reklama

Listopad 2009

reklama
Hej dziewczynki:-)
Myśmy wróciły z "wyprawy" do Tarnowskich Gór (miasto jakieś 20km od nas), byłyśmy u mojej koleżanki z pracy na soczku:-)..niby to jest tylko 20km autem, ale ja jednak już się nie nadaję na takie wojaże jako kierowca..cholewcia, od razu brzuch mi się spina i kłuje w dole
unhappy.gif
..
Kilolku - "niezła" przygoda w tym markecie..to może na poprawę humoru fryzjer albo kosmetyczka?:-)
A sąsiadce-hm..może faktycznie trzeba prosto z mostu powiedzieć, że przegina pałę, za przeproszeniem..
Anawawka - zuch dziewczyna z Goni!!!Super, że już wróciłyście, teraz już będzie po prostej, zobaczysz:-)

A ja zaprezentowałam w aquaparku cycki, pupę i pipę hihihi:-) nie zajarzyłam że nad szafkami przy przewijakach jest kamera:-) i zaprezetowałam się w pełnej okazałości:-)

ROTFL oj tam oj tam, pewnie nie ty pierwsza i nie ostatnia :)
ja jakoś nie mam problemów z golizną, chodziłam na studiach na basen, wszystkie się kąpałyśmy na golasa pod prysznicami, raz jakiś ratownik wszedł, bo myślał że już nikogo nie ma a tam 5 gołych bab pod suszarką stoi :D:D
uciekał czerwony jak cegła, a my miałyśmy ubaw :)

Kilolku a nie mogłaś poprosić babci zeby na chwilę zsadziła wnuka bo Twoje dzieci chciałyby pojeździć?
Ja tam nie mam z tym problemów. Wczoraj Oli wszedł na kauzelę konika za 2 zł na ktorej siedziala dziewczynka, jak wrzucilismy pieniążek mama dziewczybki chciala zsadzic dziecko a ja mowię ze po co, jak ma okazję niech się przejedzie skoro my juz wrzucilismy. Innym razem jakiejs innej dziewczynki tatus wrzucił pieniążek i dziecko jeździło, mój Oli wkręcił się też hehehe. Pan nie miał nic przeciwko.

Ja wstałam, całą rodziną poleglismy. Dostalam @. Dziwnie sie czuję bo od 5 sierpnia cos ze mnie siąpi a dzis 19 i juz leje. Nie wiem ocb a czuję się nie za fajnie. Ohooooo Oliś wstał

Ula, ona doskonale wiedziała, wredna byla i tyle, albo bala sie histerii dziecka

no laski na basenie to i ja nago latam ale nie w markecie :D ale spoko, trudno sie mowie :D grunt ze nikogo znajomego nie bylo :d

O JAK MI DOBRZE!!!!!! zaliczylam boska drzemke. Michal poszedl spac, a kuba sie zakopal u nas w lozku ze sterta gazetek to ja myk obok niego, on "czytal" na glos a ja przysypialam, co chwile odburknelam cos i tak godiznka zleciala. Czuje sie jak mlody Bog tylko ruszyc tylka mi sie nie chce a obiadu w domu nie ma. rano tez zupy nie ugotowalam i w poludnie zamiast warzywami napaslam dzieci jogurtem, taka jestem hehe no nie wyrobilam sie. Teraz sie musze troche ogranac

w Wawie upał :-) hihi cudownie przepięknie :-) 3 h się poopalałam Igi na placu siedział w drewnianym domku,teraz padł,nawet cyca nie dałam.Przytuliłam.i cholera jasna facet mi zaczął kosić centralnie pod oknem!!!!!!!!!!!!!!! ale śpi ciekawe ile wytrzyma...

Kilolek się uśmiałam ( nie gniewaj ) ale tak na serio to Ci współczuję.Obnażyć się na markecie to żadna atrakcja jak dla Ciebie.Na poprawę humoru walnij sobie browara ;-)albo jakieś dobre winko,ewentualnie tabliczke czekolady na mnie zawsze działa:-)

pojechałabym gdzieś nad jakąś wodę ale kurde nie mam auta i się nie orientuje gdzie można najlepiej pociagami. Kilolek może ty jaieś tereny znasz?? albo laski z Wawy lub z okolic??? chyba że jutro ma lunąć to bezsnsu....

Hej dziewczynki:-)
Myśmy wróciły z "wyprawy" do Tarnowskich Gór (miasto jakieś 20km od nas), byłyśmy u mojej koleżanki z pracy na soczku:-)..niby to jest tylko 20km autem, ale ja jednak już się nie nadaję na takie wojaże jako kierowca..cholewcia, od razu brzuch mi się spina i kłuje w dole
unhappy.gif
..
Kilolku - "niezła" przygoda w tym markecie..to może na poprawę humoru fryzjer albo kosmetyczka?:-)
A sąsiadce-hm..może faktycznie trzeba prosto z mostu powiedzieć, że przegina pałę, za przeproszeniem..
Anawawka - zuch dziewczyna z Goni!!!Super, że już wróciłyście, teraz już będzie po prostej, zobaczysz:-)

Maxwell to Ty kobito po Tarnowskich Górach jezdzisz a Rogoźnika nie znasz??????? Toż to prawie miasteczko w miasteczko :D Rozdziela je tylko kawałek Piekar i Bobrowniki/Dobieszowice. Uwielbiałam jeździc na hale z ciuchami do TG;))

Ojjjjj dziewczyny pokazywania krągłości nie zazdroszcze. Ale cóz pozostaje..... pośmiać sie i tyle. Chyba płakac nie bedziecie ;p

Ja Wam chyba juz nawet podświadomie zazdraszczam tych spotkań bo nawet dzis w nocy śniło mi sie ze spotkałam sie z Kilolkiem i Cleo :-D:szok:

Młody sie wybudza [spał 3 godz 15 min] wiec spadam. Ogólnie ostatnio w dzien sypia mi po 3 godz ;))))

reklama
Ja Wam chyba juz nawet podświadomie zazdraszczam tych spotkań bo nawet dzis w nocy śniło mi sie ze spotkałam sie z Kilolkiem i Cleo :-D:szok:

hehe no to zapraszamy w takim razie:-)

Igi spał w burze a teraz z tatą poszedł na kałuże.JAki szczęśliwy bo na nogach gumiaki :-)
a ja poogladałam na yt 102 minuty które zniszczyły Amerykę...o zamachu na WTC filmiki ludzi...momentami aż dreszcze przechodzą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry