reklama

Listopad 2009

cześć dziewczynki :)

ja tylko na szybko dziś :)
Ali urodzinki kalendarzowo dziś, ale przyjątko małe było wczoraj. Kuchnia chyba bardzo trafiona, Ala bawiła się cały wieczór i ranek :)
Tekst na dzis:
Ala - Mamo nie bój się, ja tylko rozwalam kluseczki
Ja - ok, a co robisz z tych kluseczek
Ala - Bajagan!!!

reklama
Mój mężolek wziął Marysię na spacerek, a ja odpoczywam..kurcze, sama z Marysią cały dzień i wymiękam..jednak, jak teściowa przyjedzie na te dwie godzinki, to jednak jest lepiej:tak: Dobrze, że jutro jedziemy do moich rodziców na cały dzień, przynajmniej odpocznę sobie..Jutro mam też wizytę w szpitalu na 13.00 (badanko i ktg), dzwoniłam do mojej ginki i przełożyłam wizytę z czwartku - nie miała nic przeciwko na szczeście:-)
Agrafka - u nas też kuchnia to był strzał w dziesiatkę..teraz Marysia prawie cały czas gotuje:-D
Martolinka - trzymaj się dzielnie i nie dawaj choróbsku żadnemu!!

Coś mnie znowu kręci ... mam nadzieję , ze choróbsko nie dopadnie mnie znowu. M przybył dziś około 15 więc leżę w wyrku. Teraz pojechali po zakupki.
Polecam Wam dokumenty w tVP1 w poniedziałki tj.dziś . Oglądam co tydzień , bo warto:tak:

Ja oglądam codziennie po 19 na TVP2. Też polecam:tak:

edit:
Z racji tego że Asia spała w końcu blisko 3 godziny, jeszcze nie kładziemy jej spać. Teraz wolałabym tą gorączkę:zawstydzona/y: od razu by zasnęła:rofl2:

No i rodzinnie poczytaliśmy "Małą książkę o kupie" i omal się nie pokupkaliśmy ze śmiechu hahahhahaha:-Dszkoda ze taka krótka, na bank wydrukuję, dzięki ANA!!!

Ostatnia edycja:
Antek już śpi:tak:
oglądałam dziś jakieś wiadomości i tam pokazywali tabuny kandydatów na wolontariuszy EURO 2012. Powiem Wam , że bardzo irytuje mnie , że UEFA i inni działacze zarobią kupę kasy na tym wydarzeniu a szukają osłów do obslugi. Wiem, że to doświadczenie dla młodych ludzi , ale dlaczego mają pracować na tych milionerów .grrr

hejka
u mnie po wichurze nie zacikawie, meble ogrodowe połamane, duża zjeżdżalnia przewrócona! W paku ogromne ogrodzenie leży, ale tak to większych szkód nie ma. Z rana wiało więc wezwalam mojego tatę by nas do przedszkola zawiózł. Zachwycony nie był ale nie mial wymówki o 8 rano :-)

Co to za ksiazka o kupie????????

Hej hej z rana..
Melduję się..W dwupaku oczywiście
wink2.gif
laugh.gif

Tak, jak już pisałam, dzisiaj jedziemy do moich rodziców na cały dzień, więc nie będę za bardzo wchodziła na neta..Odezwę się w miarę możliwości, a na bank to wieczorem
yes2.gif

Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę
biggrin.gif

Miłego dnia, buziaki

Co to za ksiazka o kupie????????

Wejdź na wątek Out off topic.

Hej hej z rana..
Melduję się..W dwupaku oczywiście
wink2.gif
laugh.gif

Tak, jak już pisałam, dzisiaj jedziemy do moich rodziców na cały dzień, więc nie będę za bardzo wchodziła na neta..Odezwę się w miarę możliwości, a na bank to wieczorem
yes2.gif

Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę
biggrin.gif

Miłego dnia, buziaki

Jedno jest pewne - na bank urodzisz w ciągu najbliższych 12 dni:rofl2:

Trzymam kciuki mocniuteńko!!!!!

Julia już pojechała do szkoły, oj co ja się muszę nagimnastykować by znaleźć osobę która zawiezie/zaprowadzi mi ją na 7:30. A jeszcze nie wiem kto ją odbierze, ale może przy dobrych wiatrach wyjdę z Asią.

U nas już w nocy nie wiało. Za to ja połamana bo zasnęliśmy szybciej niż Asia i tym samym nie przenieśliśmy młodej do jej pokoju. Mam nadzieję że cwaniara nie zdążyła się przyzwyczaić:-D

Ale u nas przymroziło bielusieńko na dworze, jakby śnieg padał. Mąż w pracy a my narazie leniu****emy. Ja wczoraj jeździłam po urzędach, żeby zarejestrować samochód uwaga od 9 do 15 mi zeszło no po drodze umówiłam Jaśka do chirurga. A dziś w planie sprzątanie, pisanie pracy no i wyjście na spacer, bo wczoraj dziadkowie nie zabrali panicza i wieczorem myślałam, że ze złości wybuchnie, bo nie był na dworze. Wczorajszy dialog taty i syna:

T: synek co tu taki bałagan?
Jaś: Tato pokojnie siadaj.
T: siadam, ale mów czemu tu taki bałagan jest
J: Jaś mechanik była naprawa.
T: A co ty tak naprawiałeś?
J: systko, tata po placy (do pracy).
T: to się napracowałeś.
J: nie ma rady Jaś mechanik.

reklama
Witajcie,

Maxweell masz to jak w banku &&& zaciśnięte;-)
Kilolek "poczytaj" chłopcom ksiażkę o kupie to moze się odblokują? jest zabawna ;-)
Pathanka a kiedy macie tego chirurga? My w piątek

Młody znowu spał bez pobudki. Nawet jednej najmniejszej nie było:-pBiedna Etna siedzi wciąż od wichury bez prądu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry