Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
moje dziecko jeszcze nie spi 

byliśmy na dworze aż do 13. Wybawił się z dziećmi. Za każdym razem był mylony z dziewczynką i wiekiem szacowany na 2,5-3 lata
Jedna babcia mi nie wierzyła bo jej wnuczka w styczniu bedzie miała 2 lata a o głowe niższa juz nie wspomne ze drobniejsza
Kurcze te włosy wszystkich mylą
Nie widza ze ubrany jak chłopak czy jak........
No nic spadam. Marcel przed spacerem zjadł pół bułki z dzemem i kakao a na dworze wciągnął pół lagi kiełbasy [bo kupilismy akurat swiezutka w osiedlowym sklepie] a teraz pół wielgachnego gołąbka i styka niech spada do łóżka ;-)

byliśmy na dworze aż do 13. Wybawił się z dziećmi. Za każdym razem był mylony z dziewczynką i wiekiem szacowany na 2,5-3 lata
Jedna babcia mi nie wierzyła bo jej wnuczka w styczniu bedzie miała 2 lata a o głowe niższa juz nie wspomne ze drobniejsza
Kurcze te włosy wszystkich mylą
Nie widza ze ubrany jak chłopak czy jak........No nic spadam. Marcel przed spacerem zjadł pół bułki z dzemem i kakao a na dworze wciągnął pół lagi kiełbasy [bo kupilismy akurat swiezutka w osiedlowym sklepie] a teraz pół wielgachnego gołąbka i styka niech spada do łóżka ;-)
o tym z kółek że się robi z papieru, a ja mówiłam o tym z krepy, takim poskręcanym). Zrobiłyśmy, uwaga, trzy bombki tylko,dwa krótkie łańcuchy, i trzeci łańcuch teraz klei Julkam a pół dnia minęło 

nic mi się nie chce, dobrze, że chociaż pranie powiesiłam i obiad zrobiłam