reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie,
zaliczyliśmy dziś basen a teraz pora na sjestę. Teść wpadnie dziś w odwiedziny więc trzeba się wykazać ;-)Zrobiłąm krem ziemniaczany , do tego zeberka pieczone ze sliwkami , kluski śląskie , marchew z groszkiem:tak:
Pieke jeszcze murzynka , którego przekładam konfitura wiśniowa i migdałami:tak:

Banana Twoje koty trzymają linię:tak:Myszkin ma prawie 5 lat i ma 7 kg.
Maxweel idz do kina to moze młodą wypłoszysz:tak:

Marta wow!!!!!!!! ale się napracowałas, brawo!

Ja zrobilam sernik z takiego przepisu ze wszystko sie razem wrzuca ale jest przepyszny, plus słodkę pizzę. No ale ja w ciązy nie jestem, gdybym byla chyba bym odłogiem leżala :-D

Banana Twoje koty trzymają linię:tak:Myszkin ma prawie 5 lat i ma 7 kg.
Maxweel idz do kina to moze młodą wypłoszysz:tak:

martolinka, nie mysl,ze je glodze :-D
maja duzo ruchu - chodza po dworze, poluja itp poza tym to takie geny,bo matka tej chudszej tez jest bardzo szczupla. ta druga kotka za to jest lakomczuchem i tez wazy mniej niz sie spodziewalam, poza tym ma futro bardziej puchate, wiec pewnie przez to wyglada na wieksza

Hej wieczorem
biggrin.gif

Myśmy właśnie wrócili z kina - byliśmy na "Zmierzchu - przed świtem"..no i oczywiście musiałam się pobeczeć
shocked.gif
embarrassed.gif
..masakra..film mi się podobał, ale ogólnie wolę książkę
wink2.gif
Oj mięciutka jestem, mięciutka..
Martolinka, poszalałaś z obiadkiem - pychotka!!!Myśmy mieli gołąbki, które przywiozła teściówka - też pychota..
Uleńka -łatwy, przepyszny sernik??Ja poproszę przepis!!

Banana co innego kot wychodzacy a co innego leniwy kastrat nie opuszczajacy mieszkania:tak:jedyny sprint wykonuje do miski więc za dużo się nie napracuje;-)
Ula i tak się narobiłąm , ze mam obiad też na jutro:tak:a od teraz do jutra tylko wodę piję , bo nie mam miejsca
Maxweel to teraz czekamy aż Martusia wyjdzie... to na pewno frustrujące , ale to kwestia godzin!!!

Wkleje Wam link na smaczki do najlepszego murzynka świata:tak:

Hej dziewczyny, ale mnie nie było, chyba pół roku :szok::szok:
Martolinka wow prawie już polowa ciazy, ale zleciało. Jak sie czujesz??
Maxwell szybkiego i bezbolesnego porodu.

Nie wiem co wiecej napisac, nie wiem co u was a raczej nie uda mi sie Was nadrobić, oj napewno nie. Wczoraj chcialam zeby mi Dziunka troche stresciła co u Was, to uciekła spać i tyle :-(:shocked2: Postaram sie czesciej zagladac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry