Dziunka to będę czekać na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ;-)
(za paliwo oczywiście oddaje)
Szalona
za to Zuzia waży 18 kg i 113 duża

Myślałam że padne jak to zobaczyłam
Duża, duża. Moja prawie 7-latka waży ok.20 kg i mierzy 116cm. A wczoraj była u nas 4-letnia dziewczynka, wzrostem i wagą równa Julce, te same włosy, ba! ta sama czapka i te same buty, śmieliśmy się że siostra bliźniaczka odnaleziona po latach

nawet z zachowania identyko

szok...
a to dlatego ze znajoma stwierdziła zebym jej dała kurtke [w której młody latał w zeszłą zime i ktora miała jeszcze posłuzyc troche na tą] i krzesełko do karmienia
Ja już mam nauczkę że się nie pożycza... ostatnio odezwała się kumpela po sweterek, który zresztą jest jeszcze dla Julki dobry, a dla jej córki ewidentnie będzie jeszcze za duży, no, ale cóż... sęk w tym że Julka go w czerwcu zgubiła

Sama też dałam ciuchy do zwrotu a dostałam z powrotem tylko jedną paczkę, a resztę babka dała swojej córce, która zaszła w ciążę. Łącznie z karuzelą, która miała być pamiątką dla Julki

i niestety już nie odzyskałam
Ale, ale...Twoja koleżanka to Ci
dała? To już bym nie oddała

kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera haha;-)
Co do krzesełka to Asia raczej je przy stole, ale czasem w krzesełku, sama wchodzi i wychodzi, ale u nas nie ma różnicy, kręci się tak samo i tu i tu.
byłam też dzisiaj u lekarza no ale nic nowego , mała leży główką w dół ,ciśnienie mam ok , reszta badań też
Super
Jestem zmeczona, jest mi niedobrze, brzuch mnie pobolewa, poszłabym na chociaż tydzień zwolnienia, ale nie mam jeszcze lekarza który mi je wystawi.
Kurde.
Rodzinny lekarz Ci wystawi
Mam dziś wolne, bo mieliśmy jechać na te targi pracy, oczywiście A przegapił datę, bo targi były wczoraj

więc... dzień wolny, dzieci w szkole i żłobku, auto pożyczone a tu nie ma co robić

nawet chciałam iść do pracy jednak

Pewnie gdzieś wyruszymy na spontana

może odwiedzimy starych znajomych...
Chociaż rozsądek podpowiada - zrób pranie i poukładaj ciuchy w szafkach
Julia coś narzekała rano na gardło