reklama

Listopad 2009

Cze
ja też się witam .. z kawą u boku, bom zombie.. noc zaliczam do przygodowych - Hanka haftowała, potem obie miały kupę, Gośka chciała o 5 już wstawać.. do 6 z ledwością doleżała, jak ją małżon ubierał i wychodzili to popłakiwała "mama" serce mi się krajało...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maxwell - oczywiście kciuki to już dawno mam zaciśnięte,;-) trzymaj się.
Dziunka - mam nadzieję, że odbiór Julki załatwisz, bądź pogoda będzie super.;-)
Martolinka - to Etna na końcówce linii zapewne mieszka, ale żeby w XXI wieku tak długo to trwało, ehhh

Znikam na insze wątki.

reklama
hej hej. u nas jako takie słońce. Młody zrobił się jakiś zmierzły. Pakuje do plecaka swoj słoik do sikania a to znam ze chce isc na spacer. Ufff chwile zajął się klockami i kółkami do układania na patyk i samolotem. A co dziwne, nie chce dokończyć buły z kiełbasą..... :eek: No nic trzeba będzie ruszyć tyłek bo nadchodzi nasza pora spacerowa......

Dziunka - my w trakcie choroby Hanki anginki z jelitówką... a Gosiak już to przerabiał w zeszłym tygodniu. Mnie też nie ominęło i czwartek , piątek świdrowało w żołądku.
Mama - nieźle, Hanka zawsze się pakowała i jechała na południe:-D:-D:-D:-D teraz jej się zmieniło i jedzie na wakacje/zakupy itp

MARTOLINKA my mamy we wtorek 6.12, czyli wy będziecie wcześniej. Zdaj mi relację, bo ja mam stresa. Koleżanka mi opowiadał, że też była na takiej wizycie i lekarz bez pytania tak naciągnął, że skóra popękała i jej syn nie chciał później za nic w swiecie sikać gdziekolwiek. Miała wielki problem.

ETNA OJ BIEDNA TY !!!

My też wybywamy zrobić zakupy a tak mi się nie chce.

Cześć dziewczynki,

My dziś z Alutką w domu, bo do czwartku Bactrim jeszcze bierze. To znaczy wyjdziemy do sklepu, bo nie jest tak zimno nawet, słoneczko świeci ale poza tym w domu. Znowu przepadła mi wizyta u gina bo nie mam z kim zostawić dziś Ali :/. A żeby się zapisać na kolejny termin muszę jechać do poradni, bo dodzwonić się nie da. Nie wiem jak to wykonam :/.

Ala dostała od chrzestnego fajną zabawkę - coś w tym stylu: Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowl

witam z rana, pozno wstalysmy (9.00) :-D

moja przyjaciolka w nocy urodzila Kajtka. czekalam jak na swoje :)
ale dam jej kilka dni odpoczac zanim ja odwiedze, bo pamietam, jaka sama bylam zmeczona,a goscie non stop

u nas ostatnie pare dni niby 6-7 stopni,ale wieje i wydaje sie zimniej. czekam na snieg :-) oby byl taki, jak w zeszly roku (35 cm), bo specjalnie na wiosne samochod zmienilam na 4x4.wkurze sie, jesli na darmo :-p

nie mamy ksiazki o kupie, ale mamy o nocnikowaniu, tato kupil pare mies temu, bardzo fajna. byly dla dziewczynek i chlopcow. nam troche pomogla. ciagle sie boje pusic mloda na noc bez pieluchy, albo na dwor w to zimno,bo robi na nocnik, wc sie boi ale to inny watek ....

ana, biedne te twoje dziewczynki :-(
maxwell, juz niedlugo :tak:

etna, wysylam prad ;-)
kilolek, niezle wialo u ciebie:szok:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA zaraz wyjdę z siebie stanę obok! Usypiałam moje dziecko jedyne 1,5 godziny i bez rezultatu:wściekła/y:tzn raz zasnęła ale za chwilę się obudziła wrrrrr. O tej porze normalnie w żłobku śpi. Chyba to ja wyszłam z wprawy:wściekła/y:

reklama
Dziunka a po co usypiasz Asię az tyle czasu? I jak ją usypialas? U mnie Oli jak nie chce zasnąc to po 15 odpuszczam. Ale ja mniej wiecej wiem o ktorej Oli pojdzie spac w zaleznosci od tego o ktorej wstanie. Nasze usypianie roznie wygląda ale np. jak idziemy do sypialni na bajeczkę czytaną i po 15 minutach Oli nie spi a zaczyna robic inne rzeczy po prostu odpuszczam, zasypiamy pozniej.

A zapomnialam sie przywitac :)

U nas drugi dzien bez porannej bajki, załozylam sobie ze bajka jest około południa po spacerku, ma byc umileniem do zjedzenia zupki :-D Och Oli jak pięknie się bawił od rana, potem robilismy muffinki, Oli robił je ze mną, potem tłukł z godzinę orzechy laskowe i włoskie, potem odkurzał prawdziwym odkurzaczem wszystkie łupiny ktore po dywanie latały (odkurzacz włączyłam na najmniejszą moc i było mu łatwiej), potem dworek z babcią, potem ze mną wyprobowalismy nową spacerówkę, a dopiero teraz zupka i baja. Oli juz troszkę ziewa ale wstał o 8.30 wiec zaraz wyłączam baję i pobawimy sie z godzinkę a potem siup spac.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry