reklama

Listopad 2009

Mama i znalazłaś rozwiązanie:tak::-)

Kilolek a myslałam że Twoja niewysterylizowana?

Mojej teściowej kot przed zabiegiem ciągle się włóczył i przychodził pożarty, a teraz po zabiegu trzyma się blisko domu i nie oddala:tak:

Mój za to na muchy poluje:-p i rano już miauczy że chce na balkon:baffled:

reklama
Antonio odmówił dziś spania w dzień (moze dlatego , ze spał niemal do 8.30). Nie pytajcie jakie jeczydło z niego w tej chwili jest. Przestał marudzic podczas obiadu i teraz tez , bo właczyłam mu bajkę żeby chwile odsapnać. Zaraz biore go na plac zabaw to się wyszaleje:tak:
Ilona wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!!!!!!1;-)

hej :)

No to Kilolek Wszystkiego Naajlepszego z okazji imienin :)
i jak dzisiaj juz jestes twarda babka?? :D
ja sie staram:tak: nie przejmuje sie juz innymi osobami, jak komuś nie pasuje to spadówa, dość twgo dobrego :)
Cleo poprawy humoru zycze :)
Lotka no moze rzeczywiscie juz Wam sie udalo;-) fajnie by bylo:tak: Trzymam kciuki.

a u nas deszcz pada na calego :/ nie nawidze takiej pogody:( maz spi do wieczora, Mlody jak zaraz sie obudzi to zje obiad i bedziemy jak kołki siedzieć w domu:-( nie cierpie czegos takiego. Na szczescie obiad mam gotowy, bo dzisiaj to mam lenia jak nigdy:/

zainteresowałm się sprawa żlobka. I tak... czas oczekiwania to 1,5 roku . Wiec w trójmiescie dziewczyny zapisuja swoje jeszcze nienarodzone dzieci juz bedac w 6 tc i wtedy maja szanse na złobek.

kilolku no to sie ciesze :tak: tak trzymaj :*
ja tez jestem supermama:zawstydzona/y::-D

Moje dziecko jakies koszmry mialo niedawno, przebudzil sie spocony i zaplakany wiec biore Go na rece a On pokazuje, ze jeszcze chce do lozeczka:) klade Go robi mi "papa" i zasypia dalej :) Kochaniutki Aniołek :) hahaha!! Chyba czuje, ze mama ma dzisiaj lenia:(

a anawawka cos sie odzywala? Wyszly juz ze szpitala? Wie ktos cos moze??

Kilolku to wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!I wytrwałości w byciu twardą babką!!!:-)

Martolinka, fajne terminy, kurcze, to muszę się zainteresować już teraz, jak to jest u nas, bo nie wiem, czy teściówka wykuruje tą rękę do końca mojego macierzyńskiego..a jak się w ogóle czujesz?;-)

Ilonka Wszystkiego Naj Najlepszego :-)

obiad się robi...Igi śpiulka...wchodzę na konto które dawno już puste ,bo brak dochodów,patrzę a tam 100 od teściowej na urodziny :-) gęba się cieszy że hoho :-D

reklama
Kilolek tak do państwowych ... prywatne kosztuja niemal tyle co niania wiec troche duzo dla mnie. Byłam przeciwna oddawania niemowlaczków do żłobka ,a le jak widac punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Tak z M planujemy sobie co i jak ichciałabym isc do pracy najwczesniej jak fasola bedzie miała koło 6 mscy , ale najlepiej około roku.
Maxweel u mnie z tym samopoczuciem roznie jest , ale ogolnie do przodu. Cały czas zaprzata mi głowe chec zobaczenia fasoli na usg i ogrom czasu jaki został do rozwiazania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry