie dalej wolny.

Ten aquapark jest na swieżym powietrzu? Czy to obiekt zamknięty?Bo mąż jak przeczytał o aquaparku to też chce tam być hehehehhe

Chłopaki poszli po zakupy a ja nas wyprawiam na plażę :)

Miłego dnia dziewczynki!

Anawawka jak dobrze, ze wszystko z córeczką w porządku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrówka dla niuni!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie,
niebo niczym we Francji bez chmurki:-Dobiadek mam z wczoraj wiec z głowy. spałam dziś jak dziecko mmmm cudnie:tak:

Ula jest czesc aqua parku zamknieta i czesc odkryta na swiezym powietrzu:tak:rozmawiałam z dziunka i lepiej byłoby sie nam spotkac w sobote

cos sie obijacie z pisaniem ostatnio;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry