reklama

Listopad 2009

Cze,
ale nockę miałam Gonia się drapała jak najęta, jak nurofen pomógł, okazało się, że swędzą ją ugryzienia po komarach... pomógł fenistil i na koniec odezwały się 5 ,,,, jestem jak rąbnięta..
Dziunka - ja bym nie robiła nic wbrew sobie... na siłę nic dobrego nie wychodzi...
Kikolek - walnij jej prosto z mostu co myślisz o wizytach, wiem nie będzie to przyjemne dla Ciebie, ale oczyści może atmosferę..
Polaa - co u anadri?
A ja dziś postanowiłam wywieźć ferajnę na wieś, wiem, że z Gośką będzie ciężko , ale cóż świeże powietrze im się przyda... najwyżej podpierać się będę nosem.:-D

reklama
Anawawka a co dalej z Gosią? Już będzie zdrowa?

Asia śpi, ja gotuję rosół - taki prawdziwy, bo mi zawsze mdły wychodził, ale podpatrzyłam u Martolinki co i jak i już czuję po zapachu że będzie wyśmienity:tak:

Idę jutro umówić wizytę u psychologa, czas wybrać się z Julią, no ale nie będę się tu rozwijać.

A od naszej Ilony212 dostałam zaproszenie na weekend:-) zobaczymy...

hej
pola a co tam u anadri?? fajnie że chłopaki się mogą razem pobawić :) , wogóle fajnie tak móc spędzić mile wieczór zwłaszcza sobotni ;)
anawawka no wcale ci się nie dziwię że ci słabo jak widzisz co Gosia wyprawia , ja to bym pewnie mojego z domu nie wypuściła przez miesiąc bo bym się bała
kilolek no sąsiadki nie zazdroszczę , trzeba ją było zaprosić na rodzinny obiad ;) hehehe w końcu się wyszykowała (żart oczywiście)
my dzisiaj idziemy na obiad do teściów bo teściowa wczoraj przyjechała a za tydzeiń sie przeprowadzają więc będą trochę dalej od nas mieszkać :) ,za to mała mi dzisiaj tak daje popalić że już nie wiem jak mam siedzieć czy leżeć żeby mi było wygodnie a ona się tak nie wypinała bo mam wrażenie że mi skóra na brzuchu zaraz pęknie

Hej,

dziewczyny u anadri wszystko w porzadku, chudnie dziewczyna:tak:
Krystianek super chłopczyk, tylko mało je:(
Marta była w szoku ile moj Kuba potrafi zjeść.

A ja dzisiaj pospalam do 11:zawstydzona/y:
Maz wstal do Mlodego po 9, dal mu sniadanie i pojechali do miasta:tak:
Moj maz ma ostatnio fiola na punkcie klocków Mega Blocks:-D a bardziej chodzi mu o figurki do tych klocków, kolekconuje Mlodemu a bardziej to chyba sobie :)) i pojechali poszukac jakis nowych haha, stwierdzil, ze przydaloby sie Kubie wiecej:) przynajmniej mam spokoj, nie narzekam :)
Ide robic obiad...

o to zazdroszcze. Ja wstałam przed 6, a spac poszłam po 4 grr więc niezbyt jestem wyspana. Spac nie mogłam, bo co już juz prawie przysypiałam to Michał się budził i nie wiadomo czego chciał, a o 3 pokłóciłam się z A. zabrałam manele i poszłam na kanapę ale raz, ze byłąm wściekła więc spac nie mogłam, a dwa, że sąsiadom się zebrało na słuchanie muzyki na cały regulator :/

Hej...
Ja tylko na momencik, póki nie ma mojego,bo by buczał..Kurcze, chyba poszalałam wczoraj za bardzo (sprzątanie, prasowanie,obiad,grill u znajomych, "małe" przytulanko z moim..w nocy, po siusianiu -na papierze była krew
unhappy.gif
Fakt, że nie dużo,no ale..Wzięłam nospę i się położyłam,ale na szczęście kolejne siusianie już było "czyste"..Dzisiaj cały dzień w łóżku..jutro muszę powiedzieć lekarce na wizycie,ale się boje,żeby mi nie kazała iść do szpitala..
unhappy.gif
unhappy.gif

Tak też miałam w pierwszej ciąży i wylądowałam w szpitalu na parę dni wtedy..trzymajcie mocno kciuki za nas!!!

Kciuczę mocno! Będzie dobrze!

U nas w szpitalu raczej kończy się na badaniu i wysłaniu do domu, bo podobno czasem może jakieś naczynko pęknąć i stąd plamienie. U nas tak właśnie było po stosunku, już nie pamiętam w którym m-cu i też pojechalismy na IP na badanko.

Hej, moje laski już śpią od pół godziny...oj ciężki miałyśmy dzień. Julia urządziła dziś trzy mega histerie...a teraz słyszę że dziecko z dołu płacze wniebogłosy i "cieszę się" że nie tylko ja tak mam...:zawstydzona/y:

Rosołek wyśmienity hehe, muszę się pochwalić;-) dziewczynki wsuwały jak szalone, a na kolację dziś lekko - truskawki z tartym jabłuszkiem. A ja chyba za chwilę zrobię sobie jajka na twardo bo dostałam @ i ciągle bym jadła:zawstydzona/y:

Witajcie:tak:
Jejciu... Marta dobrze, że nic się nie stało. Ciary mnie na samą myśl przeszły... Co do samochodu to mam nadzieje, że coś się Wam uda kupić bo przecież 10 września jestescie u nas :PPPP)))
taaa amój juz nie pamieta , ze sie "umawiał":tak:

Marta szok :szok::szok::szok::szok: czy twój mąż zrobił aferę??

zrobił. Budowe zamkneli a jutro inspektor nadzoru wpada na budowe i bedzie afera bo okzało sie , ze okna mniejsze od standardu o 4 mm wiec kongo sie tam dzieje
Martolinka aż strach myśleć co się mogło stać, jak Twoj mąż to przezył???
samochod i tak byl do wymiany hihihihiiii, najwazniejsze ze M nic sie nie stało???
do wymiany był , ale za cos trzeba go kupic a oszczednsci nie ma

Hej...
Ja tylko na momencik, póki nie ma mojego,bo by buczał..Kurcze, chyba poszalałam wczoraj za bardzo (sprzątanie, prasowanie,obiad,grill u znajomych, "małe" przytulanko z moim..w nocy, po siusianiu -na papierze była krew
unhappy.gif
Fakt, że nie dużo,no ale..Wzięłam nospę i się położyłam,ale na szczęście kolejne siusianie już było "czyste"..Dzisiaj cały dzień w łóżku..jutro muszę powiedzieć lekarce na wizycie,ale się boje,żeby mi nie kazała iść do szpitala..
unhappy.gif
unhappy.gif

Tak też miałam w pierwszej ciąży i wylądowałam w szpitalu na parę dni wtedy..trzymajcie mocno kciuki za nas!!!

kochana &&&&&&&&&&&&&&&

Dziunka pisz co z JuliA

reklama
do wymiany był , ale za cos trzeba go kupic a oszczednsci nie ma

wiem, wiem :(((( jak się sypie to wszysto na raz :(((((

musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!

Powiedz jak Ty się czujesz???? Fasolka mocno daje popalić??

Dziunka jedz sobie jedz smacznego!!!!

Maxwell ja mocno trzymam kciuki!!!! Moze poczekaj aż lekarka Cię zbada co powie, a na koniec jej powiedz ze lekko raz plamiłas, nie wiem czy to dobry pomysł?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry