• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Cze,
ale nockę miałam Gonia się drapała jak najęta, jak nurofen pomógł, okazało się, że swędzą ją ugryzienia po komarach... pomógł fenistil i na koniec odezwały się 5 ,,,, jestem jak rąbnięta..
Dziunka - ja bym nie robiła nic wbrew sobie... na siłę nic dobrego nie wychodzi...
Kikolek - walnij jej prosto z mostu co myślisz o wizytach, wiem nie będzie to przyjemne dla Ciebie, ale oczyści może atmosferę..
Polaa - co u anadri?
A ja dziś postanowiłam wywieźć ferajnę na wieś, wiem, że z Gośką będzie ciężko , ale cóż świeże powietrze im się przyda... najwyżej podpierać się będę nosem.:-D

reklama
Anawawka a co dalej z Gosią? Już będzie zdrowa?

Asia śpi, ja gotuję rosół - taki prawdziwy, bo mi zawsze mdły wychodził, ale podpatrzyłam u Martolinki co i jak i już czuję po zapachu że będzie wyśmienity:tak:

Idę jutro umówić wizytę u psychologa, czas wybrać się z Julią, no ale nie będę się tu rozwijać.

A od naszej Ilony212 dostałam zaproszenie na weekend:-) zobaczymy...

hej
pola a co tam u anadri?? fajnie że chłopaki się mogą razem pobawić :) , wogóle fajnie tak móc spędzić mile wieczór zwłaszcza sobotni ;)
anawawka no wcale ci się nie dziwię że ci słabo jak widzisz co Gosia wyprawia , ja to bym pewnie mojego z domu nie wypuściła przez miesiąc bo bym się bała
kilolek no sąsiadki nie zazdroszczę , trzeba ją było zaprosić na rodzinny obiad ;) hehehe w końcu się wyszykowała (żart oczywiście)
my dzisiaj idziemy na obiad do teściów bo teściowa wczoraj przyjechała a za tydzeiń sie przeprowadzają więc będą trochę dalej od nas mieszkać :) ,za to mała mi dzisiaj tak daje popalić że już nie wiem jak mam siedzieć czy leżeć żeby mi było wygodnie a ona się tak nie wypinała bo mam wrażenie że mi skóra na brzuchu zaraz pęknie

Hej,

dziewczyny u anadri wszystko w porzadku, chudnie dziewczyna:tak:
Krystianek super chłopczyk, tylko mało je:(
Marta była w szoku ile moj Kuba potrafi zjeść.

A ja dzisiaj pospalam do 11:zawstydzona/y:
Maz wstal do Mlodego po 9, dal mu sniadanie i pojechali do miasta:tak:
Moj maz ma ostatnio fiola na punkcie klocków Mega Blocks:-D a bardziej chodzi mu o figurki do tych klocków, kolekconuje Mlodemu a bardziej to chyba sobie :)) i pojechali poszukac jakis nowych haha, stwierdzil, ze przydaloby sie Kubie wiecej:) przynajmniej mam spokoj, nie narzekam :)
Ide robic obiad...

o to zazdroszcze. Ja wstałam przed 6, a spac poszłam po 4 grr więc niezbyt jestem wyspana. Spac nie mogłam, bo co już juz prawie przysypiałam to Michał się budził i nie wiadomo czego chciał, a o 3 pokłóciłam się z A. zabrałam manele i poszłam na kanapę ale raz, ze byłąm wściekła więc spac nie mogłam, a dwa, że sąsiadom się zebrało na słuchanie muzyki na cały regulator :/

Hej...
Ja tylko na momencik, póki nie ma mojego,bo by buczał..Kurcze, chyba poszalałam wczoraj za bardzo (sprzątanie, prasowanie,obiad,grill u znajomych, "małe" przytulanko z moim..w nocy, po siusianiu -na papierze była krew
unhappy.gif
Fakt, że nie dużo,no ale..Wzięłam nospę i się położyłam,ale na szczęście kolejne siusianie już było "czyste"..Dzisiaj cały dzień w łóżku..jutro muszę powiedzieć lekarce na wizycie,ale się boje,żeby mi nie kazała iść do szpitala..
unhappy.gif
unhappy.gif

Tak też miałam w pierwszej ciąży i wylądowałam w szpitalu na parę dni wtedy..trzymajcie mocno kciuki za nas!!!

Kciuczę mocno! Będzie dobrze!

U nas w szpitalu raczej kończy się na badaniu i wysłaniu do domu, bo podobno czasem może jakieś naczynko pęknąć i stąd plamienie. U nas tak właśnie było po stosunku, już nie pamiętam w którym m-cu i też pojechalismy na IP na badanko.

Hej, moje laski już śpią od pół godziny...oj ciężki miałyśmy dzień. Julia urządziła dziś trzy mega histerie...a teraz słyszę że dziecko z dołu płacze wniebogłosy i "cieszę się" że nie tylko ja tak mam...:zawstydzona/y:

Rosołek wyśmienity hehe, muszę się pochwalić;-) dziewczynki wsuwały jak szalone, a na kolację dziś lekko - truskawki z tartym jabłuszkiem. A ja chyba za chwilę zrobię sobie jajka na twardo bo dostałam @ i ciągle bym jadła:zawstydzona/y:

Witajcie:tak:
Jejciu... Marta dobrze, że nic się nie stało. Ciary mnie na samą myśl przeszły... Co do samochodu to mam nadzieje, że coś się Wam uda kupić bo przecież 10 września jestescie u nas :PPPP)))
taaa amój juz nie pamieta , ze sie "umawiał":tak:

Marta szok :szok::szok::szok::szok: czy twój mąż zrobił aferę??

zrobił. Budowe zamkneli a jutro inspektor nadzoru wpada na budowe i bedzie afera bo okzało sie , ze okna mniejsze od standardu o 4 mm wiec kongo sie tam dzieje
Martolinka aż strach myśleć co się mogło stać, jak Twoj mąż to przezył???
samochod i tak byl do wymiany hihihihiiii, najwazniejsze ze M nic sie nie stało???
do wymiany był , ale za cos trzeba go kupic a oszczednsci nie ma

Hej...
Ja tylko na momencik, póki nie ma mojego,bo by buczał..Kurcze, chyba poszalałam wczoraj za bardzo (sprzątanie, prasowanie,obiad,grill u znajomych, "małe" przytulanko z moim..w nocy, po siusianiu -na papierze była krew
unhappy.gif
Fakt, że nie dużo,no ale..Wzięłam nospę i się położyłam,ale na szczęście kolejne siusianie już było "czyste"..Dzisiaj cały dzień w łóżku..jutro muszę powiedzieć lekarce na wizycie,ale się boje,żeby mi nie kazała iść do szpitala..
unhappy.gif
unhappy.gif

Tak też miałam w pierwszej ciąży i wylądowałam w szpitalu na parę dni wtedy..trzymajcie mocno kciuki za nas!!!

kochana &&&&&&&&&&&&&&&

Dziunka pisz co z JuliA

reklama
do wymiany był , ale za cos trzeba go kupic a oszczednsci nie ma

wiem, wiem :(((( jak się sypie to wszysto na raz :(((((

musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!

Powiedz jak Ty się czujesz???? Fasolka mocno daje popalić??

Dziunka jedz sobie jedz smacznego!!!!

Maxwell ja mocno trzymam kciuki!!!! Moze poczekaj aż lekarka Cię zbada co powie, a na koniec jej powiedz ze lekko raz plamiłas, nie wiem czy to dobry pomysł?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry