Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)
:-) , mój siedzi jak nigdy przed TV bo kupiliśmy sobie nowy dużo większy od poprzedniego i teraz pewnie będzie przez kilka dni ciągle zajęty ,przydałaby się jeszcze tylko większa lodówka ale to może później ;-)mój siedzi jak nigdy przed TV bo kupiliśmy sobie nowy dużo większy od poprzedniego i teraz pewnie będzie przez kilka dni ciągle zajęty ,przydałaby się jeszcze tylko większa lodówka ale to może później ;-)

Mam lekkiego dola, bo jak wiecie Michalem ma sie opiekowac jedna ciocia i miala przychodzic od polowy sierpnia zeby sie z nim oswajac a ona teraz mowi, ze w tym tygodniui to nie mzoe, bo jest u niej siostrzenica, dopiero w przyszlym ale tez troche a juz 26 musza zostac razem sami czyli beda mieli 4 dni jak dobrze pojdzie( boje sie

Cześc laski
Ja się melduję, ze żyję i wszyscy zdrowi tylko nie mam czasu na kompa zupełnie. Weekend u rodziców, dziś Ala wstała o 7.30 z potem przed 10 znowu zasnęła na 1,5 godziny
A teraz do roboty..
Postaram się nadrobić, może dziś wieczorem...

Pozdrowionka od Gosiulka macie! :-)
Ja dzis Tomciowi pichce rosol z lanymi kluskami, to po pomodorowce druga zupa co by mogl jesc na okraglo :-) Za tydzien w trase - jedziemy na ok miesiac do tesciow(podkarpacie) niech sie jeszcze mlody wyszaleje na ogrodzie, bo ile mozna w bloku siedziec ;-) Milego popoludnia! :-)

Paweł jeszcze śpi a ja sprzatam i piorę. Teraz muszę się zabrać za prasowanie. ja wczoraj byłam bez męża wiec o 22 juz smacznie spalam. od razu lepiej się dzisiaj czuję.

etna wszystkiego naj
marta!!! gratuluje fasolki!!!!!)) no i zazdraszczam ech
jakoś przeszedł mi ten bzik...a dopiero co w urojonej byłam;-)......
Oj, ja ciągle na rzęsach chodzę od kiedy A wyjechal, wczoraj i dziś zasnęłam z Asią i on mnie obudził telefonami, potem wczoraj ta zakichana zmora, nie mogę się wyspać no![]()