reklama

Listopad 2009

Etna czuje sie dobrze . Dziś był dobry dzień. Dobrze , że M zaradny i coś wymysli. ;-)Pisałam dziś do dziunki , czy to możliwe , ze brzuszek sie powiekszył a ta sie smiała , ze sie najadlam:-DWaze wciaz tyle samo ,a le powaznie mam wrazenie , ze jest wiekszy. Poza tym mam faze na jabłka. Dziś zjadłam ich osiem;-)
Etna basen we wtorek dobrze?:tak:jzu nie pamietam jak sie umawialaysmy

reklama
Etna czuje sie dobrze . Dziś był dobry dzień. Dobrze , że M zaradny i coś wymysli. ;-)Pisałam dziś do dziunki , czy to możliwe , ze brzuszek sie powiekszył a ta sie smiała , ze sie najadlam:-DWaze wciaz tyle samo ,a le powaznie mam wrazenie , ze jest wiekszy. Poza tym mam faze na jabłka. Dziś zjadłam ich osiem;-)
Etna basen we wtorek dobrze?:tak:jzu nie pamietam jak sie umawialaysmy

Tak Martus wtrorek, albo sroda bo Bartek bedzie potrzebowal samochod :P. Dam Ci jutro znac na 100%

Dzisiaj bylismy na Jarmarku w Gdańsku, Paweł sie wyszalal, dostał dwa nowe krzesełka drewniane, objadł się, no i padł o 20. Pogoda nam dopisała

Jutro dalej układam plan pracy z dziewczynami grrrrrr

Witam wieczorową porą...
Moje padły po wizycie na wsi, tam się wyszalały, Gonia oczywiście jak gdyby nigdy nic biegała, właziła na krzesełka, a mnie serce stawało dęba.. nie da się zatrzymać huraganu...
Dziunka - na razie łykamy tabletki, mamy na razie ich trochę, zapewne po wizycie u kardiochirurga część odstawimy, ale osłonowo musimy coś brać, zresztą zapewne nam wszystko powiedzą i oczywiście musimy mieć ją pod kontrolą kardiologiczną. Mam nadzieję, że z Julką nic poważnego, a jakiś mądry psycholog pomoże...
Ania - nie zazdroszczę wiercipiętki.. znam to z autopsji.. z Hanką było najgorsze jak wciskała się gdzieś między żebra, myślałam, że odlecę..
Polaa - super, że spotkanie się udało, cieszę się, że u anadri ok, szkoda, że nas "zostawiła"
Kikolek - życzę spokojnej nocki dzisiejszej;-)
Maxwell - kciuki zaciśnięte, będzie dobrze
Martolinka - ehh co za czasy, afery na każdym kroku... łączę się w bólu autowym, bo nasze też już ledwo dycha.. Faza na jabłka powiadasz.. fajnie sezon akurat:-D:-D:-D
Ok, znikam na inne wątki.;-)

maxwell trzymam mocno &&&&&&&&&& ,my sobie daliśmy spokój z "przytulańcami" bo boję się że ta moja miękka szyjka puści i wtedy nie dotrwam do listopada
anawawka oby jej nic nie było po tych wariacjach :)
Kuba dzisiaj poszalał u dziadków z kuzynkami :) i padł przed 20-tą :)))

Maxwell wszystko bedzie dobrze:tak: tez trzymam oczywiscie kciuki i czekam na wiadomosc, ze wszystko w porzadku i tylko strachu sie najadlas;-)

Martolinka super, ze czujesz sie dobrze :) Ja tez ostatnio mam faze na jablka no ale w ciazy nie jestem hehe:)

dziunka ja moja ostatnia @ cala przejadlam:/ jadlam i jadlam tylko :( masakra

Kuba niedawno poszedl spac:szok: zasnal od razu ale energi mial tyle, ze szkoda gadac :)
A moj mezus rozkrecil samochod Mlodego bo stwierdzil, ze cos tam zle dziala i sie nim bawi i tak pewni bedzie jeszcze z dwie godziny:/

hahah Pola ale się uśmiałam z tego auta ,mój wczoraj wziął autko zdalnie sterowane Kuby wyciągnął urządzenie i przełożył do innego auta ;) i też miał mase radochy przy tym :)

hej laseczki

Igi śpi ....jeszcze...

a ja w sobotę sie wybawiłam na całego.Inne nastawienie niż ostatnio.fajnie było.

szykuje się słoneczko dziś:-) hihi

Kilolek masakra ta sąsiadka...dobrze zrobiłaś z tym niewychodzeniem...może zrozumie...ja pierdziele za grosz dobrego wychowania i taktu

maxwell oczywiscie trzymam kciuki - choc moim zdaniem nic sie nie stało - czasem i normalnie po stosunku mam krewke ;]]]]

My wczoraj po festynie, młody się wyjezdził na karuzelach choc na jednej płakał bo taka wielka karuzela sie załaczyła i wyła, puszczała dym no i juz zmęczenie doszło = efekt murowany.
Dostał swiecący miecz :D jeden straganowy badziew który go interesował ;p

A u nas tydzień tropików siie zapowiada. Na chwile obecną mam juz pranie na balkonie + 3 okna umyte :D Teraz młody wcina sniadanie i spadamy na dwór. Młody chyba wchodzi w bunt. Wszystko jest na nie + wszystko musi byc tak jak On chce = potrafi rozedrzec jape jak nigdy dotąd. Chociaż efekty ruchowe jeszcze nie weszły do gry.

Ostatnia edycja:
reklama
Mama to wpadnij do mnie umyć kilka okien...?:-) moje się już kłaniaja w pas, czarne jak smoła, a myślałam że na 4 piętrze się nie brudzą tak często:confused2: i mam zawał na samą myśl, bo mam lęk wysokości:zawstydzona/y:

Asia w żłobku, był pisk, ale nie płacz, więc ok:tak: po drodze wypadła z wózka prosto w kałużę:wściekła/y: nie zapięłam pasów bo tylko kilka metrów miałyśmy od auta (dziadek nas dzisiaj zawoził) i Aśka się skąpała ech.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry