reklama

Listopad 2009

Martolinka a co ten twoj chlop naskrobał :szok:

AniaSim 38 tydzień szooook ale to zleciało, maxwell ty też już na końcówce trzymam kciuki, jeszcze troszeczkę

Ja muszę się pochwalić moją czystą kanapą :-):-):-) Mielismy dzisiaj gości z odkurzaczem :-p tzn Dziunka z rodzinka, Gosiu jesteś WIELKA a ja mam w koncu czysta kanape :tak::-):tak:, nigdy wiecej nie kupie tak jasnej kanapy :crazy:.
Paweł oczywiscie dzisiaj znowu sobie nagrabil, oj wojownik mi rosnie :no:, wstyd mi czasami. Tak czekał na Asię a potem jej dokuczał :zawstydzona/y:, na szczescie pozniej sie unormowało i dzieciaki szalaly. Teraz poznał nowe słowo 'Asia" :-D

Ja chce jutro po kosciele wyciagnac meza na sale zabaw w Chełmie juz dawno nie bylismy.

Byłam dzisiaj na zakupach i pochwale sie ze juz kupiłam prezent urodzinowy dla Antka :-) (tylko dla Pawła jeszcze nic nie mam :zawstydzona/y:)

Aza co dzisiaj pijemy ???:-D:-D

reklama
Kikolek - znam ten ból wariatowy przy półkach...:zawstydzona/y: współczuję, przy Twoim stanie odmiennym jeszcze taki taniec wygibaniec chłopaków.
Martolinka - super, że spotkanie się udało...;-)
Etna to i ja do Was się przyłączam;-);-);-):-D:-D znów żubrówka z sokiem jabłkowym leci i obrabiam foty....:szok: , z Paweł z Asią się droczył w myśl zasady "kto się lubi ten się czubi":-D:-D:-D

Witajcie,

Etna juz zapomniałam co było wczoraj . Dziś była miła niedziela. Byliśmy na cmentarzu , M zabrał nas na obiadek do Manekina a potem na zakupki. Hi hi i też juz zaopatrzyłam nas w prezent dla Pawła;-)

jak WAm minęła niedziela?
Anawawka ale miałaś dobre drinki!!!mmmm:-p
robimy z M własnie szarlotke a ja skusiałam sie ugotowac zupe dyniowa;-)

My właśnie do domku dojechaliśmy. Byliśmy na tym placu zabaw i mały szalał przez 30 minut po placu a potem juz tylko "Gollll" z tata. On nic innego tylko pilka, pilka, piłka... czasami balon

Powiem po cichu, ze u nas ten calkiem przyjemny, miły, rodzinny weekend w trójkę :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hey kobitki! Ja po wczorajszej imprezie oki choć kilka drinków wypiłam. Dziś moje dziecko było bardzo wyrozumiałe i same organizowało sobie zajęcia :)))

Etna ja jak zawsze piłam drinka z wódeczki i pepsi :))))

Martolinka zrobiłam wczoraj sałatke warstwową z gyrosem i drugą z pomidorów, fasoli czerwonej i żółtego sera :))) Wszystko znikło więc chyba smakowało...

Witamy my też spędzilismy miłą niedziele, bo nie bylismy w pracy także caly dzień razem. Sprzedaliśmy samochód i niestety mieliśmy upatrzony inny, ale się sprzedał i obecnie mamy na stanie rower. Jasiek łobuzuje za dwóch, bo tata i mama w domu.

AZA też preferuje takie drinki :)

Witajcie,

My też spędziliśmy miło niedzielę:tak:
Mężuś pamiętał o rocznicy ślubu a już myslałam, że zapomniał:zawstydzona/y:

etna to prawdziwy piłkarz Ci rośnie:-)

AZA my byliśmy wczoraj u znajomych i tez jadłam sałatkę warstwową z gyrosem, pycha:tak: trochę się nią objadłam:zawstydzona/y:

Martolinka pamiętam jak pisałaś, że jadłaś dużo jabłek;-)
ja teraz też je pochłaniam:-D a jak mi smakują:-D

reklama
No cze,
u nas niedziela jako taka, kobitki dały popalić, Gonia przed 19 padła, Hanka po 20... byliśmy dziś w ikei i.. widziałam niejakiego aktora Dariusza K. ;-)
Fajnie, że Wam niedziela się udała.
Etna - wow mały piłkarz.
Martolinka - dalej te jabłka... maluch będzie ich fanem lub obrzydną mu:-D:-D
Polaa - to na tą rocznicę dużo wyrozumiałości, miłości, fajnego dzidziusia;-) i wielu lat pożycia...;-):-D i super fajnych jabłuszek.;-)
Idę dalej szykować się na jutro, przy okazji znalazłam kabel do zgrywania filmów z kamery i ... właśnie lecą .... ciekawe ile to potrwa jeszcze, bo od 2009 r nie zgrywałam,:zawstydzona/y::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry