reklama

Listopad 2009

a to nie pisałam wam?? mieliśmy listę imion które nam się podobają i mieliśmy w Zakopcu kilka zbiegów okoliczności które nam cały czas to imię podsuwały więc się zdecydowaliśmy :)))
co do zdjęcia to muszę najpierw coś cyknąć ,może w weekend będzie okazja ;)
Nie wiem, może pisałaś, a ja nie doczytałam..;-) Ładnie..
My na razie jesteśmy zdecydowani na Martę:-)

reklama
Witajcie,
miałam dziś tragiczny dzień i chyba dosżły do tego hormony ... nie chce mi się o tym mówić , Mam nadzieje , ze jutro bedzie nowy , piekny dzień;-)
Antonio ostatnio w wannie uwielbia myc dinusia ( gumowy dinozaur). Wkłada go do wiadra i myje stopy , glowe itp :)

Witajcie,
miałam dziś tragiczny dzień i chyba dosżły do tego hormony ... nie chce mi się o tym mówić , Mam nadzieje , ze jutro bedzie nowy , piekny dzień;-)
Antonio ostatnio w wannie uwielbia myc dinusia ( gumowy dinozaur). Wkłada go do wiadra i myje stopy , glowe itp :)

Martolinka, zacytuję Anię z Zielonego.. "Jutro jest zawsze nowe i wolne od błędów" :)
Więc mam nadzieję, ze nastrój będzie lepszy. Mnie jutro od rana czeka sprzątanie, bo znowu mieszkanie zapuściliśmy :/

Martolinka a Ty co????
Znowu ci ktoś cos przykrego powiedział?
Biedactwo :(((((

Ja pije drinka z mężem, a nawet drugiego :szok::szok::szok::szok:

I mnie to w końcu spotkało, a mianowicie paweł też odmówil spania w dzien i śpi sobie juz smacznie od 19.3o

anawawka witajcie w domu!!!!!!!!!

Kilolku sąsiadka jak z dowcipow :eek:

ja miałam dzisiaj bardzo dobry dzien, no i postanowilismy na wiosne zacząć budowę domu jupi!!!!!!!!!!
Jestem przeszczesliwa, moze do wiosny uda nam sie przebrnac przez biurokracje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no niestety tylko 1 I
:-(

oj coś słabo się staracie słabo,za dużo ta sąsiadka przychodzi do Was:-D

ja dziś robię wypad do kumpeli i wracam jutro.Igi zostaje z tatusiem który bedzie mega szczesliwy bo nikt mu nie bedzie zrzedzial na temat grania na kompie wieczorem ( czyt, w nocy)

wiatrzycho jak diabli dziś i na razie nie wychodzę bo głowę mi urwie chyba.

Ana witam,kiedy na placuk wpadasz ??

reklama
Witam z rana,,,
dziadkowie wyjechali, Gośka wariuje, Hanka też, wiatr piździ jak w kieleckim ( nie obrażając nikogo;-) - tak u nas się mówiło ).
Kikolek - spóźnione życzenia imieninowe.. abyś ujrzała te 2 krechy..;-)
Cleo - z tym placykiem to mam zgryz... Hanka się nadaje, Gośka powinna mieć zakaz biegania po placykach... by sobie nie zrobić krzywdy z mostkiem... miała go rozciętego.
Martolinka - życzę lepszego samopoczucia..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry