reklama

Listopad 2009

Dziunka to ty szcesciara jestes ze masz tylko 1 komara! my mamy stada po prostu, na dwór nie da się wyjsc po poludniu, bo na raz siada na tobie zawsze kilka, a w domu jest niewielelepiej. Wszyscy wygladamy jak przy jakiejs chorobie zakaznej

Ojej, to współczuję. Aż mi wstyd że narzekam:zawstydzona/y:

Dziunka, Marta my jestesmy do niedzieli. Moze......ale to morze zostalibysmy dluzej, zobaczymy jak z finansami ale juz nie w Krynicy. Dlatego muszę sie zastanowic kiedy najlepiej bedzie sie z Wami spotkac, czy w sobotę bo w niedziele wyjazd czy w niedzielę. Chcemy wyjechac na wieczor zeby Oli spał w aucie a tutaj dobę mamy do 11, z tym ze pokoj bedzie dalej wolny.

Ten aquapark jest na swieżym powietrzu? Czy to obiekt zamknięty?Bo mąż jak przeczytał o aquaparku to też chce tam być hehehehhe

Tu masz stronę Aquapark Sopot | Zajrzyj

Jest to obiekt zamknięty, ale możesz wypłynąć na dwór, zjeżdżalnie też są na zewnątrz. Nic więcej nie wiem, bo byłam tylko raz i ze zjeżdżalni ani Dzikiej Rzeki nie korzystałam.

W każdym razie jak chcecie zaoszczędzić,a myślę też że Oli nie wytrzyma dłużej niż godzinę, to jest promocja - od 8 do 9:30 masz wstęp za 12 zł od osoby, w tym za dziecko nie płacisz. Czyli cały wypad - 24 zł w Waszym przypadku. Opłaca się nawet zostać godzinę dłużej (za minutę 0,30gr).
Bo normalne ceny to za godzinę rodzinny 20 zł/1os, za 3 godziny rodzinny 39zł/1os.

Chciałabym żeby spotkanko odbyło się w sobotę jak nie macie nic przeciwko:-)

A ja miałam w nocy zmorę:-(:-(:-( na szczęście dość lekką i obudziłam się wołając na cały blok mojego A:zawstydzona/y: potem co zamknęłam oczy zmora wracała, ale w końcu udało mi się zasnąć na dobre.
Po pierwsze wykończenie psychiczne i fizyczne, po drugie za dużo "CSI: kryminalne Zagadki Nowego Jorku" - wczoraj aż 3 odcinki hihihi:-D

Asia dziś chętnie do przedszkola:-):-):-)

A teraz UWAGA chwalę się:-D:zawstydzona/y:
Pani powiedziała że Asia jest bardzo mądra i rezolutna, bije na głowę rówieśników, zaklimatyzowała się bardzo szybko w porównaniu do innych dzieci, wszystko rozumie, wykona każde polecenie, nie ma z nią żadnych problemów:-):-):-) a ja się zaczełam śmiać, a Pani mówi że tu nie ma co się śmiać, bo ona mi wcale nie słodzi i to jest prawda:tak:

No to się pochwaliłam:-)

Wczoraj był pogrzeb mojego kuzyna, prokuratura prowadzi śledztwo. On należał do MK - Miłośnicy Kolei, razem szli i w pewnym momencie odłączył się od grupy - co było jego błędem.
Plecak z pieniędzmi schował w krzakach, a sam zaczął prawdopodobnie filmować pociąg. Wersja jest taka że dostał w głowę, ukradli mu kamerę i telefon, które miał przy sobie ( i nigdy się z nimi nie rozstawał) i zostawiono go na torach. Wtedy przejechał go pociąg. Plecak z pieniędzmi znalazła policja.
Także został zamordowany.

Ja nie byłam na pogrzebie, nie dałabym rady...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej hej.
A ja dzisiaj gotuje obiad. Dwa dania w dodatku ;/ jeszcze cos dla siebie bym musiała no ale zobacze.....najwyzej bede na głodówce hahahhaha [nie no mam nadzieje ze nie;/].

Dziunka mnie CSI lub inne kryminalne filmy nie ruszają :D jedyne co to nie umiem juz horrorów oglądać bo mam łeb zryty bo od dziecka oglądałam wiec juz chyba psychicznie wysiadłam.
Fajnie ze Asia takie pochwały zbiera :)
U nas tez pogoda plażowa. Pranie sie suszy, jedyne co dokończy sie tylko gotowac zupka i moze młody zaliczy jeszcze nasz basen przed snem.

że coooooooooooooooooo????????:szok:

doczytałam że "Koleje Mazowieckie" nie strajkują i wszystkie pociągi jeżdzą bez zakłoceń.Mam nadzieję...Ilonka bo do Ciebie to KM tak??:-D

Za to "Przewozy Regionalne " mają strajk
chyba KM, nie przedstawia sie jak popdjezdza :D ale jezdewno, bo widzialam jak jechal

Wiecie co mamy w domu 3 laptopy (2 co prawda juz nie najswiezsze) i komorke z internetem i wlasnie przyjechalam do domu, mowie sprawdze czy cleo cos napisala, a tu kurna 2 sie powiesily, do 3 nie znam hasla a zkomorki nie moge sie zalogowac, naszpikowani technologia a z niczego nei da sie skorzystac grrr no ale w koncu dodzwonilam sie do A. to mi podal haslo tyleze co nie wcisne na klawiaturze to mi jakies okienka wyskakuja, co to jest???? !!!!! takze cleo jakby cvo to na komorke, ide na dwor i za szarancza, bo sie pozabijaja w zamknietym pomieszczeniu :/

Cześc laski :)

Ja się melduję, ze żyję i wszyscy zdrowi tylko nie mam czasu na kompa zupełnie. Weekend u rodziców, dziś Ala wstała o 7.30 z potem przed 10 znowu zasnęła na 1,5 godziny :)
A teraz do roboty..

Postaram się nadrobić, może dziś wieczorem...

Pozdrowionka od Gosiulka macie! :-)

Ja dzis Tomciowi pichce rosol z lanymi kluskami, to po pomodorowce druga zupa co by mogl jesc na okraglo :-) Za tydzien w trase - jedziemy na ok miesiac do tesciow(podkarpacie) niech sie jeszcze mlody wyszaleje na ogrodzie, bo ile mozna w bloku siedziec ;-) Milego popoludnia! :-)

witam się i ja:)))

dziękuję wszystkim za życzenia, jesteście cudowne.

Paweł jeszcze śpi a ja sprzatam i piorę. Teraz muszę się zabrać za prasowanie. ja wczoraj byłam bez męża wiec o 22 juz smacznie spalam. od razu lepiej się dzisiaj czuję.

Pawel juz strasznie teskni za Tatą :((( dzisiaj widzial go w przelocie 30 minut i tak mi sie rozplakal jak pojechal, ze nie moglam go uspac. Odmowil jedzenia i sobie plakal i plakal az zasnal dopiero po 14. Serce matki pęka w takich momentach :(((( dziecka oczywiście też.

anawawka super!!!!!!! jestem w szooku jak Gonia to zniosła.

Kilolu ja tez mam neta w komorce a nie moge nawet wam z niego odpisac grrrrrrrrrr, wczoraj tylko was doczytalam z lozka i poszlam spac

A ja dzisiaj zrobiłam bitki z sosem pieczarkowym, dzisiaj D. zje z kasza gryczana a jutro np z ziemniakami. Aaaa no i krupnik - zupa na szybko.
Młody wylatał sie z dziecmi i w basenie. Po południu padł na 3 godz i 10 min a teraz tez juz spi ;)))

reklama
Hey kobitki! Witam się z Wrocławia. jestem tu od poniedziałku ale nie miałam sił aby do Was zajrzeć. Mały mi od 3 dni marudzi, chyba 5, sama nie wiem... Poza tym wszystko oki i bez zmian :)))

Anawawka cieszęsię, że u Was wszystko oki. Zdróweczka dla Goni...

Etna spóźnione acz szczere życzenia wszystkiego naj, naj... Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry