kilolek
podwójna listopadowa mama
muszę pomyślec na razie tylko Rawka przychodzi mi do glowy (pod Skierniewicami) ale tam tylko plytka rzeczkaw Wawie upał :-) hihi cudownie przepięknie :-) 3 h się poopalałam Igi na placu siedział w drewnianym domku,teraz padł,nawet cyca nie dałam.Przytuliłam.i cholera jasna facet mi zaczął kosić centralnie pod oknem!!!!!!!!!!!!!!! ale śpi ciekawe ile wytrzyma...
Kilolek się uśmiałam ( nie gniewaj ) ale tak na serio to Ci współczuję.Obnażyć się na markecie to żadna atrakcja jak dla Ciebie.Na poprawę humoru walnij sobie browara ;-)albo jakieś dobre winko,ewentualnie tabliczke czekolady na mnie zawsze działa:-)
pojechałabym gdzieś nad jakąś wodę ale kurde nie mam auta i się nie orientuje gdzie można najlepiej pociagami. Kilolek może ty jaieś tereny znasz?? albo laski z Wawy lub z okolic??? chyba że jutro ma lunąć to bezsnsu....
Mama to zapraszamy :d a co ci sie snilo?
Bylam pol dnia z kolezanka na placach, w parkach itp. Wreszcie znalazlam kogos kolo siebie:-) a dziewczyna super wiec sie ciesze strasznie bo do innych mam daleko:-(
wystarczyla godzina zabawy przed snem:/ no ale coz, taki urok:-)
caly czas szukamy na necie, w poniedzialek wybieramy sie jeszcze do jakiegos biura podrozy, mam nadzieje, ze sie cos uda w miare tanio znalez, nie wazne gdzie wazne, ze razem