reklama

Listopad 2009

Cze
Wczoraj po uśnięciu kobitek, mąż zapodał mi stronkę wiocha i tak się uśmieliśmy, że szok.
Agrafka - nie wiem czy Cię nie zdołuję, ale moja Hanka ma tak do tej pory, skakaliśmy koło niej i dalej skaczemy, robi awanturę prawie o wszystko, histeryczka z niej niesamowita, ma przebłyski "normalności" oczywiście, ale w większości przypadków my musimy ją kontrolować jak się bawi, bo ma pomysły rodem z wielkiej księgi co tu zrobić, by zrobić sobie krzywdę...:zawstydzona/y:
Pozdrawiam resztę i życzę zdrowia chorowitkom, znikam do tych moich zołz...:crazy:

reklama
Kobietki jakie pastylki do ssania mozna w ciazy na ból gardła? nie moge wytrzymac:-(

Dzis wpada jedna moja siostra a całą moja fiesta będzie na Antkowych urodzinach przy okazji;-)

hej
agrafka współczuje problemów z Alą , ale moze powinna zacząć więcej czasu z tatą spędzać ?? ciężka sprawa
martolinka ja brałam herbitusin on też na kaszel jest dobry (tabletki do ssania)
wiewióra mój też uwielbia przelewać wode ,ale jak czasami widzę co robi to aż mnie ......

u mnie nocki kiepskie bo młoda śpi w dzień a w nocy nie chce :szok: no i się przy niej zmienialiśmy dzisiaj , ale mój jutro do pracy chce wrócić no i nie wiemy jak to będzie , spróbujemy na wieczór ją wykąpać i trochę przetrzymać bo inaczej to kiepsko to widzę :-( , dobrze że mama jest u mnie to w razie czego Kubę pogłaszcze żeby się nie obudził

cześć
przepraszam, ze sie nei odzywałam, delikatnie mówiąc nie najlepiej się czuję. kilka razy probowalam was podczytać ale po 1-2 stronach już nie miałam sily, o odpiswaniu to wogóle mowy nie było, węc dzisiaj od końca żeby chociaż się zammeldowac.

AniaSm gratuluję!!!!

Witajcie,

ja tak na chwilę.
Marta wspolczuje bólu gardła:-( mam nadzieje, że szybko przejdzie:tak:

Ania nocki będą lepsze na pewno;-) jeszcze raz gratuluję:-)

Wiecie co, mam ochotę się spakować, przebukować bilet na jutro i lecieć już do domu, jestem mega zła:wściekła/y:
Niektorzy są bardzo uprzejmi, wcale nie przytylam duzo, brzuszek widać ale zyczliwe komentarze już usłyszałam:-(
wkurzyłam się. A najdziwniejsze jest to, że najwiecj mają do powiedzenia Ci, ktorzy bez ciąży wygladają bardzo dobrze:-D aa szkoda gadac, beczeć mi się chce po prostu

Pola nie przejmuj się, pewnie im zal dupsko ściska. :tak::-D;-)

ps. Marcel spi jak suseł juz 3 godz. Nawet dwukrotny dzwonek do drzwi go nie obudzil ;p Pewnie jak to napisze to sie obudzi hehehehe

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry