Witajcie
My za to pospalismy do 9. Najpierw z mezem do 2 ogladalismy to i owo a potem do Oliska. Oli spał idealnie do 2.30 a potem co godzinę krzyczał. Ja tez Dziunka musze zagladac do małego co jakis czas nawet jak grzecznie spi a my budzujemy w drugim pokoju zaglądam do niego. W nocy lepiej się czuję jak spie w jednym pokoju z nim. Byc moze kiedy przestanie ząbkowac bede spokojniejsza ale sama nie wiem...jak bedzie za spokojnie spał i tak bede zaglądac zeby zobaczyc czy wsio ok. Poza tym ja od 3 lat nieprzespałam całej nocy bez pobudek, ba jak mialam ich 3-4 w ciągu nocy wliczalam tą noc jako super! Ja spioch a teraz cierpię katusze :-)
My dzis mamy gosci, tescie i brat z rodzinką u nas. Oli bedzie miał siostrę do zabawy z lutego 2009 wiec beda sie bawili. Mielismy go obudzic o 7 zeby drzemka byla przed goscmi ale sama mialam ochote pospac wiec spalismy do 9.
Mąż w pracy, wziął auto i jedzie na zakupki do W-wy sam :-( a ja tak kocham zakupy!!!! No ale ktos musi zostac z małym.
Wiecie..pare dni temu dowiedzialam sie ze siostry sąsiedzi (około 40, matka nauczycielka z zasadami chociaz jak dla mnie miła ze szok ale podobno ostra w wychowaniu, ojciec mniej, dzieci dziewczynka 16 lat, druga 22, zawsze przykladni, dziewczynki takie spokojne, z domu nie wychodzily, na imieninach przy rodzicach siedziały) i co...ta 16 urodziła teraz dziecko! Co wiecej tatus 19 latek dziecka twierdzi ze to nie jego....buehehehe zwiał idiota. No i teraz mają przestawiony swiat do gory nogami. Prawdopodobnie na pocżatku babcia bedzie pełniła rolę matki bo ta dziewczynka zaraz wraca do szkoły a i sama takie dziecko z niej ze i ją trzeba wychowywac. No po prostu dramat!!!
Mi se dzis w nocy sniło ze szalalam z innym panem, potem z moim mezem i zaszlam w ciążę. Czulam ruchy w brzuchu i tak sie balam ze to nie mojego meza! Cos strasznego dla mnie sytuacja jedna albo druga, nosic w brzuchu dziecko ktore jest nie planowane itd "niechciane" Ja z moją psychiką bym prędzej wysiadła!
Maxweel a myslalam ze moj Olis jako jedyne dziecko jadło w nocy. A tutaj proszę - Marysia 2x wcina mleczko.
Ja juz nie daję swojemu, myslalam ze jestem ostatnia.