Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja zaprezentowałam w aquaparku cycki, pupę i pipę hihihi:-) nie zajarzyłam że nad szafkami przy przewijakach jest kamera:-) i zaprezetowałam się w pełnej okazałości:-)
Hej dziewczynki:-)
Myśmy wróciły z "wyprawy" do Tarnowskich Gór (miasto jakieś 20km od nas), byłyśmy u mojej koleżanki z pracy na soczku:-)..niby to jest tylko 20km autem, ale ja jednak już się nie nadaję na takie wojaże jako kierowca..cholewcia, od razu brzuch mi się spina i kłuje w dole..![]()
Kilolku - "niezła" przygoda w tym markecie..to może na poprawę humoru fryzjer albo kosmetyczka?:-)
A sąsiadce-hm..może faktycznie trzeba prosto z mostu powiedzieć, że przegina pałę, za przeproszeniem..
Anawawka - zuch dziewczyna z Goni!!!Super, że już wróciłyście, teraz już będzie po prostej, zobaczysz:-)

Ja Wam chyba juz nawet podświadomie zazdraszczam tych spotkań bo nawet dzis w nocy śniło mi sie ze spotkałam sie z Kilolkiem i Cleo![]()