agrafka80
Fanka BB :)
hej dziewczyny 
kilolku, sąsiadka jest niesamowita, bardzo dobrze zrobiłaś, ze ją zignorowałaś. Chociaż może jeszcze lepiej byłoby gdybyś wyszła na balkon i powiedziała głośno, że masz gości i dała jej jasno do zrozumienia, że nie jest mile widziana.
eh.. przeczytałam was i miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam ...
My mieliśmy intensywny weekend - cała sobota sprzątanie i mycie okien, bo zapuściliśmy mieszkanie. W niedziele rano konczenie sprzątana, potem spacer na starówke, a wieczorem byli u nas znajomi
. Mega radocha bo bardzo rzadko nas ktoś odwiedza
. I Alicja też była zachwycona, zazwyczaj się wstydzi obcych a wczoraj od razu zaczęła szaleć i się popisywać. Kręciła się w kółko wołając "Aja kjęci sibko", potem znalazłam gdzieś smoczka, latała z nim i oświadczała wszystkim "jak cici, jak cici"
. A potem kazała się tacie i wujkowi bujac w kocu.
kilolku, sąsiadka jest niesamowita, bardzo dobrze zrobiłaś, ze ją zignorowałaś. Chociaż może jeszcze lepiej byłoby gdybyś wyszła na balkon i powiedziała głośno, że masz gości i dała jej jasno do zrozumienia, że nie jest mile widziana.
eh.. przeczytałam was i miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam ...
My mieliśmy intensywny weekend - cała sobota sprzątanie i mycie okien, bo zapuściliśmy mieszkanie. W niedziele rano konczenie sprzątana, potem spacer na starówke, a wieczorem byli u nas znajomi

.
I tak ma być cały tydzień. Byliśmy na zakupach....nie umiem sie opanować 
Chyba dam D. zeby trzymał kase
Młody od 12 śpi..... jak tylko wstanie to idziemy do basenu. I tam bedzie obiad jadł. Nie bedziemy tracić czasu
:-)