reklama

Listopad 2009

Witam

Ilona fajnie że jesteś :)

Ale mi narobiłyście chęci na ciasta :-p mniam

Maxwel jeszcze trochę, trzymaj się dzielnie

Za nami ciężka noc :-(Pawel 12 godzin po szczepieniu na pneumokoki dostal przed3 w nocy gorączki. Mocno był rozpalony. W dzieńgorączka też się utrzymuje, teraz szaleje z kuzynami i kuzynkami. Ciekawe o której pojdą spać

Ja dzisiaj też miałam ciekawy dzień: najpierw wysadziłam korki odkurzając a potem wystrzelił mi kran w łazience i tryskało wodą. Jak naprawiali prąd z elektrowni na słupie to przez 2 godziny siedzieliśmy po ciemku i bez wody. Na szczęście prąd już jest, kran mąż kupił naowy, woda też jest, ale prasowanie odpuściłam sobie nie będę kusić losu:cool2:

reklama
dziewczynkiz apytam tutaj bo mi sie spieszy ;p mozna łączyc nufofen czy ibum z lipomalem? albo ja mam pyrosal tzn syropem na przeziębienie ktory tez ma niby obniżac gorączką i dziala przeciwzapalnie?
Marta Etna? Inne dziewczynki?

No mi właśnie udało się wykapać dwa dwulatki w jednej wannie i było super :-). Paweł ładnie się bawił z Zosią literkami przyklejanymi do wanny (prezent urodzinowy od Antosia :-)).
Teraz muszą go trochę wyciszyć i ogląda bajkę na dobranoc, ale już przysypia.

Właśnie dałam mu lipomal bo goraczka idzie.
Ula rano dałam lipomal o 9, a o 10 dałam bufenik 3/4 dawki i dopiero wtedy spadła temperatura. Teraz mam nadzieję że lipomal da radę, a jak nie to daje normalnie przeciwgorączowy, a gdyby nawet gorączka i potym wzrastalo to bez zastanawiania dalabym czopek. Wiem, że czopek można łączyć z syropkami przeciwgoraczkowymi więc myślę że lipomal połączony z ibufenem czy nurofenem w razie konieczności nie zaszkodzi. Na izbie przyjęć to dopiero dowalają konską dawkę leku na zbicie gorączki dzieciaczkom

Oglądamy właśnie "Mam talent". Marta Podulka to ma power:tak:podoba mi się. M pije winko więc wszystko mu się podoba;-)

Ula robię to nieco intuicyjnie , ale myślę , że można:tak:

Etna dwa dwulatki? dostaniesz dyplom za ten wyczyn;-)

Ja tam nie oglądam tego w ogóle o czym mówicie:zawstydzona/y: nie mam zacięcia.
Maxwell - mam nadzieję , że Marta wreszcie nas wszystkich zaskoczy ;-)
Małża wypchnęłam właśnie do Tesco, ale .. po wywiadzie chłop kupi tylko potrzebne rzeczy, bo ludzie na promocje nocną się rzucili, szkoda czasu i nerwów, by kupić dzieciom kilka pierdół czyt. zabawek. Nie będziemy się zabijać. Ehhhh
A ja czekam na "śniadanie do łóżka" , ciekawe jaką też będziemy mieli noc, bo z Gośką ok, za to Hanka 3 x wołała "kupa"... a panience nie w głowie wyjść z wyra, czeka na obsługę... :zawstydzona/y:

Ula ja wszędzie probuję doczytac i tu i na zdrowiu i albo nie pisałaś albo ja ślepa jestem. Oli ma gorączkę????
Bo ja wyczytałam, ze on ma tylko katar a ty mu tyle leków zaserwowałaś

reklama
Witam się i melduję w dwupaku...dziś termin z @, ale coś czuję, że mała go oleje
eek.gif
unhappy.gif
..
Noc..hm..początek troszkę bolesny, nawet nie skurcze, tylko ciągły ból "okresowy", a potem już przespałam do rana i znów cisza..
Martolinka - patrz i w sumie wygrał jeszcze kto inny - nie powiem, też super śpiewał:-D:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry