Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Marcelek wlasnie wstal wiec spadam ale mam info od Any ze wrócili juz do domu ale mieli kupe spraw do załatwienia i nie miała czasu. Postara sie dzisiaj zajrzeć do nas. Poza tym mają do jutra dziadków na chacie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)zainteresowałm się sprawa żlobka. I tak... czas oczekiwania to 1,5 roku . Wiec w trójmiescie dziewczyny zapisuja swoje jeszcze nienarodzone dzieci juz bedac w 6 tc i wtedy maja szanse na złobek.
u nas nie ma czegoś takiego jak zapisywanie dziecka w trakcie ciąży. W żadnym żłobku/przedszkolu. Podania na dany rok, np. na wrzesień 2012 składa się w lutym 2012. Myślę że to jest najbardziej uczciwe, bo takim sposobem o którym Ty piszesz tworzy się sztuczne kolejki bo a) nie wszystkie dzieci się urodzą, b) sytuacja rodzica może się zmienić i zechce on zostać z dzieckiem w domu, a co za tym idzie mamy zapisują "na wszelki wypadek". Poza tym jak można zapisać dziecko które nie ma tożsamości???Ilonka Wszystkiego Naj Najlepszego :-)
obiad się robi...Igi śpiulka...wchodzę na konto które dawno już puste ,bo brak dochodów,patrzę a tam 100 od teściowej na urodziny :-) gęba się cieszy że hoho
Maxweel u mnie z tym samopoczuciem roznie jest , ale ogolnie do przodu. Cały czas zaprzata mi głowe chec zobaczenia fasoli na usg i ogrom czasu jaki został do rozwiazania

Marcelek wlasnie wstal wiec spadam ale mam info od Any ze wrócili juz do domu ale mieli kupe spraw do załatwienia i nie miała czasu. Postara sie dzisiaj zajrzeć do nas. Poza tym mają do jutra dziadków na chacie.
wiec w miare logicznie

za to do przedszkoli dostać sie to już problem, tym bardziej że pierwszeństwo mają dzieci samotnych matek i obojga rodziców pracujących. Choć i takie się nie dostają