Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
Ale o ile dla mamy wiem co chce to dla taty nic
Chciałabym coś funkcjonalnego niż ozdobnego.Dziunka nie wiem czy gdzieś przegapiłam czy nie pisałaś co lekarz powiedział na Asię..
Jutro juz 1 grudzień i już nie dlugo święta :-)

A poza tym spotkanie było zdominowane przez tematy dzieciowe bo większość dziewczyny ma małe dzieci albo w ciąży. Chociaż 2 wcale nie, a i tak wszystko schodzi na te tematy. Trochę mnie to wkurza, chciałabym czasem odciążyć mózg i pogadać o czymś innym![]()
w każdym razie złapałyśmy się na tym że ciągle gadamy o dzieciach, kupach, jedzeniu itp. itd jak jakieś stare kwoki
nawet w pewnym momencie zeszłyśmy na temat pracy ale dosłownie na sekundę
straszne
normalnie nie ma o czym gadać tak nas dzieci dominują.Julek już zdążył mi obrzygać całe swoje łóżeczko i całą podłogę u nas. Mam nadzieje że to nie wirusówka
anawawka dzięki, wszystko w porządku jest już od niedzieli na szczęścieteraz jest przeziebiony:/ w nocy kaszlał, ma katar ale może będzie ok.
No ja niestety też trochę się pochorowałam w Polsce ale juz ok![]()
dosłownie mam dość, jak noworodek. Do tego Julia trzy razy u nas była bo nie mogła spać

chociaż Julka coraz rzadziej się w nocy budzi, wczoraj myślę była to wina sąsiada który dalej remontuje mieszkanie po nocach i powstają dziwne odgłosy których Julka się boi. Wyobraźnia dziecięca nie zna granic.