reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie ja na szybko u nas ok, Jaśko łobuzuje i troche marudzi od kilku dni ale nie ma ani 3 ani 5 więc zganiam humory na to.

MARTOLINKA ANIA zastanawiam się czy wyrzucić tabletki chciałabym troszke popracować i dopiero zacząc staranka. Choć czas pokaże. Chcielibyśmy baaardzo już ale troche podejscie racjonalne hamuje. Niby mąz zarabia ale sytuacje w pracy ma bardzo nerwową i chciałbym go troche odciążyć, jak ja zaczne pracować to on mógłby szukać czegoś nowego/

ANA super wieści Gonia zaskakuje każdą z nas. SUPER KOBIETKA !!!!

ETNA SPÓŹNIONE STO LAAAAAT !!!!

DZIUNKA historia kuzyna straszna, trzeba miec nadzieje, że się wszystko wyjaśnij, bo chyba najgorsze dla radziny to dowiedzieć się, że najbliższy popełnił samobójstwo.

hej melduje sie.
Cleo dojechala bez problemu, za to nieco problemow by sie ode mnie wydostac :D juz mielismy ja nocowac ;)
moi chlopcy wykonczeni ale zachwyceni zasneli raz dwa. Igorek mam wrazenie nieco przerazony moimi diablami, bo to taki cichy, grzeczny chlopcyk a te diably rogate caly czas sie laly i wrzeszczaly ile wlezie

Mam lekkiego dola, bo jak wiecie Michalem ma sie opiekowac jedna ciocia i miala przychodzic od polowy sierpnia zeby sie z nim oswajac a ona teraz mowi, ze w tym tygodniui to nie mzoe, bo jest u niej siostrzenica, dopiero w przyszlym ale tez troche a juz 26 musza zostac razem sami czyli beda mieli 4 dni jak dobrze pojdzie :(( boje sie

hej
dziunka to straszne co piszesz z tym kuzynem :-(
etna Wszystkiego Najlepszego Zobacz załącznik 382397(chyba też coś przeoczyłam :zawstydzona/y: )
aza witaj w klubie , ja już momentami nie mam do młodego siły ,żyć mi nie daje ,nic zrobić nie idzie ,
nie ma to jak w domu co?? ;-)
nagotowałam wczoraj gar fasolki po bretońsku że będziemy ją jeść chyba z tydzień :szok::-) , mój siedzi jak nigdy przed TV bo kupiliśmy sobie nowy dużo większy od poprzedniego i teraz pewnie będzie przez kilka dni ciągle zajęty ,przydałaby się jeszcze tylko większa lodówka ale to może później ;-)

o laski, jak mi moi daja popalic to glowa mala, ostatnio to juz mam serdecznie dosc wszystkiego. Cleo moze zaswiadczyc ze piora leca garsciami, wykoncza mnie to nerwowo i zabiera cala chec do zycia i maciezynstwa. (nawet Cleo moiwla, ze przybita jestem) A ze 2 tygodnie temu tak ich chwalilam przed tesciowa ze juz sie lepiej dogaduja, ze wiecej sie bawia niz rozrabiaja a ostatnio nie moga nawet 5 sekund kolo siebie przebywac. tez nie moge nic zrobic, bo musze pilnowac zeby sie nie pobili. A jeszcze te Michala kupy

mój siedzi jak nigdy przed TV bo kupiliśmy sobie nowy dużo większy od poprzedniego i teraz pewnie będzie przez kilka dni ciągle zajęty ,przydałaby się jeszcze tylko większa lodówka ale to może później ;-)

To gratuluję zakupu:tak:

Mam lekkiego dola, bo jak wiecie Michalem ma sie opiekowac jedna ciocia i miala przychodzic od polowy sierpnia zeby sie z nim oswajac a ona teraz mowi, ze w tym tygodniui to nie mzoe, bo jest u niej siostrzenica, dopiero w przyszlym ale tez troche a juz 26 musza zostac razem sami czyli beda mieli 4 dni jak dobrze pojdzie :(( boje sie

A ta ciotka fajna? Dacie radę zobaczysz! Na pewno Ty się będziesz bardziej stresować niż sam Michałek:tak:

Cześc laski :)

Ja się melduję, ze żyję i wszyscy zdrowi tylko nie mam czasu na kompa zupełnie. Weekend u rodziców, dziś Ala wstała o 7.30 z potem przed 10 znowu zasnęła na 1,5 godziny :)
A teraz do roboty..

Postaram się nadrobić, może dziś wieczorem...

No pisz ciotka, pisz bo tu pustki:tak:

Pozdrowionka od Gosiulka macie! :-)

Ja dzis Tomciowi pichce rosol z lanymi kluskami, to po pomodorowce druga zupa co by mogl jesc na okraglo :-) Za tydzien w trase - jedziemy na ok miesiac do tesciow(podkarpacie) niech sie jeszcze mlody wyszaleje na ogrodzie, bo ile mozna w bloku siedziec ;-) Milego popoludnia! :-)

Dzięki za pozdrowienia, na miesiąc, wow:-) długo:-) musisz mieć fajnych teściów:tak:

Paweł jeszcze śpi a ja sprzatam i piorę. Teraz muszę się zabrać za prasowanie. ja wczoraj byłam bez męża wiec o 22 juz smacznie spalam. od razu lepiej się dzisiaj czuję.

Oj, ja ciągle na rzęsach chodzę od kiedy A wyjechal, wczoraj i dziś zasnęłam z Asią i on mnie obudził telefonami, potem wczoraj ta zakichana zmora, nie mogę się wyspać no:wściekła/y:

etna wszystkiego naj:)

marta!!! gratuluje fasolki!!!!!:))) no i zazdraszczam ech

A Ty kobito co porabiasz, co u Was słychać?

Jutro w Lidlu rajstopki za 6,66 zł i super spodnie dla dzieciaczków za 25,99zł. Ale największy rozmiar to 92, pewnie tylko ja jeszcze na taki kupuję;-)

Asia z kolei tryska humorem, ale odstawiłam znowu lek na uczulenie i czekam na efekty. Już tydzień nie daję, na razie jest ok.

Kilolku nie obraź się na mnie, ale dasz radę z trzecim maluchem?

U mnie to ewidentnie nie czas na ciążę, bo jak pomyślę o dolegliwościach, pierwszych 3 miesiącach, senności itd to aż mną trzęsie. Czyli jeszcze nie pora:tak: jakoś przeszedł mi ten bzik...a dopiero co w urojonej byłam;-)

Ostatnia edycja:
AniaSm widzisz kochana, nasze łobuzy nie dość, że tego samego dnia urodzeni to jeszcze się zmówili co do marudzenia hehe... Co do domu to tęskniło mi się już, Ty tez pewnie najlepiej u siebie prawda :))) Zapomniałam napisać, że cieszę, że z dzidziuchem oki i oby tak dalej... :)))

Kilolek bidulo... Mam nadzieje, że chłopaki tylko taki okres przechodzą... Najlepsze dla Ciebie byloby gdzieś odpocząć jednak wiem, że u Ciebie sie nie da. Powiedz mi tylko czy nie masz możliwości załatwienia sobie urlopu na podratowanie zdrowia?

Dziunka, nawet nie chce mysleć co przeżywają rodzice Twojego kuzyna. Straszne, że nie dość, że został napadniety to jeszcze zostawiony na pastwe losu. Tragedia... Co do Twojej Asiuli to gratuluje takiej zdolnej kobitki. Świetnie, że tak sobie dobrze radzi... Aha... ja tez kupuje ciuchy na 92 i póki co są jeszcze za duże :)))

Ostatnia edycja:
Moje dzieciatko po 21 padlo.Jeszcze zdążył Krecika obejrzeć i na cyculku usnął.
U Kilolka jak zawsze bajecznie.Pycha obiadek robiony z Kubusiem,lody podwójne!!!! Jezu cud miód malina.Zabawek tyle że niejeden SMYK wysiada hehe:P:P Igi megaszczęśliwy.A chłopaki Kilolka wcale nie takie diabły.Kuba naprawdę grzeczny a pojedyncze dąsy to i Igi ma :-) aż żal odjeżdać no ale to nie koniec świata hihi :-) SUPER BYŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!

Kilolek da radę z 2 to 3 nie roi większej róznicy;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
......

Oj, ja ciągle na rzęsach chodzę od kiedy A wyjechal, wczoraj i dziś zasnęłam z Asią i on mnie obudził telefonami, potem wczoraj ta zakichana zmora, nie mogę się wyspać no:wściekła/y:

No to ja mam lepszego męża, sam mówi że jak mam okazje to mam się wczesniej kłaść. Mam zadzwonic jak sie wyspie i mnie nie nachodzi telefonami :) Teraz chłopaki już spią, a mi się nie chce hihihihi

Dziewczyny ta miło się czyta te życzenia urodzinowe, że możecie tak nawet do końca tygodnia sobie przypominac :P

reklama
kurde dziunka przeciez ja ich musze w koncu wychowac, nie? kuxwa to nie moze byc tak zawsze, za 5 lat sie zatluka, tylko ja jeszcez nei wiem jak to zrobic. To jest tak,z e ja do tej pory mialam problemy tylko z Kuba, z tym, ze bylk zazdrosny, teraz oczywiscie nadal jest, chyba jescze nawet bardziej ale Michal zrobil sie od diabla. Litujemy sie nad nim, bo biedny, bo kupka, bo brzuszek, bo dupka. Wszystko boli, wszystko drazni, a on cwaniak tak nauczyl sie to wykorzystywac, ze glowa mala jaki terrorysta z niego wylazl. Kuba pokrzywdzony, bo tylko jest nie rusz brata, nie draznij, bo go boli itd Trzeba to jak najszybciej doprowadzic do stanu jako takiej normalnosci. Do tego to przede wszystkim trzeba by rozwiazac problem kupowy bo to wokol niego kreci sie ostatnio nasze zycie. A co dalej nei wiem. Czekam az A. jakas kase przyniesie i ruszam na ksiegarnie, moze bede madrzejasza.
Znacie cos dobrego o wychowaniu przedszkolakow?

A co do cioci fajna jest ale ma wiele wad. Dzieci aj lubia wiec o to sie nie martwie ale to ona musi sie do Michala dostosowac, bo on jest bardzo wrazliwy (tak samo jak Kuba) i bardzo zle znosi wszelkie zmiany takie np jak zmiana rytmu dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry