reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie,
u nas wieje bardzo i pada. Grrr
Gosiulek wiesz nie bardzo wierze , że maxweel może mieć taki wpływa na Martusię żeby wyszła. Widać jeszcze nie jej czas. Ja rodziłam prawie w 42 tc i było to bardzo frustrujace... martwiłam się jak dzidziuś ale co było robić.
Maxweel kiedy idziesz do szpitala? jakieś ktg?

Witamy u nas znowu noc makabra sama nie wiem dlaczego, na szczęscie o 6 panowie poszli sobie do salonu i dali mi pospać do 8 te 2 h podziałały cudownie. Teraz mąż pojechał na ryby, a my siedzimy w domu, bo wieje strasznie.

Martolinka moja koleżanka chciała za wszelką cenę urodzić więc całą noc chodziła po korytarzu w szpitalu i...urodziła. Rozwarcie właściwie z zerowego zrobiło się duże:-)
Ja wiem,rozumiem.Po prostu nie lubię jak ktoś rodzi po terminie.Leżałam dwa miesiące w szpitalu więc się napatrzyłam. Nie chcę Maxwell przestarszyć ale gdyby miało jej to pomóc?
Maxwell pisała kiedy ktg.We wtorek? Przypomnij

Gosiulek kochana, nie strasz..ja Marysię w sumie 4 dni po terminie rodziłam, a powód właściwie sztucznie był wywoływany, bo przebił mi ginekolog pęcherz płodowy, a potem kazał chodzić z oksytocyną..rodziłam małą od 13.00 we wtorek, do 13.35 w środę - do tego prawie zero partych - masakra!! Wolałabym tego drugi raz nie przechodzić..
KTG mam w czwartek, ale się zastanawiam, czy we wtorek nie podjechać;-)
No i właściwie termin z USG jest na sobotę (na 3 grudnia), a ponoć jest on bardziej brany pod uwagę niż z okresu..
No nic, na razie tylko się denerwuję, bo faktycznie już mi bardzo ciężko..a potem zobaczymy..
Martolinka - w 42 tc??:szok:

u nas ktg co drugi dien po terminie. Kube urodziłam w 41+1 ciezko było, bo oksytocyna boli bardziej ale i przed terminem czesto trzeba ja podac, wiec nie ma co sie stresowac.

Mawell a mi ie wydaje ze to dzis skoro bóle jak na @ mialas. A pierwsze usg jaki termin pokazalo?

a ja sie upiekszam!!! dokonałam depilacji (no w wiekszosci), oczyscilam cere, nalozylam maseczke, zrobilam brwi a teraz pazurki. SZok normalnie :-) nieźle sie czuje i stwierdzialm ze nie ma co trwonic energii na kolejne sprzatnie. Uotowalam tylko pulpeciki w sosie pomidorowym z ziemniaczkamii i marchewka, nastawilam pranie i nieco z wiezchu ogarnelam i zajelam sie soba. A właściwie to bawie sie z dziećmi w królewicza (Kuba), rycerza (Michas) i ksiezniczke (ja :-)) w wieży czyt łazience. Ja ie upikrzm a oni wjezdzaja na rumakach walczyc ze smokiem i zwożą mi prezenty :-D:-D:-D

Kilolku..ja takie bóle "okresowe" mam od jakiegoś czasu wieczorami (myślę, że bardziej ze zmęczenia)..no i właśnie pierwsze USG pokazało 3 grudzień, więc właściwie jeszcze do sobotry nie powinnam się denerwować za bardzo, a mój suwaczek ustawiałam wg ostatniej @..:-(
Mój poszedł z Marysią do parku..ale wieje nie za fajnie:-(, ja wolałam zostać w domu..

reklama
Cze
Gosiulek - ja już oglądałam te "Śniadanie..", ale nie od początku, ;-):-D, teraz wreszcie trafiłam na całość.
Maxwell - ja tuż przed porodem -3,4 dni miałam właśnie bóle jak na @, więc jak gdzieś wyczytałam to bóle przepowiadające,,,, więc .. może już niedługo będziesz po...;-) życzę szybkiego i bezbolesnego.;-)
Kikolek - fajne zabawy macie:-D:-D:-D:-D

Moje dzieci rozpruły nam skacząc nowy tapczan- wersalkę, ehhh dobrze, że w sumie była tania, przy nich by się przydał pokój plac zabaw z batutą... tja marzenia. :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry