reklama

Listopad 2009

Gosia dziękuję że zatęskniłaś za mną..Jakie to miłe:tak:Dziś wróciliśmy.

A mój mąż dostał trzy dni urlopu więc szybka decyzja i pojechaliśmy do mojej mamy.Wczorajszy dzień spędziliśmy na zakupach a Kacper oczywiścei owijał sobie babcię w koło palca...:-D

Próbuję Was ogarnąć....Dziunka nie wiem czy gdzieś przegapiłam czy nie pisałaś co lekarz powiedział na Asię..

Maxwell ogromne gratulacje i bardzo,bardzo się cieszę że to już za Tobą i jest ok.DUUUużo zdrówka dla Was...Witaj Martusiu ...:-)

reklama
Hej.

Maxwell gratulacje. Śliczna córeczka.

Kasiula witaj, napisz co tam u Was.
Dziunka dobrze że z Asia wszystko oki.

U nas dzis była brzydka pogoda, szaro, buro, śpiąco. Jutro juz 1 grudzień i już nie dlugo święta
:-)

Widzę, że dzisiejszy dzień zdominowała maxwell:-D:-D:-D i Martunia - po części zazdroszczę ;-) te małe rączęta, oczka, a po części wzdryga mnie na myśl o tych malutkich rączętach, pępuszkach, kąpieli itp.:zawstydzona/y:
Wiewióra - mi bliżej do 40 ;-), więc stąd te moje wywody:-D:-D.

ehhh Gonia jeszcze na zakończenie dnia szwungu w łóżku dostała i wykonała kupsko, by radośnie i dobitnie zakończyć dzień. Tak mi skubane poprzestawiały w kompie klawiaturę, że musiałam go zrestartować.. wrrrr

hej
Maxwell wielkie Gratulacje :tak: ,nareszcie się doczekałaś :tak:
ana powiem ci że fajne są te małe rączęta i kąpiele i nóżki i stopki ale już się doczekać nie mogę jak będą troszkę większe ;-)
myśmy dzisiaj mieli zakupowe popołudnie i śmiać mi się chciało bo jak złożyłam stelaż wózka tak go potem nie mogłam rozłożyć , no bo pierwszy raz od kupna go składałam a tak to caly czas rozłożony był a że on już wiekowy bo używany kupiłam to "zastany" był :szok: , muszę go trochę rozruszać ;-)

Maxwell gratki !! zdrówka dla Martusi i ciebie :)

Ja w końcu dotarłam do tej kawiarni z 2 godzinnym opoźnieniem, ale chwilę posiedziałyśmy. Zjadłam pyszną tartę z pomidorwami, idykiem i cukinią, chciałabym umieć taką zrobić, mniam...

A poza tym spotkanie było zdominowane przez tematy dzieciowe bo większość dziewczyny ma małe dzieci albo w ciąży. Chociaż 2 wcale nie, a i tak wszystko schodzi na te tematy. Trochę mnie to wkurza, chciałabym czasem odciążyć mózg i pogadać o czymś innym :)

Marcin zalusią zadzwonili do mnie i Alusia pyta "Mamusi ci musię syjopek weźć? " :)))
Przyszłam a oni śpia razem w objęciach, słodki widok :)

Agrafka - super, że jednak poszłaś... a w taki towarzystwie prędzej czy później temat dzieci się pojawia;-)
Polaa - jak tam problemy żołądkowe Kubusia? Znikły jak wróciliście?
Ehh znikam spać, trochę jednak nadwyrężona jestem:-D:-D:-D Miłej nocki

reklama
Maxwell - ogromne gratulacje.
Jakoś czasu ostatnio brak na bb. Co Was doczytam do końca to zapomnę co miałam napisać, albo któreś coś chce. A dni mi lecą ostatnio strasznie szybko, Święta za pasem, ja już się boję co będzie z choinką, w zeszłym roku już w pierwszy dzień Świąt była rozebrana do połowy od dołu. Szklanych bombek nawet nie wyjmowałam z pudełek.
Julek już zdążył mi obrzygać całe swoje łóżeczko i całą podłogę u nas. Mam nadzieje że to nie wirusówka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry