Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pomóżcie!!!!!! I want to live! Help me!

Myslicie \ze jak go wykastrujemy to nie bedzie latał po dworze? Nie bedzie go ciągnęło? Z tym ze miałam kuwete w domu przez tydzien i feeeeee. Zobaczymy, przyjdzie D. to bedzie trzeba jakos nad tym pomyslec. Bo mnie juz te ludzie wkur*** U innych psy szczekaja jak opętane, koty tez latają a ja tylko słysze ciagle o naszym .....

ja pamietam jak pisalas ale z drugiej strony aja doszukuje sie objawow a wcale nie czuje sie w ciazy. Owszem niedobrze mi ciagle i cycki mnie bola (choc nie wygladaja) ale nie czuje, po prostu nie czuje obecnosci fasolki, a zawsze czulam, poprostu wiedzialam i juz.Witajcie,
ja nie moge sie dzis nic ogarnac;-)nabrałam ochoty na buraczki i własnie gotuje
Mama wykastrujcie go , niech bedzie domowym pupilem . Wtedy przynajmniej jest pewnosc , ze nic mu nie grozi
Kilolek , Lotka ja wpewnym momencie pisałam tu na forum (do agrafki nawet smsa pisałam ) , ze mam zgage a miałąm ja tylko w ciazy wiec juz tydzien po owu czułam , ze jestem w ciazy. Tylko bałam sie , ze sobie wkrecam;-)wiec może i u Was tak jest
szczerze watpie by siedzial w domu, musialabys zamknac w klatce. Jak mieszkasz w domu to nie ma szans, bo w bloku to wiadomo drzwi zamkniete, przez balkon raczej nie wyskoczy a w domu mojemu kotu wystarczy uchylone okno i spokojnie przez nie wyjdzie i wejdzie, nawet dachowym oknem. Mimo, ze wysterylizowana wloczy sie maksymalnie, poza tym musi polowac, taka ma nature, w domu to na co ona zapoluje? Tyle, ze jak wykastrujesz to nie bedzie ludziom np drzwi oszczywal. Nie kazdy kot zalatwia sie gdzie popadnie, moja tylko do kuwety. Ma ta uwete razem z legowiskiem na klatce schodowej. W dzien lazi po domu, po dworze a na noc idzie tam, zamykam drzwi i wszyscy sa szczesliwi. A do kuwety polecam żwirek silikonowy z pochlaniaczem smrodu (takie niebieskie granulki, imk wiecej niebieskiego tym lepiej pochlania) u mnie wcale nie smierdziMyslicie \ze jak go wykastrujemy to nie bedzie latał po dworze? Nie bedzie go ciągnęło? Z tym ze miałam kuwete w domu przez tydzien i feeeeee. Zobaczymy, przyjdzie D. to bedzie trzeba jakos nad tym pomyslec. Bo mnie juz te ludzie wkur*** U innych psy szczekaja jak opętane, koty tez latają a ja tylko słysze ciagle o naszym .....
hehe dobreLotka gwarantuje Ci , ze bedziesz myslala;-)
Mój maz wczoraj wrocił z pracy , dostał obiadek i sterte zadan : zmywanie , zakupy , zabawa z młodym . Dzis dzwonił i sie smiał , ze bedzie wczesniej ale wział sobie kocyk i połozy sie w samochodzie pod blokiem , przespi zanim siekierka (czyli ja) wezmie go w obroty![]()